o
o

Sep 28, 2010

Vauvakeinun proto - A prototype baby swing
Jossain vaiheessa pitää päästä pihatöihin. Pienin on vikkelä kuin peruna jolla on pyörät alla. Ajattelin että ripustan hänet keinuun. Tosin ei ole keinua, joten se pitää tehdä.
Materiaali on raakakumi ja sille se haiseekin, ihan autonrenkaille. Köydet ovat kuminauhaköyttä joten tässä voi pomppia kuten pomppukeinussa. Keinun malli on vielä proto, vaatii ehkä hieman hiomista. Toinen malli on jo ihan valmis, vaatii vain hoivaa, hellyyttä ja hyvää ruokaa. Siitä se sitten kasvaa ja komistuu.

Olen ollut puuhakas viime viikkoina. Nyt alkaa olla sellainen "nyt saa riittää" fiilis. Täytyy pitää vähän paussia ja ladata akkuja, että keksii taas uusia juttuja. Heippa !


It´s fall in Finland, leaves are falling and I must do gardening, some day... My youngest is small but fast, like a small pea with a wheels. So I figure I need a  place to put him, for example a swing. We don´t have one so I made it from a raw rubber. Rope is also elastic so it bets down.
This is just a prototype baby swing next one will be bit different.

I´w done quite a lot lately. Now I´ll take a brake so I have bit energy left to do the renovation ready.

10 comments:

 1. Kivoja hommia sulla taas meneillään. Reipasta ja puuhakasta syksyä!

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/9/10

  Kauhean söötin näköinen härveli! Kannattaa olla tarkka itse rakennettujen keinujen turvallisuuden: solmujen, narujen sijoittelun jne. kanssa. Turvamääräyksiä ei ole keksitty turhaan.

  ReplyDelete
 3. Upea kiikku! Testaaja näyttää tyytyväiseltä.

  ReplyDelete
 4. hih..aivan loistava keinu! Miten keksitkään aina noin hyviä juttuja?!?! Onko raakakumi Etolasta? Siel oli myynnissä kun kävin 'yhtä toista juttua etsimässä yhteen toiseen juttuun' :D

  ReplyDelete
 5. Huikea vauvakeinu!!

  ReplyDelete
 6. Mahtava, ei voi muuta sanoa.

  ReplyDelete
 7. Anonymous30/9/10

  tulee mieleen: http://pikkujoas.blogspot.com/2009/09/paketti.html

  ReplyDelete
 8. Ihana pomppi-keinu!

  ReplyDelete
 9. Anonyymi: Valitettavasti mitään turvamääräyksiä ei ole näille olen ottanut kuluttajavirastosta selvää. Senkun isket markkinoille ja toivot parasta, että silleen. Ja tämä on tulossa vain meidän käyttöön ja koska lasti on mitä arvokkain on keinu hyvin tehty.

  Anonyymi nro 2: tiedän, olen pyytänyt Saaralta ihan kuvan ko. keinusta. Mahtavaa että olette niin tarkkanäköisisä ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!