o
o

Aug 19, 2011

common
Common sells selected bites of Japanese aesthetic here in Helsinki. I love their shop.

-----

Common myy ihania, tarkkaan valikoituja paloja Japanilaisesta estetiikasta. Omat silmäni ja käteni iskivät fastastisiin kylpy- ja käsipyyhkeisiin, joista tosin on surkeat kuvat. Haaveilen aina kauniista arkiesineistä jotka kestävät ikuisuuden, täällä on juuri näitä.

Ajattelin että vinkkaisin täällä näistä Helsingin pienistä kivijalka aarteista, silloin tällöin, kun niitä kohdalle osuu.
Common  Laivurinrinne 1, Helsinki


10 comments:

 1. Kiitos vinkistä! Tuollahan pitää lähteä käymään! Jatka ihmeessä vaan vinkkailua, vaikka täällä Helsingissä asusteleekin niin ei näihin kaikkiin ihaniin liikkeisiin aina törmää!

  ReplyDelete
 2. Visiitti Commonissa on kun kävisi ulkomailla, ja tuotteet ovat niin kauniita ja yksinkertaisia.

  ReplyDelete
 3. Pinja: Se on tarkoitukseni, nämä pienet kivijalka aarteet kun unohtuvat helposti.

  maarit: joo sanos muuta, täällä silmä lepää ja omistajakin on aivan loistava.

  ReplyDelete
 4. Anonymous19/8/11

  Kiitos mahtavasta blogistasi jonka löysin vähän aikaa sitten. Hauskoja ideoita, tyylikästä sisustusta jne. me like :)

  Koska en ole ehtinyt vielä lukea kaikkia tekstejäsi, kysynkin suoraan, osaatko vinkata jotain hauskaa seinäkelloa jonka voisit itse kuvitella laittavasti seinälle? En ole löytänyt mieleistäni ja etsintä jatkuu...sama juttu seinäkalenterin kanssa...

  -Aada

  ReplyDelete
 5. aada: voi kiitos, on tosi kiva saada uusia lukijoita : )
  Oma seinäkalenterini on Ordring & Redan ja luulen että heiltä tulee taas joku kiva vuodelle 2012. Seinäkello suosikkini ovat Habitatin (puun värinen jossa on punaiset viisarit) ja Artekin myymä Nauto Fukasawan super simppeli seinäkello olisko sen nimi + - 0 tai jotain siihen suuntan.
  Hyvää ja kaunista syksyä.

  ReplyDelete
 6. Anonymous19/8/11

  Voi harmin paikka ettei webshopissa ollut noita voffelikangaspyyhkeitä (siis jos nuo alimman kuvan voffelit olivat pyyhkeitä)! Omani alkavat olla jo kymmenen vuoden jatkuvasta aktiivikäytöstä vähän hiutuneet. Muita pyyhkeitä ei ole tarvinnut käyttää, ne ovat aivan täydellisiä.

  m:)

  ReplyDelete
 7. m: kaikki pyyhkeet olivat -20% liikkeessä eli jos vain pääset sinne käymään niin mene. Ja niitä ne olivat, ihan mieletöntä materiaalia, huh.

  ReplyDelete
 8. tiinamarjut19/8/11

  Fanitan kauppaa, sen ystävällisen kodikasta tunnelmaa ja tuotteista erityisesti Siwa-boxeja. Niissä yhdistyy materiaalin minimalistinen kauneus ja käytännöllisyys, suosittelen!
  Ihanaa, että aivan kotikulmilta löytyy tällaista. Pitääkin mennä pikimmiten hypistelemään noita pyyhkeitä :-)

  Suloista viikonloppua toivotellen, Tiina

  ReplyDelete
 9. Anonymous21/8/11

  Kiitos vastauksesta, olinkin unohtanut tyystin tuon Ording & Redan ja tuo kello näytti juuri sellaiselta kuin etsinkin :)

  Vielä yksi juttu nimittäin oletko koskaan törmännyt design kauppaan joka muistaakseni oli tanskalainen tai ruotsalainen ja jonka mallistossa on mm. torkkupeittoja eräänlaisella lumipallokuviolla. Vähän samantyylinen kuin tämä Hayn peitto mutta neutraaleissa sävyissä ja paljon muhkeampi eli ehkä villaa ?:

  http://www.ambientedirect.com/en/categories/accessories/living-accessories/hay-mega-dot-quilt-bedcover.html

  Joskus törmäsin ko. kauppaan enkä muista miten sinne päädyin ja suunnittelijakin on kadonnut muistista :(

  Aada

  ReplyDelete
 10. Aaada: en valitettavasti. Eip kestä : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!