o
o

Dec 7, 2010

Beauty of simplicity


Näin joulun alla kaipaan kaikkea yksinkertaista ja kaunista. Haikailen sen vanhan Minnan perään joka ei ostanut esikoistaan odottaessaan yhtäkään lelua, helistintä tai vauvanvaatetta, -"niitähän kun tulee siinä äitiyspakkauksessa ja niillä pärjää pitkään hyvin". Ihana yksinkertaisuus...

Tämän naisen kuvissa on sellaista kauneutta, lähes maagista yksinkertaisuutta mitä ihailen. Vain olennainen on fokuksessa.
Kiitos Helena kun sain lainata kuviasi !

--------

I love her pictures. There is some magical simplicity witch she can always capture.

5 comments:

 1. Kauniita kuvia! Mun yksi suosikkitaiteilija, ehkä jopa kaikkein paras, on Mark Rothko. Ehkäpä mäkin joskus maalaan jotain hyvin yksinkertaista, tällä hetkellä ne sisäiset kuvat vaan on rajuja.. Tutntuisi feilitä väkisin vääntää minimalistista. odotan kun sen aika on. Mutta oon kanssasi samaa mieltä- pois älytön kulutusjuhla joulusta, muutama kynttilä ja joulukuusi ja lapsille vähän lahjoja, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Merkkivaatteet lapsille (etenkin näkyvillä logoilla) on alkaneet ällöttää (tosin laatu, egologisuus ja eettisyys on sellaisia mistä kannattaa aina maksaa) enkä halua täyttää uutta kotia design-roinalla sen paremmin kuin muullakaan roinalla..

  ReplyDelete
 2. Tuo Helenainen blogi on aivan ihana! Löysin tänne sitä kautta.

  Mutta niin näyttää olevan tämä sinunkin :))

  ReplyDelete
 3. Oi, Helenan blogi on kyllä aivan ihana!! :)

  ReplyDelete
 4. Ihana ajatus tuo että esikoiselle ei tarvitse ostaa mitään, kun äitiyspakkauksessa on jo kaikki!

  Ihan näin minimalistinen en ollut edes esikoisen kanssa, mutta kyllä käytin lähes kaikkia äitiyspakkausvaatteita ja olen aina vähän ihmetellyt näitä jotka ensin ottaa äitiyspakkauksen ja sitten eivät käytä niitä vaatteita.

  ReplyDelete
 5. zanne: tämä oli ihan vain omaa tietämättömyyttäni, en myöskään ollut niin kiinostunut lastenvaatteista ja designista kuten olen nyt ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!