o
o

Nov 9, 2010

Something new
























Kalenterit ja isänpäiväkortit Papershop
Ihanat lastenhenkarit Gaudete Kids (kaupassa ovat jo ja nettikaupassa lähipäivinä)
Pigeon lamp tarjouksessa Ombrellinossa.

--------

Some of sponsor high lights and new items.

3 comments:

 1. Tuo Pigeon lamp voisi kotiutua meille.Harmaana,kenties.

  ReplyDelete
 2. Heippa!

  Käyn ihan säännöllisesti lukemassa sun blogia. Tykkään erityisesti sisustusjutuista.

  Mä en ole itse perehtynyt siihen kuinka sponsorointi toimii, mutta täytyy sanoa, että mua aavistuksen kiusaa kuinka ilmeistä mainontaa se on sun blogissa. Jotenkin se vähän latistaa lukufiilistä. Siis sun kaikilla sponsoreilla on kivoja tavaroita, mutta niistä kertomisessa on hävinnyt se aito into, kun joskus löytää jonkun ihanan tavaran, josta haluaa kertoa kaikille. Nyt toi tuntuu juurikin maksetulta mainospuheelta. Luulisi, että noin kivoista kamoista osaisi kirjoittaa spontaanimpiakin juttuja (tai harrastaa product placementia kotona).

  Mä en tarkoita tätä millään pahalla, olen mietiskellyt monta päivää viitsinkö edes kirjoittaa. Olen tässä viime aikoina nähnyt aika ilkeitä kommentteja ihmisten blogeissa ja siihen en halua ruveta, enkä sellaiseksi tätä tarkoitakaan.

  Anu

  ReplyDelete
 3. Anu: kiitos, hyvästä ja rehellisestä palautteesta. Minä seuraan itse näiden liikkeiden uutuuksia ja ajattelin että ne kiinnostavat lukijoita, ilmeisesti ei. Minä pidän itse rehellistä mainontaa taas parempana kun tuota product placementtia.
  Blogeissa on valitettavasti liian vähän hyvää, rehellistä ja perusteltua kritiikkiä joten kiitos. En minä tällaisesta loukkaannu. Pakko myös myöntää että en ole kirjottajana mitään huippuluokkaa joten oma tyyli voi olla liian suora. Pahoitteluni !

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!