o
o

May 11, 2011

MarbleOlen jo esitellyt vessaharjani mutten itse vessaa. Tässä alakerran marmorikeidas joka rempattiin noin 3-vuotta sitten ja teemani oli "ruotsalainen funkkis". Vanha vessa oli ihana, alkuperäinen mutta ihan romuna. Lisäksi pönttö vei huimasti tilaa.
Lattia samaa laattaa kun alakerran. Carrera marmorilaatat Bauhaus ja wc kalusteet Duravit. Peili ja pyyhekoukku vanhoja. Hitusen on pömpöösi mutta niinhän se pitääkin. Minulla on pieni marmorifetissi, ei vaan voi mitään.

--------

I´w shown my toilet brush but not the toilet ; ) This is the down stairs tiny one. We renovated this about three years ago and theme was "swedish funkis".
Carrera marble is from Bauhaus and wall mounted toilet seat and basin from Duravit. 

9 comments:

 1. Ja nyt vasta esittelit tän! Mä oon inhonnu ja hävenny kämppäni marmorikylppäriä kolme vuotta. En siis tajunnut, että ne kaakelit voi olla cool - ja ne on nimittäin just samanlaiset kuin nuo (paitsi neliöt). Kiitos tästä!

  ReplyDelete
 2. Laura: enhän mä voi kaikkea kerralla täällä paljastaa heti, pitää tipotella ja ripotella vähän. Hahhaa, marmori jakaa kansaa, joko siitä pitää tai sitten ei. Makuasioista en lähde täällä kiistelemään, kullakin on omansa ja sillä selvä, mun makuuni on funkkismarmori.
  Koita tehdä pikkujutuilla kylppäristäsi kiva. Vaihda koukut tms. Ja jos hirveästi inhoat kaakelia voit maalata sen Betoluxilla vaikka valkoiseksi. Kestää se, kunhat et jynssää hulluna.

  ReplyDelete
 3. Toinen jolla marmorifetissi ilmoittautuu, ja voin kertoo kun nyt sitä olen omaan vessaan ja kylppäriin saanut niin täähän vaan pahenee. Se vaan on NIIN kaunis aamuauringossa ja no aina kyllä muutenkin.;)

  ReplyDelete
 4. Very chique place to be ;-) Looks like in the South... Spain maybe

  ReplyDelete
 5. Rachel: hih, en siis ole ihan yksin ; )

  Julia: Hmm, sounds really nice ; )

  ReplyDelete
 6. I really really love your new bathroom! A nosy question, but how much did you pay for the marble from Bauhaus (per sq.metre)?
  ♥ your blog too of course!
  Bye from Stockholm!

  ReplyDelete
 7. I Veras hus: I don´t remember exactly but it was really cheap, around 24€ per one square meter.
  Thank´s Vera, it´s so nice to have Swedish readers : )

  ReplyDelete
 8. That was really good! We´re thinking marble to our bathroom so this was good news!
  Is it OK if I borrow pictures from you to publish on my blog and facebook?

  ReplyDelete
 9. I Veras hus: it´s ok : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!