o
o

Sep 30, 2010

Life is good

Minun piti tehdä reipashenkisiä remppapostauksia mutta huomaan että näistä on tullut sellaisia pikkumaisia piipityksiä, tosi ärsyttävää. No, loppusuoralla ollaan ja koti on kuin kaatopaikka, tosin kaikki romut ovat yhä paketissa ja uusia. Eli ihan hyvin tässä menee.
Life is good tai jotain sinne suuntaan...
Alan kuitenkin olla kohtalaisen kuitti tähän maalaamisen, paklaamiseen ja viilaamiseen. Käteni ovat yhtä ryppyiset ja risat kun bulgaarialaisella perunankuorija mummolla (kaikki kunnia hänelle).
Tänään huomasin että kolme kertaa maalaamani keittiönlattia on parista kohdasta jo rullalla. Betolux kestää kauan kuivua lopullisesti joten suojasin sen hyvin mutta en tarpeeksi hyvin. Kaappien asentajat eivät hirveästi jaksa varoa. No, ehtii sen maalata uudestaan kun köökki on valmis.
Pari fiiliskuvaa piti ottaa, siitä ainosta kulmasta joka on suht siisti. Ai niin, eteinen tuli eilen valmiiksi. Jiiihaa !!
En saa siirrettyä uusia kuvia, Blogger tökkii. Onko jollain kokemusta vastaavasta ? Tosi ärsyttävää.


I had to took few pictures from that only tidy corner of our house. Rest is like a dump,  though all "junks" are bright new, so I must admit that life is good. I hate my self because  this chaos irritates me, but now  we running towards the goal line. Only few days left, phew...
My hands looks like I´w been peeling potatoes hole my life. 
Yesterday I finally got ready our small, but extended hall and It looks great.
Unfortunately  I can´t transfer any new pictures because this Blogger  does not  allow. Blaaah...

7 comments:

 1. Innolla odotetaan kuvia!

  Mulla on kans tökkinyt tuon kuvien siirtäminen tänään. Sammuta se kuviensiirtoboksi ja kokeile uudelleen - tosin sittenkin menee aikaa kun se lataa.

  ReplyDelete
 2. studio nord30/9/10

  it will like this in my kitchen soon !!

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/10/10

  mistä oi mistä ovat nuo ääreissöpöt purkit? jauhoa ja teetä niissä näyttää lukevan.

  ReplyDelete
 4. Mulla tökkii blogger myös. Muutaman päivän ollut sellaista, ettei lähde lataamaan kuvia jotka olen ottanut lataamista varten. Tai sitten ei suostu hakemaan omalta koneelta yhtään mitään kuvia lataamista varten. Ärrrrrsyttävää! Niinpä olen joutunut jättämään pois joitain kuvia viimeisistä bloggauksista, koska blogger ei suostu niitä lataamaan loppuun asti. Höh.
  Toivotaan että tulee toimivammaksi mitä pikimmin :). Remppailoa!

  ReplyDelete
 5. Beautiful Zen corner you created there for yourself. Soon everything will be nice again and it will be more than worth the dust and dirt. Be patient: in time, even an egg will walk!

  ReplyDelete
 6. Sama ongelma bloggerin kanssa ja hetken harkitsin jo blogialustan vaihtamista wordpressiin tai jonnekin, jossa ei tökkisi. Huomasin että asetuksissa voi valita päivitetyn editorin, sillä vanha poistuu kohta käytöstä. Tämä voi vaikuttaa? Valitsin siis uuden editorin ja se se vasta hidas on! Lataus kestää tajuttoman kauan! Voi outous.

  ReplyDelete
 7. Saija: mullakin on uusi editori ja hidas on.

  Anonyymi: vanhoja Arabia purkkeja. Esteri Tomulan grafiikalla 50-60 luvun lopusta. Ostettu sieltä täältä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!