o
o

Jul 15, 2010

Sandaali kriisi- Hunting for sandals

Mistä löytyisi kauniita, yksinkertaisia, mielellään nahkaisia ja kohtuuhintasia  sandaaleja lapsille?? Joo, aika mahdoton yhtälö mutta jos joku tietää, kertokaa. Paras olisi jos malli olisi unisex, minä mielellään kierrätän jos vaan voi. Fridan Vincentille ja Vincentin Brunolle.
Nämä löysin Elias & Gracesta, parhaat tähän mennessä. 

Do you know where to find nice, classic style sandals for kids ? Of course the price should be reasonable and material leather. These are the best so far, from Elias and Grace.

11 comments:

 1. Jäänpä vaklaamaan kommentteja. Meillä on kyllä yhden mumman ostamat sandaalit, mutta ne ei kyllä omaa silmää ihan superisti miellytä. Helmiäispintaista nahkaa ja vaaleanpunaista. Ih. Tyttö tosin tykkää, mikä lienee kuitenkin tärkeintä :D

  ReplyDelete
 2. Riikka: joo niitä löytyy ja sellaisia tarranauha "sporttisandaaleja" mut ei yksinkertaisia. Aika monta Helsingin kauppaa olen kiertänyt.

  ReplyDelete
 3. Mulla samat kriteerit sandaalejs hsnkittaessa. Pitää olla nahkaa, simppeli malli ja mielellään unisex. Esim. Anguluksella, Bisgaardilla ja Arautorapilla on aika hyvin sandaaleja näillä spekseillä ja nyt löytyy alestakin hyvät valikoimat esim. houseofkids.dk:sta, prinsessebutikken.dk:sta tai sundbaby.dk:sta. Suomessa myy Bisgaardia ainakin pikkujalat.fi

  ReplyDelete
 4. Anonymous15/7/10

  Ostin Prismasta nyt kesäalen kunniaksi ECCO:n vaaleanruskeat sandaalit. Kai ne poikien on (höh), mutta riittävän simppelit ja neutraalinväriset. Olivat ensin -30%alessa ja nyt näytti olleen alkuviikosta -50%. Ja nahkaa. Ja riittävän tukevat nilkasta kun mein Tyllerö on sellainen letkunilkka :D
  RuusuLiisa, joka ei pääse kännykällä kirjautumaan bloggeriin

  ReplyDelete
 5. Jään mielenkiinnolla seuraamaan kommentteja.Pojalla on nyt See Kai Runin tummanruskeat nahkaiset sandaalit,joissa pitäisi olla hyvät tuennatkin kehittyvälle jalalle.En tosin niitä juuri havainnut ja olisinkin halunnut Birkenstockin sandaalit mustana/ruskeana koska niissä on oikeasti mietitty miten pikkujalkaa pitäisi tukea (oon fysioterapeutti,en kovin innokas sellainen mut jotain on opinnoista jääny korvan taa..) mutta niitäpä ei saa kun karmean kirjavina Suomesta ja Saksasta tilatessa postikulut 15e päälle.Olisin tilannu silti mutta maksu ei ikinä menny läpi.Birkenstockit olis terveyskenkäimagostaan huolimatta myös ulkonäöllisesti suunnilleen sitä mitä haen (ja unisexit) ja hinta ilman postituksia oli muistaakseni 35e Birkenstockin omilla sivuilla.

  ReplyDelete
 6. Adorable! I had some like these when I was a little girl, so sweet to think I could have a daughter who could wear the same.
  Maybe Asos.com has something cute?
  Good luck!

  ReplyDelete
 7. http://www.saltwater-sandals.com/

  Saltwater are my favourite, but not sure how easy they are to get outside of the US...

  ReplyDelete
 8. Anonymous16/7/10

  Hei,

  Fredalla Exito shoesissa (muistinkohan nimen oikein), joka on Ziccoa melkein vastapäätä näytti olevan suht yksinkertaisia nahalta ainakin näyttäviä sandaaleja myynnissä ja mielestäni hinta oli noin 25-30 euroa. Kantsii käydä katsomassa.

  Anna

  ReplyDelete
 9. HW: kiitos vinkeistä.

  Ripsukaisa: Joo katselin samoja, minusta myös hyviä. Kiitti vinkistä, en edes yritä tilata :(

  A Merry Mishap: I check, but i didn´t find.

  read me . Thank´s

  Anna: tiedän liikkeen ja olen käynnyt siellä mutta ei ole kokoja.

  ReplyDelete
 10. Little Lunalu-nimisessä nettikaupassa myydään noita Saltwaterin sandaaleja ja ovat vielä alessa. Kannattaa käydä katsomassa! =)

  ReplyDelete
 11. Same criteria. Same problem. I HATE how children's sandals look. Let me know when you find some nice ones! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!