o
o

Mar 18, 2010

Super organizer

Äitinsä poika, pikku mammoona. Tykkä järjestellä paikkoja. Ei ehkä välity tämä touhu kaikissa kuvista mutta päivän teema pojallani oli ehdottomasti organize. Minulla on mm. teak kulhoja ja Menun musta kuminen maljakko tuossa hyllyssä. Minä höhlä pidän niitä ihan tyhjän panttina. Brunolla on onneksi monta  kätsyä idistä niitä varten. Maljakkoon laitetaan kaikki lattialla pyörivät pikkutavarat , Sofie kirahvi teak kulhoon ja legot kerätään kasaan johonkin koriin tai purkkiin.
Pikaisesti piipahdimme yläkerrassa ja jätin herran hetkeksi hoitamaan kylppäriä. Siellä hän oli keksinyt varvastossuilleni uuden mainion säilytyspaikan, wc pöntön. Iiiihan hienoa, en olisi tuota  ehkä itse käyttänyt mutta tekemällä oppii.

Mothers son he really is. Loves to organize. He is supermini organizer size 75cm. Small but fast.
I have some teak platters and Menu´s black rubber vase in my 60´s teak shelf. Those are the best ones because, me stupid mother keeps them empty. All small toys should put into that vase and rest in to those teak baskets and platters.
Small visit to upstairs  this morning with my super organizer. It took five minutes when i started to find my flip flops. I would them inside the toilet. Hmmm,  I wouldn´t use that but he is still learning.

8 comments:

 1. Oiva apuri sulla siellä :)

  Hei mun on pitänyt kysyä missä maalautit tuon kuvassa näkyvän pyörillä liikkuvan kalusteen? Etsin hyvää paikkaa helsingistä missä ruiskumaalauttaa eräs pöytä.

  ReplyDelete
 2. Voi että noita teidän touhuja! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana järkkäilyvinkki tuo varvastossut vessanpöntössä :D

  ReplyDelete
 4. Inkeroinen: eiks ooki. Taitava kundi...

  Laura: Tattarisuolla, pienessä pajassa

  ReplyDelete
 5. Meilläkin järkkäillään kovin, mutta Katarina puolestaan on sitä mieltä, että meillä on liian vähän tavaraa lattialla tai muutenkin koristeena pitkin poikin. Esim. äidin vaatteet, postit, postituslaatikon kirjekuoret ja omat lelut paremman puutteessa kuuluu olla kätevästi kädenulottuvilla lattialla.

  ReplyDelete
 6. Mahtava Bruno! :D

  ReplyDelete
 7. Anonymous30/3/10

  Hei Minna, mistä sä tilasit tuon Fazer eyes -julisteen? Olen yrittänyt etsiä, mutta en löydä... Se olisi niin hyvä meille. Sille voisi sitten vaihdella kavereita mielen mukaan. Hyvä "runko". Kiitollisena sulle -tyylilyyli :)

  ReplyDelete
 8. Pikkuviisari: Olle Eksellin Kaakao Ögönen julkka on Form/ design centrumista.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!