o
o

Dec 31, 2011

towards the 2012Have a great new year!
I hope better year 2012 and I throw some of my wishes on the air now.

***

Kohti vuotta 2012.
Aikaa, keskittymistä hetkeen, oppimista, terveyttä ja hyviä töitä. Heitän ne vain nyt ilmaan. Pikavoittoihin en usko mutta itsestä lähteviin tekoihin sitä enemmänkin.
Hyvät ja paremmat uudet vuodet!

Dec 29, 2011

paintedWall is now painted and it´s white and bright. For a while I´ll enjoy it this way. For me, white is a color that  waits for something, even just a stain...
Outside is dark and storming and I don´t enjoy it at all.

***

Ulkona myrskyää ja on mustaa. Nyt nautin, ainakin hetken, sokaisevan valkoisesta seinästä. 
Valkoinen on minulle väri joka odottaa jotain. Realistina sanon -vaikka tahraa, mutta siis jotain. Katsotaan.
Parina päivänä, kun oli kirkasta ja aurinko paistoi, huomasin kuinka hirveässä kunnosaa poikien huoneen seinät on. Se on seuraava kohde, joka tosin saa vielä odottaa.

Dec 28, 2011

christmas exerciseI watched it for five years but last monday I decided to end our relationship. I still like it but I need something new.
It was easy to remove. So easy that I still have most of the wallpapers left. I´m gonna use these left overs for crafting, gift wrapping etc.
When the wallpaper (Cole&Sons Woods) was gone, I spackle the wall, let it dry and paint it three times. ( I took the picture before painting). Now it´s ready and I have to plan something (new).

Good exercise after all Christmas eating : ) 

***

Viidenvuoden suhteemme päättyi maanantaina. Pidän siitä vieläkin mutta halusin jotain muuta, tyhjän seinän. Uuden alun. 
Irtosi helposti. Kostutin sienellä pari kertaa, annoin imeytyä ja revin levyinä. Märät tapettisuirut ripustin porraskaiteelle kuivumaan ja 2/3 on täysin käyttökelpoista askarteluun, paketointiin jne. 
Kun tapetti ( Cole&Sonin Woods) oli irti, paklasin seinän, annoin kuivua ja hioin sen (kuva on otettu paklauksen jälkeen). Nyt se on maalattu kolmesti ja hohtaa sekä odottaa, jotain.

Hyvä jumppa joulun jälkeen. 

for kids from the saleIt´s really difficult to find nice clothes for my eight years old daughter. Yesterday I spend whole day browsing around sales and the result was zero. In the evening I opened computer and clic there was a news letter from Stella Mc Cartney for kids -50% sales and I found these. Pure love! Thank you Stella.

***

Väsytin itseni totaalisesti eilen kiertemällä aleja. Tarkoitus oli hankki venähtäneille lapsilleni vaatteita, etenkin 8-vuotialle tyttölle. Tulos oli heikko. Arvostan liikkaa hyvää laatua, kohtuu hintaa ja simppeliä tyyliä. Se on huono yhtälö, tiedän. Itselleni löysin sen mitä tarvitsin mutta lapsilleni en oikeastaan mitään.
Illalla käännyin koneen puoleeni ja klik, sieltä tipahti Stella MacCartney for kids ale mainos. Tyttärelleni löytyi muutakin kun mauttomia printtejä, tekonahkaa ja napapaitoja ja tosi kohtuu hinnalla. Tilaus lähti heti.

Dec 27, 2011

Hi!


Hi! How was Christmas?  We had relax and peaceful weekend. We stayed home, my parents came here and of course Santa. 
I´m still on a holiday mood and so are rest of the family, but I just came to say -Hi! and have a nice week.

By the way, did you notice that COS started their sale yesterday? I did. In January -No shopping! That´s for sure.

***

Hei! Miten joulu meni? Meillä  meni oikein rauhallisesti ja stressittömästi. 
Ollaan kuitenkin vielä hieman loma fiiliksissä. Kaikki ovat ihan hirmu väsyneitä, tai no, nuorin ei. Tulin kuitenkin sanomaan -Hei! ja oikein hyvää viikkoa. Palataan heti kun hieman tokenen tästä lomailusta.

Huomasitteko muuten että COSilla alkoi eilen ale? Minä huomasin. Huh, tätä kulutusjuhlaa, sanon vaan. Ens kuussa EI OSTETA SITTEN YHTÄÄN MITÄÄN.

Dec 24, 2011

We wish you a merry...Everything is ready. My husband is cooking and I just need to dress up. Boys decorated the christmas tree yesterday. Perfect!
Merry Christmas and relaxing holidays!

