o
o

Mar 28, 2011

VågöViikonloppu meni juhliessa 5-vuotiasta. Perjantaina oli kummitusbileet päiväkotikavereille ja lauantaina brunssi kummeille  & sukulaisille. Lahjoja tuli enemmän kun jouluna ja kaikki olivat loistavia - Kiitos !  Nuorin repi pelihousujansa kun isoveli testasi kaikki uudet lelunsa. Juoksi perässä ja huusi mun, mun, mun !
Sunnuntaina kärräsin kaikki kolme pikku sisustusassariani Ikeaan ja haetiin äidin himoitsevat Vågöt kotiin. Ovat pihatuolit mutta pakkohan ne oli testata olkkarissa. Tiimini piti niistä, tosin saa nähdä mitä iskä sano kun palaa työmatkaltaan... Onhan ne aikamoiset maitohampaat mutta minä taidan pitää niistä juuri siksi.
Ai niin, oikein hyvää maanantaita kaikki te siellä. Kyllä se kevät joskus tulee.


-------


We had a party weekend, Vincent turned five. Friday we had a  ghost party for all daycare friends and on saturday brunch for relatives and godparents. Vincent got loads of wonderful presents witch he, of course, wanted to test (drive) immediately.
On sunday I took all my three tiny styling and decorator assistants with me and we went Ikea to pick these Vågö chairs home. I had to test these in our living room, though these are outdoor chairs. Somehow they reminds a big white milk tooth but I kind of like them. Let´s see what my husband says when he´ll comes back from a work trip...
And of course, have a really nice monday, all you out there !

18 comments:

 1. Mahtavat kyllä noi maitoleekot. Itse tykkäisin noista kanssa, mutta mies ei lämpene. Terdellä ois ihanat, mutta josko sitten hiekkalaatikon reunalle ja muksujen leikkialueelle.

  Mutta hyvältä ne näyttää sisätiloissakin, ei se mies kai niitä edes huomaa ;) "Vanhoja kalusteita": sanot vaan. Mittään uutta en oo ostanut.

  Ja kyllä alkoi kiinnostamaan saadut syndelahjat ;)

  ReplyDelete
 2. Noi on upeet tuolit! Itsekin haluaisin jonnekki ja ehkä just terassille :)

  ReplyDelete
 3. Meillekin voisi rantautua noita pari, jos säilytysongelma saataisiin ratkaistua kätevästi. Maitohampaista puheenollen, meidän lapsilla on ollut hauskaa katsellessa näitä: http://mymilktoof.blogspot.com/ Kaikkea ne maitohampaat keksiikin.

  Onnea teidän viisveelle!

  ReplyDelete
 4. Voi ei ne on saapuneet! Toivottavasti eivät lopu ennen kun ehdin Vantaalle niitä hakemaan! Söpöt ovat :)

  ReplyDelete
 5. hehehe, hampaat... :D on ne kyl hyvän näköset. vitsi, pitäisköhän munkin, alan jo sieluni silmin näkeen vågöt meidänkin pihalla...

  ReplyDelete
 6. Onpa hauskat tuolit! Tykkään! Ne kyllä menee niin sisällä kuin ulkonakin. Toivotaan että iskäkin tykästyy!

  ReplyDelete
 7. Hei vielä, niistä vika moliden jaloista pientä kysymystä. Onko ne ihan valkoiset? Näyttivät ikean sivuilla aivan vaalean harmailta enkä löytänyt sieltä mainintaa väristä. Entä ovatko ne tukevat? Minä kun ajattelin varastaa täältä idean, nimittäin tahtoisin meille valkoisen pöydän ja ajattelin hioa sekä maalata meidän toisesta ruokapöydästä levyn, jonka alle kaipaan nyt uusia jalkoja. Mieleeni tuli tämä vika moliden idea, ne näyttivät teidän pöydän alla niin hienoilta, että tekis mieli itsekin hankkia samat jalat. Mutta jäin miettimään niiden väriä ja sitä että onko ne tosiaan muoviset? Ikean sivuilla kerrottiin kiinnitysosien olevan metallia, mutta muutoin muovia? Onko se sitten ihan kovaa umpimuovia?

  ReplyDelete
 8. Kiitos ihanista juhlista :)

  ReplyDelete
 9. Love those chairs and the toy cars!

  ReplyDelete
 10. Rumbo: hyvin on mahdollista ettei huomaa ; )

  Terhi: kiitos ja kiitos linkistä : )

  Hipsu: ne ovat harjattua terästä Ikeassa. Maalautin ne valkoiseksi.

  Tsupukka: kiitos itsellesi ja kuten huomaat kirja inspiroi : ) Voi hyvin.

  Olivilla: thank you, have a nice week.

  ReplyDelete
 11. Anonymous29/3/11

  Hei Minna,

  Kävin itsekin katsomassa noita ihania Vågöt tuoleja, mutta yllätyin miten huono siinä oli istua ja jätin ne kauppaan. Arvelin, että mies ei tule niitä hyväksymään. Sanopa sinä vielä, kun olette testanneet enemmän, onko niissä hyvä istua?

  Terv. Aurora

  ReplyDelete
 12. Hauskat maitohampaat! Minä ajattelin kotiuttaa pari mustaa terassituoleiksi.

  En ole aikoihin käynyt kommentoimassa, mutta kaikki on edelleen tosi inspiroivaa. Ja kauniin kylpyhuoneen olit suunnitellut. Iloista kevättä!

  ReplyDelete
 13. Aurora: ei näissä koko päivää istuisi mutta näin lyhyen testiajon jälkeen sanoisi että ihan ok. Minä kun taidan jättää ne olkkariin ; ) tosin kuuntelen mitä mieheni tuumaa kun palailee.

  m-a: nämä ovat tulevaisuuden klassikoita, minusta 19€:lla kyllä kannattaa. Meille näistä tuli uudet olkkarin tuolit. Ja hei, minäkin kommentoin ihan turhan harvoin. Kiitos !!

  ReplyDelete
 14. Heip. Piti vielä kysyä että mikä tuo tuoli, tuo teak tuoli, on tuossa etualalla? Kenen suunnittelema se on?

  ReplyDelete
 15. Terhi: se on vanha Herman Millerin valmistama Eamesin klassikkotuoli. En nyt sohjoisilla avoilla muista tarkkaa nimeä. Ostettu divarista muutama vuosi takakaperin.

  ReplyDelete
 16. Anonymous13/4/11

  Minna, mistä olikaan tuo mahtava autokaistateippi? Muistan että olet maininnut siitä jossain, mutta en heti löytänyt merkintää. Meidän pölyinen automatto lähtee heti, kun saadaan tuota teippiä kotiin:)

  Kirsikka

  ReplyDelete
 17. Kirsikka: se teippi on Gaudete Kidsistä Helsigistä www.gaudtekids.com ja ihan paras lelu pitkästä aikaa. Puolet lastenhuoneen lattiasta on nyt teipattu autoradaksi ja hyvältä näyttää harmaata kumilattiia vasten : )

  ReplyDelete
 18. Anonymous14/4/11

  Kiitos, Minna. Näin muistelinkin. Tämä lähtee meille heti!

  Kirsikka

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!