o
o

May 2, 2010

Aamujumppa

Ehdotin pientä muutosta tänä aamuna (olkkariimme) ja mieheni lähti heti mukaan. Yleensä ei... Minä olen meillä se joka säätää, sählää, vääntää ja vaihtelee. Mieheni on sellainen taustalla häärivä  harmaa eminenssi joka antaa mielipiteensä ja joita joskus kuuntelen. No, eminenssilläni on  synttärit ja alkulämppärinä annoin Elviksen elämänkerran ja mahdollisuuden päästä mukaan olkkarin muutosleikkiin. Jee sitähän kaikki miehet haluavat. Mitä ?? eikö...
Ehkä se oli tuo Elvis joka lisäsi mieheni sisustus intoa...
Eilen saatiin asennettua eteisen seinään tuo Uten Silo II jonka tilasin 6.tammikuuta Nestin alesta Vitran puu-ukkelin kanssa. Haloo 4 1/2 kuukautta!! Veikkaan että on vika kerta kun tilaan tuosta puljusta. (En edes linkitä siihen p***aan lafkaan.)
No, olkkarin palisanterisenkki siirtyi toiselle seinälle ja Barcelona tuolit tulivat ylös. Tuolit ovat vanha haave joiden hehku on valitettavasti himmennyt huonojen, kaikkialta saatavien kaukoitä kopioiden myötä. Nämäkään eivät kyllä ole Vitran vaan hyvät italialaiset. Tuolien väliin tuli  60-luvun tanskalais hylly joka oli aijemmin toisella seinällä. Nyt meillä on ihku oma ns. lounge corner missä tarjoillaan coolia (lasten) musaa.
Alakerrrasta tuli nyt tilavampi ja hyvä niin. Sohvaan haluan vielä jossain vaiheessa teettää uuden, vaalean harmaan päällisen. Se saa nyt kuitenkin odottaa.

Voitin muuten viime viikolla  Hipsun arvonnassa, jee !


My husband has his birthday (tomorrow) and bought to him Elvis biography plus asked to him to move some furniture with me. Usually hi says no, but not this morning, I was bit surprised, when he said -"ok, sounds good idea". Was it Elvis that maid him so eager to decorate ?? Maby... I´m usually only one in our family who want´s to make changes, decorate and brows around flea markets etc. I hope I can still be the only one. My husband can be my grey eminence but that´s all.
Upstairs we have now cool lounge corner with those Barcelona chairs where we can listen (kids) music.  Those Mies van der Rohe´s chairs used to be my longtime dream but now their glam has faded because there are so many cheap east asian copies. (Well, mine are not Vitra´s, good italian ones)
Now our downstairs tv- room got more space and that´s nice.
I ordered 6.1.2010 from Nest´s sale this Uten Silo II to our hallway, plus Vitra´s wooden doll no.11. Now we got those. Hello 4 1/2 months !! It´s outrageous.
That´s my firs and last order from that shop.


By the way, last week I won from Hipsu´s lottery, jee !

16 comments:

 1. Se palkinto vissiin pääsi perille? :)
  Teillä näyttää ihanalta ♥, voisin muuttaa sinne asumaan :)

  ReplyDelete
 2. kaunista teillä! hyvä että sait miehen mukaan leikkiin, se on aina mukavaa. Mä yritän olla kyllästyttämättä mun miestä sisustusideoillani, lähiaikoina niitä on tullu höpistyä vähän liikaa (eli tauotta).

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/5/10

  No jo on toimitusajat:(. Mutta tuo uusi järjestys näyttää paremmalta kuin edelline.! Vaikka ei noilla kalusteilla ja tuolla tyylitajulla saa huonoa tekemälläkään! Mistä muuten tuo pallon muotoinen helmiäisvalaisin on?
  -Tuittu-

  ReplyDelete
 4. Hipsu: kyllä ja kiitos

  Nelio: joo, tiedän tunteen. Meillä kaikki tämä säätö ja vääntö on ihan minun harrastusta. Välillä kyllä hämmästyn kun hänkin innostuu jostakin. Ihan ok kunhan ei puutu liikaa. Uten Silo oli hänestä "tosi hieno taulu". Onnea ja tsemppiä muuttoon !

  Tuittu: kiitos niin minustakin ja parasta tässä muutoksessa on että kodin ilme muuttui mutta rahaa ei kulunut pennin pyörylääkään. Se on mieheni mummin vanha Verner Pantonin Fun. Toinen pyöreä on myös hänen vanha mutta en tiedä siitä mitään. Kaikki olkkarin lamput on itse asiassa mummojemme vanhoja.

  ReplyDelete
 5. Huonekalujen järjestyksen muuttaminen on kyllä kivaa, kun tulee ihan uusi fiilis niihin vanhoihin huoneisiin. Harmi juttu tuon Uten Silon kanssa. Mulle tuli naulakko sieltä alle kuukaudessa. Ei ole muuten vieläkään seinällä...

  ReplyDelete
 6. Pauliina. joo tämä on yksi lempipuuhistani. Pienellä vaivalla iso muutos ja ilmaiseksi.
  Joo 4 1/2 kk on kyllä liian kauan.

  ReplyDelete
 7. Näyttää tosi kivalta! Oletko itse maalannut Artekin ritiläpenkin valkoiseksi vai saako niitä jostain valkoisena? On mennyt ihan ohi, jos saa.

  ReplyDelete
 8. Anu: ritiläpenkkiä saa nykyään mustana sekä valkoisena.

  ReplyDelete
 9. Henna3/5/10

  Toi harmaa eminenssi oli niin hyvä vertaus että :D Samanlainen löytyy meiltäkin. Uusi järjestys on muuten tosi kiva!

  ReplyDelete
 10. Meilläkin on yksi innokkaampi sisustaja kuin toinen... Yllättäen sitten 9-vuotias esikoinen haluaisi veivata huoneensa järjestystä koko ajan. Hih!

  Oikein kivalta teillä näyttää! Mistä olette hankkineet tuon senkin ja puisen hyllyn? Kivoja!

  ReplyDelete
 11. Hei saako kysyä mikä harmaan sävy teillä on tuossa Barcelona-tuolien taustalla? Näyttää tosi kivalta!

  ReplyDelete
 12. Uten Silo on kyllä kiva ja Panton valaisin upea. Ja matto. Oih. Kaunista, tykkään.

  ReplyDelete
 13. Ah miten siisti eteinen. Meillä se on oikea kriisipesäke. Kengät leviää ympäriinsä ja vaatteet on kaikenkirjavia...

  ReplyDelete
 14. Henna. kiitos. Joo miehen on hyvä olla taustalla, voi ehkä auttaa rahoituksessa mutta muussa pahemmin ei :)

  Nonna: hylly on vanhasta divarista jota ei enään ole, taisi maksaa 180€ ja senkki on Fasaani antiikista Korkeavuorenkadulta. Esikoiseni on kyllä kova siivoamaan ja tykkää järjestyksestä, kuten äitikin.

  Kotiovi: seinä oli kun muutimme, eli valitettavasti e tiedä värikoodia.

  Nalle: kiitos kovasti !

  Cat´s Meow: kyllä meilläkin, mutta olen aika vääpeli mitä siivoamiseen tulee :) Terkut täältä kotikulmilta

  ReplyDelete
 15. Eteinen näyttää tosi kivalta! Uten Silolle ois meilläkin käyttöä.. Hmm. Perhepalaverin paikka. :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous29/10/10

  last week our class held a similar talk on this subject and you point out something we haven't covered yet, appreciate that.

  - Kris

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!