o
o

Jul 25, 2010

Naulakko - A new coat rack


Paikallisesta Emmauksesta löytyi vanha 60-luvun funkis naulakko joka maksoi 8.50€ . On ollut autotallisa tähän asti, mutta nyt vaihdettiin eteiseen. Ylähyllylle mahtuu hyvin Ikean pesuvadit ja niihin hatut ja huivit.


From a local flea market i found this 60´s funkis coat rack. It´s simpel, practical and cost only 8.50€ ! For scarfs and hats are those two black rubber basins from Ikea.

22 comments:

 1. Wautsi, Hipsu tykkää!

  ReplyDelete
 2. Onpa tyylikäs naulakko! Meillä mies tahtoisi seuraavaan asuntoomme kans avonaulakon. Mä en oo vielä varma että menisikö naulakot taas liukuovien taakse piiloon vai tulisivatko näkyville. Sen kun tiedän jo etukäteen että noin kauniissa rivissä ne kangät ja vaatteet ei meillä pysy ellen minä niitä järkkäile. Mutta olisi tuollainen eteinen kuitenkin ehkä kotoisampi kuin kylmät liukuovet...noo on tässä hetki vielä aikaa miettiä;)))

  ReplyDelete
 3. Onpa tyylikäs naulakko! Meillä mies tahtoisi seuraavaan asuntoomme kans avonaulakon. Mä en oo vielä varma että menisikö naulakot taas liukuovien taakse piiloon vai tulisivatko näkyville. Sen kun tiedän jo etukäteen että noin kauniissa rivissä ne kangät ja vaatteet ei meillä pysy ellen minä niitä järkkäile. Mutta olisi tuollainen eteinen kuitenkin ehkä kotoisampi kuin kylmät liukuovet...noo on tässä hetki vielä aikaa miettiä;)))

  ReplyDelete
 4. i am looking for an pretty similar coat reck, but only checking ebay so far - way too expensive! nice find :-)

  ReplyDelete
 5. Meillä samainen pesuvati toimii halkokorina! :) Monikäyttöinen siis!

  ReplyDelete
 6. Anonymous25/7/10

  Mikämikä ihana säilytyslokerikko tuossa seinällä oikein on? Kaunis!!

  ReplyDelete
 7. Ai ku se on makia! Ja tuo Uten siiiiloooo.. nam nam! Meillä on kans pojun huoneessa vähän vastaavanalainen naulakko, kirppisllöytö sekin, mutta harmittavasti vähän vääntynyt sieltä täältä ja pikkasen ruosteessakin :-/ Mut teil on oikien nätti kapistus :)

  ReplyDelete
 8. Ihana järjestys:)! Meillä on avonaulakko eikä se näytä ikinä tolta. Johtuu ehkä siitä että kakaroilla on ihan liikaa takkeja!
  Meillä oli edellisessä asunnossa tuollainen samanlainen naulakko ja mietin muuttaessamme että nyysinkö sen mukaan(asunto oli oma). Ei sopinut kuitenkaan nykyiseen asuntoomme ja sai siis jäädä sinne.
  Missä teidän muut ulkovaatteet on ja miten täynnä naulakko on talvisin?

  ReplyDelete
 9. Wow, only 8.50 EUR! Looks great!

  ReplyDelete
 10. Pisarapilvi: oletekko ostaneet uuden asunnon ??

  Tuittu: meillä on vielä eteiskomero jossa on kaikki ns. reservivaatteet ja kyllä tuo on talvella täynnä vaikka koitan karsia.

  ReplyDelete
 11. Anonymous25/7/10

  Nyt Pisarapilvi takaisin kirjoittamaan blogia! Sinua on ikävä!
  Ja kiitos myös Minnalle ihanasta blogista! Annat inspiraatiota, iloa ja voimaa! Kiitos siitä!

  ReplyDelete
 12. Teidän eteinen on ihana- meillä on kanssa avonaulakko eikä meidän eteinen näytä läheskään noin tyylikkäältä! meillä on siinä kyllä melkein KAIKKI takit koko ajan, ei ole reservikaappia :)sit on kaikkee röntsäkamaa kun siinä on kaksi tilavaa hyllyä. Lähinnä miehen juttuja kumma kyllä, fillarointijuttuja. Toi naulakko on tosi hieno!!! Ja uten silo tietty, ja eteisessä se on ihan huippu. Voisin jopa harkita sellaiseen sijoittamista, koska siihen ois niin näppärä laittaa kaikki pikkusälä, mulla ne on kyllä olkalaukussa mutta mies laittaa aurinkolaseja, avaimia sun muuta keittiön hyllyllä olevaan emalivatiin... Ja sen vadin viereen.. ja sen yläpuolella olevalle hyllylle...

  ReplyDelete
 13. Teidän eteinen on ihana- meillä on kanssa avonaulakko eikä meidän eteinen näytä läheskään noin tyylikkäältä! meillä on siinä kyllä melkein KAIKKI takit koko ajan, ei ole reservikaappia :)sit on kaikkee röntsäkamaa kun siinä on kaksi tilavaa hyllyä. Lähinnä miehen juttuja kumma kyllä, fillarointijuttuja. Toi naulakko on tosi hieno!!! Ja uten silo tietty, ja eteisessä se on ihan huippu. Voisin jopa harkita sellaiseen sijoittamista, koska siihen ois niin näppärä laittaa kaikki pikkusälä, mulla ne on kyllä olkalaukussa mutta mies laittaa aurinkolaseja, avaimia sun muuta keittiön hyllyllä olevaan emalivatiin... Ja sen vadin viereen.. ja sen yläpuolella olevalle hyllylle...

  ReplyDelete
 14. Looks great!

  What's the name of the black basins from Ikea? I haven't seen them there!

  :)

  ReplyDelete
 15. ei olla ostettu, mutta vanha myytiin. Metsästys siis käynnissä...

  ReplyDelete
 16. A Merry Mishap: these basins are from kitchen section, there where all small stuff are like cutting boards etc.

  Pisarapilvi: wau, teille soisin lisäneliöitä. Olet taituri kun olet saanut niin kaunin kodin viidelle ja noilla neliöillä. Tsemppiä etsintään ja toivottavasti mieleinen kohde löytyy, pääset taas toteuttamaan itseäsi :)

  ReplyDelete
 17. what a great find! is the white bench from Artek?

  ReplyDelete
 18. what a great find! is the white bench from Artek?

  ReplyDelete
 19. what a great find! is the white bench from Artek?

  ReplyDelete
 20. Oih!näyttäspä meiänki eteinen tältä!
  meilläki ihan liikaa kamaa ja vaatetta:/
  Pisarapilvelle tsemppiä asunnon etsintään tätä kautta:) jospa sitten palaisit blogin ääreen?täälläkin ikävöidään:)

  ReplyDelete
 21. what a nice find!
  and blog :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!