o
o

Oct 21, 2010

Dutch home
Muutama detalji tästä kodista on pyörinyt mielessäni kauan. Arvatkaa mistä tuli inspis hakea se vanha  kelim matto  kellarista? Tämä on vain niiiin peeeevelin hieno ! Toivottavasti pidätte !! 

Pictures: Marjon Hoogervorst

Here is something reeeeally nice for end of this week. This  home from Amsterdam is fantastic. Some of these details have been bothering me for a while and now I finally found these pictures. Rember when I drag the old Kilim rug from cellar and test it ? Here the idea came. This has been featured in Elle Decoration a while ago.

6 comments:

 1. Tykkään! Hieno kokonaisuus. Ja kerrankin kirjat esillä stylesti - inhoan kirjahyllyjä ja jos meillä olis enempi ehjää seinätilaa niin noin ne tulis. Nyt kirjat yläkerrassa ja niitä on ihan liikaa.

  ReplyDelete
 2. Anonymous21/10/10

  Onpas tosiaan hitsin freesin näköiset nuo aidot matot - ja kaikki muukin tässä talossa. Mahtava myös tuo terde altaineen. Pakkoko sen on aina sitä puuta olla?

  ReplyDelete
 3. Suurimmaksi osaksi tykkään tosi paljon ja kirjojen asettelua ihailin minäkin.

  ReplyDelete
 4. Minä pidän! Ihan mahtavia kuvia!!! Mieletön into olisi tehdä kodista musta-valko-harmaa kokonaisuus. Jospa hiljalleen. Olen niin ihastunut ♥.

  ReplyDelete
 5. Ihana toi palju! Voi vitsi! :D Tuolla vois itekin istua virvoitusjuoman kera aurinkoisena kesäpäivänä ;-P

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!