o
o

Aug 4, 2011

couch potato

Few pics from our living room, from a couch potato angle.
Lamp (Flos´s Tab T) moved to sofa table, inspired by super talent Suki who, if I remember right, also liked it that way. Greetings there and hugs to Varpu!
Have a nice thursday evening all you!

------

Pari kuvaa olkarista sohvaperuna kuvakulmasta. Nyt on ollut paljon lapset edestä, takaa ja ne makaa kuvia (ja juttuja) mutta näin tämä elämä menee ja blogi raahustaa siinä perässä.
Lamppu (Flosin Tab T) muutti tuohon sohvapöydälle ja ihan super telentin Sukin inspiroimana. Muistelen hänenkin mallailleen sitä pöydällensä joskus. Terkut vaan sinne ja pusut täältä Varpulle.
(Joskus on kiva antaa krediittejä sinne minne ne kuuluvat eikä vaan kopsata pokkana, kuten täällä blogisfäärissä on tapana tehdä.)

Hyvää ja kaunista torstai iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

13 comments:

 1. Lovely view you have :)

  ReplyDelete
 2. Ite oot ihana! Mä lähden huomenna yrttiostoksille heti aamusta ja kopsaan sun mainion yrttiviljelmän! <3

  ReplyDelete
 3. perhonen4/8/11

  Tuota... nytpä onkin pakko kommentoida. Krediiteistä & kopsauksesta toki samaa mieltä, mutta pitääkö kaikkien blogosfäärin toimijoiden joka kerta suurenmoisia ideoita muiden blogeista napatessaan ilmoittaa, mistä se on lähtöisin? Silloinkin, kun näkee oman lamppunsa toisen blogissa jossakin kivassa paikassa, jonne sen voisi itsekin asettaa?

  ReplyDelete
 4. Malene: thank´s

  Suki: Anna palaa ja osta siihen Thai basilikaa jos löydät, sekin on loistava.
  Nähdään ens viikolla, pojat jo kyselee Varpun perään ; )

  Perhonen: Kaikkea ei tarvi ottaa niin kirjaimellisesti mutta kukin tekee mitä lystää ja kuin lystää, sehän pätee ihan real lifekin. Mä en kyllä näe siinä mitään pahaa että antaa krediittejä sille mistä inspiksen on saanut, ja vaikka kyseessä olis sitten lampun paikka taikka ihan mikä vaan.

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/8/11

  Uusi lukija tässä hei! :) Ihastuin blogiisi ja tyyliisi ja kaikkeen ensisilmäyksellä. Pakko kysäistä: missä kotinne sijaitsee ja milloin se on rakennettu? Olen juuri kuumeisesti etsimässä uutta asuntoa Helsingistä, siksipä utelen.

  -Siv

  ReplyDelete
 6. Siv: Kiitos oikein paljon! Kotimme on rakennettu 1959 ja sijaitsee Länsi-Helsingissä, enempä en valitettavasti voi kertoa ; )

  ReplyDelete
 7. Kivoja kuvia ja kivoja ideoita. Ihanaa viikonloppua teitille! Ps. Esittelethän meillekin yrttiviljelmäsi vai olenko missannut jotakin? :)

  ReplyDelete
 8. Naku: tais se tuolla parvekepostauksessa vilahtaa, ihan vaan Ikean mustassa saavissa yrttejä ja paljon. Laitan jossain vaiheessa viel uuden jutun.
  Ja samoin sinne : )

  ReplyDelete
 9. Anonymous11/8/11

  Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka olenkin jo jonkin aikaa blogiasi seurannut. Teillä on uskomattoman kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti! Olen ihaillut olohuoneenne tauluja ja olisinkin kysynyt, mistä olet ostanut näitä julistetauluja? Esim. tuo musta päärynäjuliste ja toisissa postauksissa näkynyt "silmätaulu"?

  -I-

  ReplyDelete
 10. I : Kiitos! Tämä on rakas harrastukseni, siis sisustaminen. Päärynän olen tehnyt itse ja silmät ovat jostain netin syövereistä, en valitettavasti muista mistä.

  ReplyDelete
 11. Anonymous11/8/11

  Kiitos vastauksesta! Kehtaisinko vielä kysäistä, mistä tuo tämänpäiväisen postauksen musta naulakko on? Meillä on musta string-hylly ja tuollainen naulakko näkyisi sopivan hyvin sen viereen :)

  -I-

  ReplyDelete
 12. I: Tukholman Design Torgetista ja sopii hyvin Stringiin.

  ReplyDelete
 13. Anonymous11/8/11

  Kiitos :)

  -I-

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!