o
o

Jun 28, 2010

uuups I did it again...


Pienoinen blogiangsti menossa. Omat jutut lähinnä ärsyttävät. Kovasti olen veivannut ja vääntänyt tätä ja päätin että olkoon nyt näin. Meinas tulla sellaiset Pisarapilvet, ihan kyllä eri syistä. Pikkuhiljaa oppii oman tyylin ja tajuaa kuinka kamera toimii, heh. Kyllä tämä tästä. 

I am having bit of blog angst. It takes while to realize how you wanna do this. This will fade, I know. I´ll just need bit time. At least, now I now how to use my camera and this whole blogger system. 

14 comments:

 1. Anonymous28/6/10

  Sulla on ihan huippublogi:) Älä nyt missään nimessä lopettamista harkitse! Mistä muuten olet löytänyt tuon maapallon?

  -tuutikki

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/6/10

  Nyt taitaa olla itsekritiikki yläilmoissa :) Et missään tapauksessa harkitsekaan mitään Pisarapilviä. Olis ihan kauheeta, jos sinäkin lopettaisit. Sun blogisi on yksi elämäni ihania piristysruiskeita. Jatka samaan malliin vaan. Ja kiitos, että olet tähänkin asti jaksanut!

  ReplyDelete
 3. Sama täällä -jokin nyppii ihan kauheasti koko bloggailussa. Tekisi mieli lopettaa, mutta toisaalta haluan vielä yrittää ja jatkaa. Ainakin kesän yli.

  ReplyDelete
 4. Älä lopeta, ihastelen aina kuviasi, tyylikästä kotia ja kauniisti puettuja lapsia : )

  ReplyDelete
 5. Tuutikki: Ziccosta Helsingistä, Fredrikinkadulta. Porvoossa on lelukauppa jonka nimi on Riimikko siellä oli myös näitä. Yksi parhaita lelujamme.

  Hei, ei tämä ollut mikään "nyt mä kyllä lopetan" ruikutus vaikka ihan siltä kuulosti... heh heh. Olen vain super ärsyyntynyt itseeni ja tähän säätämiseen.
  Tiedättekö tunteen kun alkaa vaikka kutomaan kahdenkymmen vuoden tauon jälkeen. Hirveä into mutta ei taitoa. Homma etenee ja sitten huomaa että silmukat on ihan vinksinvonksin ja koko touhu pitää purkaa jos valmiin haluaa. Nyt vain on vähän sellanen fiilis mutta kuten sanoin "kyllä tämä tästä".

  ReplyDelete
 6. Sinulla on mahtava blogi!

  Ups, pikkumies upposi tuoliin:D

  ReplyDelete
 7. What a great picture! He's too cute!

  ReplyDelete
 8. Eiii elä vaan sinäkin harkitse lopettamista!! Sinulla on aivan ihana blogi ja tykkään kauheasti tyylistäsi.

  ReplyDelete
 9. Mulla menee tekniikan kanssa heti hermot; ei onnistuis blogin pitäminen. Mutta rakastan yli kaiken ihania kuvia, joita sinunkin blogisi on pullollaan. Voimien mukaan, ei aina tarvitse jaksaa kaikkea.

  ReplyDelete
 10. Anonymous29/6/10

  Säätäminen on hauskaa. Omakin blogi kaipaisi jotain. Tietysti sisältöä ja HYVIÄ kuvia. Olen niin turhautunut filmaamiseen, kun ne ei ikinä onnistu. Aina jokin kohta palanut läpi tai sitten kuva on liian tumma. Ja sitten lasten kanssa ei ole aikaa säätää. Kyllä tämä tästä.

  ReplyDelete
 11. Jutta: EI en mä lopettamista harkitse, on vain pientä turhautumista, ihan normaalia

  Pikkuviisari: no just tota tarkoitan, säätöä ja viilamista ja aika loppuu, ääh ja blaah.

  ReplyDelete
 12. hehe, hauska kuva! uups tosiaan ;)
  mullakin välillä iskee itsekritiikki ja sit deletoin vanhoja postauksia..
  en aina oikeen tiedä et mitä on "sopivaa" kertoilla. sellaset blogit joissa ei anneta mitää itsestä on tylsiä, mutta taas liian henkilökohtaisuuksiin menevät voi vaivaannuttaa... tällasia mietin minä :D sun blogi on siis just sopiva ja siksi varmaan niin suosittukin.

  ReplyDelete
 13. Anonymous1/7/10

  Hi,

  I love your blog. I am a reader from Western Canada and I love all things Finnish and/or Scandinavian! I had a Danish grandfather, so it is in my blood. I just wanted to comment to let you know that you have a reader as far away as Canada.
  Jillian (Kofoed)

  ReplyDelete
 14. Jillian: WOW thank´s that´s great :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!