o
o

Apr 11, 2011

Urban


Ikean Agam on ollut lastentuoli suosikkini jo kauan, sitä vaan ei näy missään. Mites tämä Urban oliko siitä haastajaksi ? Täytyy muistaa katsastaa se kun seuraavan kerran piipahtaa ko. puljussa.
Sain viime viikolla valmiiksi aika kivan lastenhuoneen suunnittelutyön. Varsinkin parvisängystä jonka piirsin sinne tuli hieno. Toivon että pääsen näyttämään tännekkin muutaman kuvan siitä jossain vaiheessa.
Kurkatkaapa nämä vintage aarteet lastenhuoneeseen.

--------

Ikea´s Urban might be a new competitor to Agam kids chair.
I finished last week really nice kids room makeover work. Especially the bunk bed witch I designed made a big change. I hope I can show you some pictures also.
Go see these vintage kids room furniture.

9 comments:

 1. ou mama..ei saa tuommottis aarrelinkkejä julkaista :) ihan liikaa kaikkea mitä huolisin/haluaisin.

  Ja mielenkiinnolla odotan parvisängystä yms. kuvamateriaalia.

  ReplyDelete
 2. mä taisin jo aikaisemminkin tästä kommentoida. kun meillekin kaivattaisiin mustana sitä ikean korkeaa pinnatuolia.. lähetin taas viestiä sinne ja taas sanoivat että mustaa ei ole mutta muuta väriä löytyisi varastosta joka liikkeestä. eipä vaan ainakaan vantaalla ollut edes esillä koko tuolia vaikka netissä näkyisikin..

  laitoin vielä sinne viestiin että hitto kun tuosta tuolista maksetaan miltei tuplahintoja käytettynäkin kun se on hyvä tuoli, niin pahoittelivat vaan aiheutunutta harmia. :D :D Ei tainnut asiakaspalvelija ymmärtää että se oli rivienvälistä -kehu.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11/4/11

  Hieno tuoli tuokin, mutta miten se minusta näyttää jotenkin vaaralliselta. Liukkaat pyöristetyt reunat, josta luiskahtaa alas...Onkohan näin?

  Meillä on Agam oleillut pöydän ääressä viitisen vuotta. Nytkö niitä ei enää saa, kun tarvittais sille kaveri. Höh.
  Olen hoidellut Agamia hellästi, värittänyt mustalla permanent-tussilla aina kulumat piiloon ja liimaillut välillä uudestaan ;)

  -Kaisa

  ReplyDelete
 4. Viikonloppuna testasin uutuustuolin ja vaikka vertailupohjaa ei ole Agamiin niin veikkaan että tuo on käytössä tosi hyvä! Painoi kuin synti eli ei heti kippaa nurin. Mun piti ostaa tuo jo nyt, mutta päätinkin vielä sinnitellä syöttötuolin kanssa hetken.

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/4/11

  Tuota Agam-mallia näyttää kyllä löytyvän sekä Espoosta, että Vantaalta. Vaikka on nuokin kyllä hienoja ja helpommin kaurapuurot putsattavissa:)

  -elli

  ReplyDelete
 6. Olen myös kaivannut Agamia jo pitkään. Nyt niitä oli tullut koivunvärisinä. Maalasin sen mustaksi. Tuli tosi hyvä!

  ReplyDelete
 7. Ei tuo ole ollenkaan höllömpi tuoli. Näyttää hyvälle. Olen hävittämässä kahta tripp trappia, toinen meni jo kaupan. Alkaa kyllästyttää se tuoli.

  ReplyDelete
 8. hr: kiitos infosta : )

  ReplyDelete
 9. We just got the white one!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!