***

Kaikki on jotenkuten valmista. Ulkoistin keittiöhommat täysin miehelleni joten minun työkseni jää enään vain vetäistä mekko päälle. Pojat koristelivat kuusen eilen. Sanoisin että oikein hyvä työjako. 
Hyvää ja rauhallista Joulua!

p.s Arvonnan voittajat, ilmoittautukaa kun ehditte :)

Dec 23, 2011

Giveaway winners


Thank you so much for this year and Merry Christmas to whole blogworld!
My giveaway winners are :  Tiina (Deko magazines)
                                           Outi ( Saana ja Olli bag)
                                           Hanna ( Kauniste bag)
Plus Konfettiform & Lena and Mikko gets a tiny surprise from Saana and Olli.

Please, send your addresses to me aquariusblog@gmail.com so I can send something back to you : )

***

Kiitos tästä blogivuodesta ja hyvät joulut teille kaikille! Tulostin kaikki kommenttinne ja luin ne juuri uudelleen rauhassa. Ihana joululahja, kiitos! Ilolla tätä tekee, vaikkakin välillä lyö niin tyhjää.
Jaoin pinot ja otin niistä ekoja, keskimmäisiä ja vikoja kommentteja.

Deko-lehden vuosikerta menee Tiinalle - Voitto onnea minulle sekä kaikille muille :) Ja onnea miljoonasta, se on ihan älysti.
Saana ja Olli-kassi Outille -oi kiitos ja pus sinulle ihanasta blogista.
Kauniste-kassi Hannalle -ONNEA hirmuisesti! Mukana sekä arvonnassa että vakkarilukijoissasi.
Pieni Saana ja Olli ylläri lähtee Konfettiformin Lenalle ja Mikolle -Onnea miljoonasti Minna! Parhautta. :)


Laittakaa osoitteenne minulle aquariusblog@gmail.com niin saate postia.
Kiitos kun jaksoitte osallistua! Olette ihania.

Dec 22, 2011

something
Tiny panic, I should do a fifty tiny things and instead of doing I´m just sitting here with my computer, but for me this is just so relaxing ; )
I have now something: My flowers (Ilex) and Iittala´s old Festivo candleholders. Tomorrow I will count my giveaways winners, I promised.
Relax and remember to have fun!

***

Pikku paniikki iski. Viiskyt pikkujuttua tekemättä ja tässä sitä istutaan koneella. Tuli muuten heti rennompi fiilis, kyllä nämä hommat hoituu... ihan kohta.
Mutta, mutta. Minulla on jo Ilexit ikkunalla ja vanhat Festivot pöydällä. Ahkera jouluemäntä täällä ; ) Tiedättekö mistä erottaa ne vanhat Festivot? Niissä on aina tehdas singneeraus pohjassa, eli TS (Timo Sarpaneva). Ovat tosin muutenkin hieman muhkuraisempia kuin uudet.
Huomenna, lupaan ja vannon, lasken arvonnan voittajat. Teitä oli niin paljon. Lisäksi laitoin pari pientä ylläriä jakooon, että aikaa menee. Huomenna siis. 
Otetaan iisisti, jooko.

Dec 20, 2011

it´s not here yet...


There are no signs from X-mas here, but I still have time to do... a lot. 
Fresh Bay leaves I had as a props for todays shooting and they looked so nice that I had to carry them home. Let them be me my X-mas flowers. Take it easy and remember my giveaway, it´s still going on. See you soon!


***

Ei ole ihan joulu tullut vielä meille. Onneksi on vielä aikaa... tehdä paljon. En aijo kuitenkaan stressata. Teen mitä jaksan ja ehdin.
Tänään otin kasan vanhoja Festivo-kynttilänjalkoja esille ja huomenna kurvaan kukkakauppaan. 
Tuoreet laakerinlehdet toin kuvauksista, niissä on jotain jouluista. Ottakaa iisisti ja osallistukaa arvontaan, vielä ehtii. 


Dec 18, 2011

something for sunday evening
Sunday, sofa & lap top and kids are sleeping.
Framed posters from Playtype.
Monkey baby poster from Animal Print Art.
My "dream on baby  table" is Eero Saarinen´s Tulip side table. Just dreaming that´s all... This is also nice. Slightly eighties, but I like it.
Kids pom pom hat & alpaca knit dress from COS.

