o
o

Jan 9, 2010

Elvistelyä...Nämä mainiot maalaukset ovat taiteilija Markku Laakson Elvis Lapissa sarjasta.
Tutustuin ko. herran töihin aikoinaan kun kävimme katsomassa nykyistä asuntoamme enimmäisen kerran. Olohuoneen seinällä oli yksi tälläinen. Aika mahtavia... En oikein tiedä mitä sanoa näistä...
Tervetuloa matkaan, mihin ikinä se viekin !!

---------

Welcome to my blog !4 comments:

 1. Eikämitään! Ylpeänä saa ja pitää esitellä löytöjään!

  Mageita tauluja, pakko varmaan tutustua mitä muuta taiteilija touhuaa...

  ReplyDelete
 2. Googlaa herra. Nuo kuvat ovat Galleria Heinon näyttelystä jonka kävin katsomassa aikoinani (2 v sitten). Vanhemmat Elvis työ ovat vielä parempia, en vain löytänyt yhtään kuvaa. Onhan noin aika "härskejä" mutta jotain hienoa niissä on.

  ReplyDelete
 3. Nuo on niin hienoja! Mä olen diggaillut noita kanssa ja tulleet tutuiksi joskus samoihin aikoihin kun tutustuin Leinosen töihin. Samantyylistä outouden yhdistelyä. Nuo on käsittääkseni vain niissä hinnoissa, ettei meille tule missään vaiheessa seinälle. Tai korkeintaan postikorttina.

  ReplyDelete
 4. Joo hienoa "outouden yhdistelyä" on + hinnat pilvissä. Lupailin aikinani miehelleni että ostan hänelle ko. herran taulun, mieheni kun on Elvis fani. Empä tiennyt silloin missä hintahaarukassa ovat. Huh...
  Tähän liittyy vielä pieni anekdootti. Mieheni isä on tavannut Elviksen. Hän opetti aikinaan Missourissa tennistä mustille (joutui siitä hyvästä vankilaankin...long story) ja tapasi siellä Elviksen. Taisi jammaila muutaman kerran hänen silloisessa bändissään. Ja tämä ei ole urbaanilegenda.
  Niin ja mieheni halusi luonnollisesti pojalleen nimen Elvis. Ei saanut, toiseksi nimeksi tuli Elvin

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!