o
o

Oct 27, 2010

Home dayMinut on tehty yksinkertaisista aineksista. Omistan vain on ja off napit. Sunnuntaina off alkoi painua alaspäin ja tänä aamuna, päivän levon jälkeen se taas pomppasi ylös. No, vietin kuitenki hissukan kotipäivän siivoten. Ihanaa puuhaa kun kukaan ei häiritse. 
Lakanoiden vaihto on pientä luksusta, mutta joku toinen voisi  pestä ne viidet.

------

Hole day home, no kids and just cleaning. I love it ! 
Changing bed linen is small luxury although someone else could wash all five of them.
Well, you can´t have all.

8 comments:

 1. Ihanalta näyttää! Teillä on ihanan minimalistista :).
  Mistä olet löytänyt tyynyn jossa on hakaneula? Entä keltaisen? Täydellisen keltainen mieleeni. Ovat niin ihanat!

  ReplyDelete
 2. Hipsu: Kiitos vaan. Päälliset on vanhoja H&M home jutskia.

  ReplyDelete
 3. Ihanalta tosiaankin näyttää! :)
  Olen tässä miettinyt sitä, että mihin ihmeeseen saat piilotettua kaikki lelut, vai onko niiden määrää rajoitettu niin ettei niitä ole läjäpäin..? Kyselen siksi, että meillä pienen neidin tavaramäärä alkaa näköjään kasvaa, ja leluja löytyy huiskinhaiskin mistä sattuu, ja tarvittaisi kaunis ja käytännöllinen ratkaisu.. Vinkkejä? :)

  ReplyDelete
 4. Looks cool, fresh and stylish! Love the butterfly chair. And the "tostie" machine

  ReplyDelete
 5. litunen: paras ratkaisuni on vähennä lelujen määrää. Meillä on kolme lasta ja leluja on riittävästi ei kasoittain. Vanhin 7v. ei leiki enään leluilla vaan askartelee ja näpertele kaikenlaista. Hänellä on nämä tavarat näteissä purkeissa ja lootissa.
  Sängyn alla on veljen isot lelut ja toisessa (poikien huoneessa) on seinällä leluhylly jossa on noita mustia Ikea lootia leluille. Lisäksi lattialla on yksi latikko autoille ym.
  Vaikea antaa muuta neuvoa kun että kerää lelut kivoihin laatikoihin niin että kaikille on oma paikkansa. Käytä seinätila hyväksi ja hanki kiva leluhylly.
  Karsit turhat pois kirpparille ja tai lahjoita päiväkotiin.

  julia: thank´s : )

  ReplyDelete
 6. Vau! Tykkään lasten huoneiden väreistä.
  Mistä on nuo magneetit? Entätuo mustataustainen muumijulsite?

  Montaa muutakin piti kysyä, nyt en muista.


  Hieno blogi sulla, klikkaan päivittäin :)

  ReplyDelete
 7. Joo arvelinkin, että teillä on karsinta hallussa ja mainitsemissasi paikoissa loput! Mä olen vähän huono aina tuossa karsimisessa, se on mulla vielä harjoittelun alla :D Kivat korit on metsästyksen alla, ne juuri meille täydelliset :) Noita mustia harkitsin kyllä meillekin!

  ReplyDelete
 8. Leena: magneetti lista on Tuokholmasta pari vuotta sitten hankittu ja Muumi juliste wsoy.n myymälästä kauniisti ruinattu. Tätä ei tehty myyntiin, oli joku juhlajulkaisu tms. Kiitos !!

  Litunen: joo, ei se aina helppoa ole. Olen vain ottanut sen linjan että ytitän olla ostamatta mitään turhaa ja turhan kierrätän ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!