***

Sunnuntai, sohva ja kannettava sylissä. Lapset nukkuvat.
Kehystetyt julisteet Playtype
Pikkuapina juliste Animal Print Art.
Pitkäaikainen unelma (jolle ei onneksi edes ole paikkaa) Saarisen Tulppaani-sivupöytä. Hyvä kilpailija on myös tämä, jotenkin niin kasaria.
Lasten tupsupipo ja alpakka neulemekko COS, jonka alea odotan kielipitkänä, by the way...

Dec 17, 2011

weekendRandom pictures from last weekend. Right now don´t have much to show you, my inspiration level is so down. December just sucks all the extra energy. I would rather just lay on the sofa with a good book. I have one (commercial)photo shoot to organize and after that it´s hooooliday. Have a nice weekend!

Near us is a house (built in 60´s) and inside the house grows a big three. It´s gorgeous.
Behind that fence (first pictures) is also 60´s architect house with a huge windows and atelier living  room towards the sea. I´m a bit of house stalker ; )


***

Pari harmaata kuvaa viime viikonlopulta. Nyt on energiat ja inspikset aika lähellä nollaa. Ainoa mistä innostun on sohva ja hyvä kirja kombinaatio. Eilen skoolasin Lontooseen muuttavan kaverini kanssa glögit ja lounas punkut ja heräsin hetkeksi. Koitan silti keksiä jatkossa muutakin kun tätä miukun maukua. Ensi viikolla vielä yhdet (mainos)kuvaukset järkättävä ja sitten kohti lomaa.
Pari uutta juttua keksin jo kauppaan mutta vielä kun keksin koska jaksan ne toteuttaa. No, näistä asioista ehkä sitten tammikuussa lisää. Mutta köyhistä postauksistani huolimatta bon weekend! Olkaa te reippaita. Terv. sohvaperuna!

Ai niin. Meidän lähellä on yksi mieletön talo, ei tuo mikä on ekassa kuvassa, tai siis aidan takana. Se on myös arkkitehdin, 60-luvulla rakennettu valkoinen laatikko ja sen keskellä kasvaa puu. Hieno on ja aidan takana. Olen hieman talostalkkeri ; )

Dec 16, 2011

for him

I live with three (mad) "men". For the biggest one I bought these. Now I just wait the X-mas holidays and Mad Men marathon season 4. 
Jacket from here.

p.s Two last Himmelis are now in sale.

***

Asun kolmen "miehen" kanssa, joista kaksi tosin on alle 115cm. Sille suurimmalle hankin nämä. Nyt vain odottelen joulupyhiä ja Mad Men maratoonia osa neljä. Saahan sitä olla pienen pieni oma lehmä ojassa kun miehelleen lahjoja antaa... Onko kaikki lahjat jo hommattu? Valitettavasti ei.
Takki täältä

p.s Kaksi viimeistä Himmeliä meni nyt aleen. Kirjanpitoa en ole tehnyt vielä mutta taisi niitä lähemmäs 30 mennä ympäri maailmaa. Hyvä Suomi, Pertti, Himmelit ja Te!
Nyt minulle riitti Himmelit : ) 

Dec 15, 2011

cardboard gems & crackers

A while a go I found this paper crafters dream blog Minieco. Its full of all kinds of gorgeously produced (cardboard) crafts and there´s also printable instructions for these gems and crackers witch I´m gonna try, of course. Enjoy!

Yesterday I read you comments for my giveaway and I almost started to cry. Thank you! Blogging makes me happy and it´s nice to hear that the feeling is mutual : )

p.s I will also add something extra for the giveaway.

***

Löysin jonkin aika sitten super hienon, taidolla toteutetun Minieco-blogin joka on täynnä aivan mielettömiä tee se itse ideoita ja ajattelin jakaa sen teille. Tässä pari omaa suosikkiani joihin  löytyy myös printattavat ohjeet sivuilta. Pahvit on jo hankittu ja viikonloppuna toteutan omat timanttini. 

Luin eilen kommenttejanne koskien arvontaan ja aloin melkein itkemään. Miehenikin halusi lukea ne (hän ei todellakaan lue blogiani saatika tiedä mitä edes teen) ja hänkin meni hiljaiseksi. Totesi vain -Minna nää on ihan mielettömiä. Kiitos vielä kerran. 
Blogini on tärkeä minulle. Työssäni pääsen harvoin toteuttamaan itseäni niin kun haluaisin. Kuuntelen asiakasta, tuottajaa, ohjaajaa ja luovin heidän välissä. 15-vuotta freelancerina ja yrittäjänä on opettanut sekä antanut paljon mutta ajoittain se myös verottaa raskaalla kädella. Tämä se paikka missä saan tehdä ja toteuttaa asioita omalla tavallani. Piste. Ja onhan se ihana huomata että joku vielä pitää siitä. Toinen piste. 

p.s Laitan pari ylläriä vielä anvontaan, niin paljon teitä on jo osallistunut.

