o
o

Sep 23, 2010

Betonilattia - A concrete floor


Betonilattia on valettu ja se on kuin samettia. Tosin kosteaa sellaista. Hieman kävi mielessä sen lakkaaminen venelakalla ja jättäminen tuollaiseksi. No, pysyn kuitenkin suunnitelmassa ja maalaan sen kiiltävän valkoiseksi. Ihana remppamieheni Joonas rakensi meille minigrippussin keittiön ympärille. Ovi avataan kätsästi vetoketjulla. Siistiä eikö ?


Concrete floor is now smoothed and it feels like velvet. It came my mind to leave it like this (only polish it first). But I´ll keep my plan number one and paint it glossy white. Look
how clever minigrip plastic bag they build a round our kitchen. You open it with a zipper. Thank´s Joonas my clever renovation help.

11 comments:

 1. Odotan innolla valmista lattiaasi! Haaveilen jo seuraavan asunnon lattialämmityksen sisältävästä betonilattiasta :)

  ReplyDelete
 2. Vetoketjusuoja on varmasti todella kätevä!

  ReplyDelete
 3. That's a super handy solution for renovation works and all the dust. Looks a bit like E.T. ;-)
  I have to say: my kitchen floor is light grey, almost white: you see everything on it!! Drives me crazy. So: colour follows function or the other way around?

  ReplyDelete
 4. julia: we have black downstairs and you see everything on it so I am used to it .

  ReplyDelete
 5. kai se on niin, että ne sotkut näkyy missä vaan; meillä on nyt valkoinen lautalattia keittiössä...ja kyllä sitä täytyy koko ajan imuroida, mutta sit imuroidaan...

  ReplyDelete
 6. Amelia. joo sotkut näkyy kyllä melkein kaikissa pinnoissa. Parketti on ainoa jossa ei niin pahasti.

  ReplyDelete
 7. Anonymous25/9/10

  Hei! Onko kyseessä siis ns. akryylibetonilattia? Teettekö itse? Itse haaveilen ko. lattiasta eteiseen ja kylppäriin, raksamiehet vaan pyörittelee päätänsä. Jos siitä ei ole ´liikaa vaivaa, kertoisitko hieman lisää!
  Maija

  ReplyDelete
 8. Maija : ihan tavallinen betoni tai hieno tasoite lattia jonka malaan betoluxilla valkoiseksi. Halpa ja yksinkertainen ratkaisu. Tarkoitatko epoksilattiaa ?

  ReplyDelete
 9. Anonymous26/9/10

  Epoksilattiaa nimenomaan, mutta sopiiko tuo edellämainitsemasi tekniikka kosteisiin tiloihin?
  Maija

  ReplyDelete
 10. Maija: epoksilattian asentaa ihan epoksilattia asentaja ei kannata edes pyytää perusremppakundeja tekemään. En tiedä, tässähän ei ole kosteussuojaa välissä. Jos laittaa kosteussuojan niin miksi ei. Tämä on kuitenkin liukas märkänä, se kannattaa muistaa.

  ReplyDelete
 11. Anonymous27/9/10

  Ja taas olen viisaampi, kaunis kiitos. Onneksi blogista saa vastauksen kysymykseen kun raksamiehiltä ei!
  Maija

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!