o
o

Jul 4, 2011

bodybuildingKuntoilu on pitänyt aloittaa jo ajat sitten. Nyt kuitenkin sain mukavasti lihakset maitohapoille kun siirtelin alakerran tavaroita hieman sinne tänne. Hyvä treeni, sanon minä. Varsinkin tuo tv-senkki, huh huh...

------

I´w planed to start exercise long a go. Now I finally managed to get my muscles to acids totally when I moved around all down stairs furniture. Nice workout, I must say. Now I might just lay down and relax...10 comments:

 1. Todella tehokasta urheilua ja hieno suoritus!

  Riikka

  ReplyDelete
 2. Moi. Mä olen tainnut kysyä tätä jo aikaisemminkin joltain, ehkä sulta, ei jaksa muistaa... Eiks noi ole siis ne Ikean tuolit, nuo valkoiset? Onko ne sulla ulkona? Miten ne kestää sään? Kellastuuko taikka hapertuuko taikka jotain muuta katastrofaalista? Onko helppo pitää puhtaana? Kuvittelis, että on, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Noiden hinta tietysti ei päätä huimaa, että vaikka meniskin pilalle, niin ei ehkä talous kärsi, mutta mulla on vähän sellainen fiilis, että luonto ehkä kärsii melkoisesti, jos raahaa joka kesän jälkeen tällaisia muutaman kaatopaikalle... Toivottavasti jollain on kokemusta näistä ulkokäytössä ja osais vastailla. Kiitos jo etukäteen tiedosta.

  ReplyDelete
 3. Love your space :)

  ReplyDelete
 4. I like that ikea ps vagö chairs :)

  ReplyDelete
 5. Riikka: kiitos, hiki lensi ja pulssi kohosi ; )

  Liliana L: nämä ovat kovaa valkoista muovia jota on helppo pitää puhtaana ja nämä ovat myös ajat sitten myyty Ikeasta loppuun : (

  ColorHater: Thank´s : ) have a sunny summer!

  Interior Junkie: Me too. Design is great and the price : )

  ReplyDelete
 6. Anonymous5/7/11

  Ei oo myyty loppuun, Tampereen Ikeaan tuli just kasa niitä :)

  ReplyDelete
 7. Ikean sivuilla olis näköjään niitä mustina ja vihreinä, mutta ainakaan mustilla ei anna mitään saatavuustietoja... Eli eipä taida meille tulla näitä, olin liian hidas.

  ReplyDelete
 8. Hei! Kuvassasi osuu silmääni tuo kolmijalkainen tuoli:) Tiedätkö tarkemmin tuolin alkuperää? Itse hioin ja maalasin vastikään kaksi samanmallista tuolia...Kiva blogi sinulla!

  ReplyDelete
 9. Heli: Se on Artekin perusjakkara suunnittellut Alvar Aalto. Kiitos Heli : )

  ReplyDelete
 10. Minna, kävinkin jo googlettamassa Artekin kolmijalkaisen jakkaran ja sieltähän se löytyi. Jännä juttu, että löysin mökiltä kaksi samanmallista jakkaraa ja ajattelin, että on aivan kuin Artekkia, mutta en tiennyt niitä todellisuudessa olevan. Nyt tiedän. Kiitos!:)
  (täällä oma tuunaukseni, jos haluat kurkata: http://helinoma.blogspot.com)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!