Dec 13, 2011

GIVEAWAY - over a million visitors!!( 1 & 2 picture Kristiina Kurronen, styling Susanna Vento. 3 picture Mirva Kakko, styling Jenni Juurinen 


I´m proud. My blog has over a 1000.000 visitors today and to celebrate that I´m organizing a giveaway.
First these stunning pictures from Deko magazine to you and then my three giveaways:

Deko magazines free subscription for year 2012
Saana and Olli´s  Yö Metsässä (Night in a Forrest) bag
Kauniste´s Sokeri Bag


I would´t never believed that my tiny hobby, which I started while my son was taking a nap would achieve over a million visitors. These two years has gone really fast but I promise to continue and try my best.

THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and good luck for the giveaway my dear readers.

Giveaway is open until 21.12. Local time 18.00   Giveaway is now closed and I will inform the winners as soon as possible : ) Thank you!


***

Kaksivuotta sitten, kun poikani nukkui päikkäreitä piti keksiä jotain uutta askarreltavaa. Treenata lukihäiriöistä päätä ja opetella  valokuvien siirtämistä, aloitin blogin.
Nyt meni miljoona  rikki ja kiitos kuuluu täysin teille! Tästä on vain hyvä jatkaa ja parantaa tarjontaa.
Toivon antavani ideoita ja "jotain" (muutakin siis kun myötähäpeää : ) mutta nyt ensin nuo Dekon hienot kuvat ja sitten kolme palkintoa:

DEKO-lehden 2012 vuosikerta
Saanan ja Ollin Yö Metsässä -kassi
Kaunisteen Sokeri -kassi.

KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja onnea arvontaan rakkaat lukijani.

Arvonta sulkeutuu 21.12 klo 18.00   Arvonta on sulkeutunut ja ilmoitan voittajat mahdollisimman pian. Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille : )
from the balcony


This used to be our balcony table (inexpensive Ikea) but I had to take it in because it´s raining all the time and I don´t want to ruin this. I was dragging this in  to a garage but then I decided to leave in downstairs and turn it to a "multipurpose" office table. I can sew and kids can draw here etc.
I organize my sewing and crafting materials in to that grey box and  machines I fitted inside the (tv) console, they used to be in garage.

***

Parvekepöydästä monikäyttö työpöydäksi. Halpa Ikean (partsi)pöytä piti raahata autotalliin ettei sade pilaisi sitä. Matkalla sinne, mieleni muuttui ja jätinkin sen alakertaan. Nyt minulla on oma ompelupöytä ja lapsilla piirustus. Tuosta vierestä löytyy vielä pari Artekin pallia, joten koko remmi mahtuu pöydän ympärille.
Omat ompelukamat järkkäsin tuohon harmaaaseen Habitat-boksiin ja ompelukoneet, jotka siis maijailivat käytännöllisesti autotallissa, mahdutin tuon (tv) tason toisen päähän. Ihan passeli eikö?
Dec 12, 2011

December tipDecember is damn dark month here in Finland and my tip for these dark seasons is: change brighter light bulbs. It´s easy and cheap way to get more light. I just changed most of our energy saving lamps -which by the way, gives the ugliest yellow light, to a bright eco halogen lights. Change was dramatic and I love the white light what these eco halogens gives.
Of course, these are not as much as energy saving but for these dark months this is just what I need.

***

Vinkki joulukuulle: vaihtakaa lamput tai siis polttimot. Omat niin super ekologiset energiasäästölamppuni vaihtuivat juuri eco halogeeneihin. Nyt on valoa ja vieläpä valkoista valoa eikä sitä tunkkaista keltaista mitä nuo perusenergialamput tuovat. Eivät ole ehkä ihan samalla viivalla energian säästössä mutta omat kokemukseni näistä ikuisesti kestävistä energialampuista ei ole muutenkaan kovin ruusuiset.

Dec 10, 2011

thank you
Do you remember this Finlayson project? I won that and I´d like to thank all you who vote for me : ) This made me really happy.
There are now some sale products in the shop. Most of them are mine. I also ordered more Kauniste and Saana and Olli products. Some of them where sold out.
Someday I would like to design my own kids clothes collection but now it´s not the time. 
Kids and work comes first. When they are little bit elder it´s my turn.
Have a great weekend! It´s storming here in Helsinki.

