o
o

Jun 15, 2010

Palaset


Nyt on äidin Milk Magazinet, Ellet, Me Naikkoset ynnä muut saaneet uuden kodin. Mustaa spray maalia pintaan ja kulahtanut ruskea Palaset laatikko on hieno pikkupöytä / lehtiteline. Vielä kun poraan pari reikää ja ruuvaan seinään niin passeli on. Pienet kätöset eivät pääse repimään äidin lehtiä. Kaikki design puristit kääntyy  kyllä haudassa tällaisesta maalailusta, mutta ei voi mitään.
Ristomatti Ratia suunniteli sarjan 1971. Palojen koko oli täydellinen lp-levyjen säilytyksen.

I found this Palaset box from a flea market. It used to be brown but I spray painted it black. Now it´s perfect small side table. 
Palaset series was designed 1971 by Ristomatti Ratia and was perfect size for lp records.
Ristomatti´s mom was Armi Ratia, who founded brand Marimekko.

                

6 comments:

 1. that is such a cool piece. i love it in black.

  ReplyDelete
 2. Vieno16/6/10

  Mietin tuota maalausta, koska niin monesti olen itsekin meinannut valita oikotien onneen eli spraymaalin, mutta puristit tosiaan taitaa olla siitä eri mieltä. Oliko alkuperäinen pinta lakattu? Hioitko vanhaa pintaa ennen maalausta vai suihkitko päälle vain? Hienolta kyllä näyttää!

  ReplyDelete
 3. Vieno: pyyhin pölyt ja sitten maan maalasin. Ohuita kerroksia ja monta.

  ReplyDelete
 4. Ou-mai! Mistäköhän olet ne ruskeana löytänyt? Olemmeko liikkuneet samoilla löytöjen vesillä? Näin nimittäin pari päivää sitten 2 ruskeaa Palasta ja jouduin akuutin rahapulan takia jättämään ne aloilleen, ja voin sanoa et harmittaa. Pakko varmaan mennä huomenna kattomaan onko ne siellä vielä :D

  ReplyDelete
 5. Ninni: näitä oli vain tämä yksi Roban Fidassa

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!