o
o

Feb 18, 2011

Savadee

 

Terveiset aurinkoisesta, iloisesta ja ystävällisestä Thaimaasta. Karistimme remppapölyt niskasta ja tulimme Karonin rantojen katveeseen. En viitsi hehkuttaa enempää, kuulin että Suomessa on aika kylmä.
Ennen kotiin lähtöämme käyn uhraamassa hotellimme kotialttarilla kulhon riisiä ja toivon että remppa olisi  valmis kun palaamme.  Pakko sanoa että hitusen jännitti jättää kaikki vain taakse. Toki tein tarkat ohjeet ja pari kertaa olen soitellut...Tykkäävät minusta ihan hirmuisesti, nuo remppamiehet, kun muistan heitä näin lomallakkin. 
Edellisellä Thaimaan reissullamme Frida oli vasta masussani. Olimme kuukauden reissussa ja päätimme että tulemme mahdollisimman pian taas takaisin. No, kahdeksan vuotta se vei.
Voikaa hyvin ! Niin me ainakin teemme.

-------

Greetings from Thailand ! We came here and left all renovation dust and chaos behind us.
Last time we were here I was expecting Frida. Now she´s finally here with her two brothers. It took about eight years to come back.

8 comments:

 1. Nauttikaa lämmöstä, auringosta ja erilaisesta kulttuurista!!!

  ReplyDelete
 2. Auts. Ihana hattu, enpä virka muuta tällä kertaa...

  ReplyDelete
 3. Oi voi! Tulin juuri sisälle tuolta pihalta. Mittari näyttää -26C! Jäädyin läpikotaisin kolmessa minuutissa (untuvatakki+villasukat+pipo+muut asianmukaiset varusteet). NIIN KADE!!! Itse kävimme ensimmäistä kertaa Thaimaassa nyt joulukuussa. Olimme myös Phuketissa, Bangtaossa. Kuulumiset blogissani. Toivottavasti matkanne oli ihana!!! Meillä ei ollut sadekausi vielä loppunut (vaikkei tilastollisesti pitäisi olla mahdollista, että se olisi vielä silloin jatkunut!). Ja toivottavasti remonttinne on jo valmis!

  ReplyDelete
 4. Nauttikaa lomasta! Thaimaa on kyllä ihana, oltiin siellä häämatkalla aikoinaan, itse asiassa juuri kahdeksan vuotta sitten! Toivottavasti päästään sinne vielä lastenkin kanssa...

  ReplyDelete
 5. Mahtavaa lomaa teille! :)

  Annoin sinulle tunnustuksen Mustavalkoista ja harmaata -blogissani.

  ReplyDelete
 6. Wow! Enjoy your holiday- especially the warmth! Greetings from icy Berlin!

  ReplyDelete
 7. Aaaaah, I 'm jealous! Enjoy your holidays - hope you have only sunshine.

  ReplyDelete
 8. Odottelen matkapostausta ja kylppäripostausta myös. Come back.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!