o
o

Dec 15, 2010

About Vitra chairs...


Näistä pidän, kummastakin. Tietty lasikuitu olisi paras ja värinä tuo mauve grey. 
Kuusi olisi hyvä määrä, kiitos!  Kuka maksaa ? No en minä ainakaan, lähetä lasku vaikka joulupukille.
Nestillä on taas se -20% Vitran tuotteista. Kiva kamppis, viimevuonna tilasin ja odottelin about 13 viikkoa tuotteitani. Sitten "joskus" kun saapuivat, tuli tilaamani Girardin puu-ukkelia kaksi kappaletta. Öööm, jostain syystä en jaksanut reklamoida...

edit: anteeksi nämä järkyt kirjoitusvirheet. Korjattu on !

---------


These I like, both. Color would be that mauve grey. Six chairs would be ok, Thank´s ! Öööhmm, who pays ? Not me... Send my bill to Santa.
British Nest is selling all Vitra products -20%. But remember if you order, it can take quite long. My order took (last year ) about 13 weeks, it´s bit too long.11 comments:

 1. Joo, pahuksen Nest. Vois vähän varoitella etukäteen näistä kamppiksista.

  ReplyDelete
 2. Nuo on kyllä tosi kauniita tuoleja kummatkin. Harmi että siellä Nestillä ei toimitus oikein toimi. Itse sain Hang It Allin ajallaan, mutta se ostostapahtuma oli vähän saikkaamista. Sain useamman meilin lähettää että meni oikein.

  ReplyDelete
 3. Tekisi mieli tilata joululahjaksi kaikille se Hang it all, mutta ei taida uskaltaa jos tilaukset takkuili.

  ReplyDelete
 4. Hei oliko siellä kalliit toimituskulut? Kun vein tuon Eamesin kiikkutuolin ostoskoriin ja yritin katsoa toimituskuluja, mutta se näyttää nollaa. Ei kai ne ilmaiseksi lähetä? Siinä tosin oli se kohta, jossa suomalaisten käskettiin kysymään meilillä asiasta. Kysyn vasta sitten, jos ihan oikeasti meinaan tilata. Vähän kyllä himottaisi:)

  ReplyDelete
 5. I really like this chairs. We have it, both! Really comfortable. I just can recommend it.

  And regarding the post with your kitchen christmas decoration: Great! (As the whole blog)

  All best
  Ines

  ReplyDelete
 6. Jonna: tilaa vaan, mutta varaudu että saat ne vasta joulun jälkeen. Hihasta VOI olla.

  Kiki: laita meiliä. En ole tilannut tuoleja, vain pikkutavaraa ja muistaakseni oli aika siedettävät.

  Ines: Thank you : )

  ReplyDelete
 7. Suosittelen tätä: http://vitrapointdirect.net/

  Omat DSR:t tuli alle viikossa. :)

  ReplyDelete
 8. Noh, arvaappa mitä! Minä tilasin ja siellähän onkin tosiaan ilmaiset postikulut! Eli aika hyvä tarjous! Ja sitä noottia Suomeen tulevista tilauksista en enää löytänyt. No jokatapauksessa laitoin sinne meiliä ja olivat jo käsitelleet tilaukseni!

  ReplyDelete
 9. Connoxilla (www.connox.de) oli juuri viime viikonloppuna -25% (ota neljä, maksa 3) tarjous valkoisista DSR:stä ja DSX:stä. Lisäksi kampanjakoodilla sai vielä 10e alehinnasta pois. Meille tuli siis noista toiset. Lauantaina tilattiin ja maanantaina saatiin jo pakata väliaikaiset parvekejakkarat pois keittiöstä ja syödä oikeilla tuoleilla ;)

  Valitettavasti tuo tajous ei ole enää voimassa, eikä se koskenut noita harmaita, mutta kymmenien tilauksien kokemuksella voin kyllä suositella tuota kauppaa! Toimittaa Suomeenkin!

  ReplyDelete
 10. Niin joo ja Hang it all ja elefantti oli myös molemmat tuolla samalla tarjouksella. Niitä ei tosin valitettavasti hankittu :)

  ReplyDelete
 11. Saara: kiitos vinkeistä, nyt tosin ei ole varaa näitä hankkia.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!