o
o

Aug 20, 2011

oldies goldies


My relationship to old, classic furniture is  like a long marriage. You don´t want get rid of them, but once a while it´s nice to have them away for a while. Like this lamp, my granny´s old Liisa Johansson- Pape witch I  took away from garage (where it was resting) and now this mature sixtyfive years old looks fresh again (for me).

------

Suhteeni vanhoihin klassikko huonekaluihin on samanlainen kun pitkään avioliittoon. Ei niitä kannata hätikoidysti pois vaihtaa, senkun laittaa "pois silmistä" hetkeksi, tai vaikka matkoille...
No meni vähän taas jaaritteluksi, sori. Kaivoin mummoni vanhan Liisa Johansson-Pape lampun viikko sitten kellarista ja ai että se taas näyttää uudelta, tuo kypsä kuuskymppinen.

8 comments:

 1. Yes, fresh it looks indeed! Nice one.

  ReplyDelete
 2. Tää on hyvä ratkaisu innokkaille sisutelijoille ja tavaroiden järkkäilijöille. Ihan turhaa ostaa aina uutta ja uutta.

  ReplyDelete
 3. Lisa J-P osasi kyllä hyvät lamput suunnitella!
  Ja tuo on niin totta mitä sanoit: joskus pieni hetki poissa silmistä saa klassiot taas näyttämään hyviltä.

  ReplyDelete
 4. Anonymous21/8/11

  Hei, lueskelin vanhoja kirjoituksia, mutten löytänyt mitään takkaanne liittyvää. Se on kaiketi maalattu? Voitko antaa vinkkejä, tarkoituksena on itsekin maalata vanha tiilitakka. JA kiitos inspiroivasta blogista! :) t.Hanna

  ReplyDelete
 5. Hanna: se oli valkoinen kun muutimme, olen tosin maalannut sen jo kertaalleen ihan seinämaalilla. Kysy maalikaupasta, siellä osaavat neuvoa oikean maalin.

  ReplyDelete
 6. Hih, siinähän sen on, pitkän avioliiton salaisuus! Toimii... ;D

  ReplyDelete
 7. Täysin samaa mieltä "pitkästä avioiliitosta" ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!