***

Muistatteko tämän Finlayson projektin? Voitin sen. Iso kiitos ja kumarrus teille kaikille jotka äänestitte minua : ) Tulin iloiseksi. 
Laitoin kauppaan vähän juttuja aleen. Tilasin myös lisää Saanaa ja Ollia sekä Kaunistetta. Osa kun jo meni.

Joku päivä haluaisin tehdän pienen oman lastenvaatemalliston. Nyt vain ei ole sen aika. Ensin tulee vielä omat lapset ja työni. Kunhan vähän kasvavat on (ehkä) minun vuoroni.
Hyvät viikonloput! Hiivatinmoinen mysky täällä Helsingissä.

Dec 8, 2011

red


What do you think about red? I think like Jenni, who just post about "the seasons color". But when I looked these four favorites of mine, it looks quite nice and fresh. Especially  these Gunilla Axéns bedlinen looks so appealing in red. Enzo Mari (poster and calendar) is old classics and Daniel Palillo´s rabbit dress makes me smile.

***

Luin juuri Jennin postauksen punaisesta tai siis "sesongin väristä" ja vähän samat on fiilikset. Etenkin tuo vanha suosikki, Gunilla Axénin Måln-pussilakana näyttää aika houkuttelevalta punaisena. Vanha harmaavarpunen tässä taas sekoilee mutta saatan jopa hankkia ne pojille. Enzo Marin juliste ja kalenteri on houkuttanut aina ja Daniel Palillon mekosta en vain osaa olla pitämättä.

Dec 7, 2011

japanese aesthetic


I love Muji and I admire Naoto Fukasawa´s production so it´s no wonder that I also adore  Common´s selection. It´s a tiny store in Helsinki selling simple Japanese beauty and I must remember it when I take my X-max present haunt next time. 

***

Rakastan Mujia ja ihailen Naoto Fukasawan tuotantoa joten ei ole ihme että pienen ja kauniin Commonin kokoelmatkin kolahtavat. Seuraavan kerran kun saan haarniskani kasaan ja suuntaan kohti keskustaa, otan nokan kohti Commonia ja muita inspiroivia pikkuliikkeitä.

Ai niin, huomenna (8.12) on Krunikan Papershopissa Jouluilta klo: 15-20.00 ja kaikki -10%, paitsi joulukortit (ne kaikista kauneimmat) -15%. Kipi kapi, sieltä saa ihania lahjoja.

Dec 6, 2011

something blue...

It´s the Independence Day here in Finland today and I´m trying to take nice pictures from these Saanas and Ollis textiles. It´s not easy because my three kids are running around, but they have fun.
The couple behind these Finnish made hemp textiles (Saana and Olli) are both textile designers and they are talent but also super nice people so I´m really proud to have these in my pop-up shop.
p.s My bathroom X-mas decoration will be that blue "Yö Metsässä" (Night in a Forrest) towel.

***

Yritin ottaa hieman fiiliskuvia Saanan ja Ollin Yö Metsässä -sarjan hampputekstiileistä. Jep, nämä on tehty hampusta, joka ei kyllä ole kasvanut Suomessa mutta muuten on kyseessä täysin made in Finland tuote. Ihania juttuja,  puhdasta Suomi folklorea ja ihana pari taas näidenkin juttujen takana. Ihan samoin kun on Kaunisteenkin. Näitä myy ja hehkuttaa  ihan posket punaisina.
Tuo sininen keittiöpyyhe tulee olemaan kylppärin joulukoriste. Aivan täydellinen käsipyyhe sinne.
Ja hei! Oikein hyvää ja kaunista itsenäisyyspäivää! Nyt lähdettään lasten kanssa moikkaamaan Varpua & kumppaneita sekä ihastelemaan mitä siihen design pajaan kuuluu : )

Dec 5, 2011

kids presentsMy presents for kids are almost ready. This year I decided to be fast. I hate shopping during the "high season". Inside the packages are Brio´s train set, books, some clothes, animal figures and portable game console. 

***

Suurin osa lasten paketeista on jo valmiita ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen, kerrankin kun olen ajoissa. Jouluruuhkat on jotain mitä en voi sietää. Kaupungille meneminen alkaa jo nyt olla ihan silkkaa kärsimystä. 
Paketeista löytyy puuhakirjoja, joitakin vaatteita (toivottuja), eläimiä, Brion junarataan osia ja elektroniikkapeli 5-vuotiaalle. (löytyi Claes Ohlssonilta edullisesti). Ihan perusjuttuja.