o
o

Aug 8, 2011

paint it black

Better do it late than never. Old patio & balcony boards looked so worn out so I re painted them (or stained them). Now they look nice against the white.
I recommend to use a roller brush, goes very fast with that.
-----

Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Jättimäinen petsipurkin jämä ärsytti autotallissa ja ajattelin maalata sen pois. 4-vuotta sitten maalatut patiolaudat ja partsin puupalat näyttivät jo aika haperoilta. Nyt näyttää taas hyvältä valkoista vasten. 
Telalla tuli nopeasti valmista, suosittelen sitä.


6 comments:

 1. Tulipas hieno!:)

  ReplyDelete
 2. Mua oottaa sellainen sävytetty musta öljy kotona, jolla pitäis vetäistä samanmoisiin takapihan lautoihin uus sävy päälle. Koko kesän oon sitä aatellut, asiaa siirtänyt ja siirtänyt ja loppukesällehän se jäi. Se valmistuu aika nopeasti jättimäisellä siveltimellä kun se on sellaista litkua. Mutta kun ei vaan millään oo viittinyt mennä sinne kyykkimään :). Teillä tuli hieno ehostus! Kyllä se vaan kannattaa :).

  ReplyDelete
 3. Looks pretty good!

  ReplyDelete
 4. Hienoa jälkeä!

  Tosi hieno muuten tuo eka kuvasi. Mahtavasti tuolien muodot ja muut yksityiskohdat osuvat kohdalleen. Sulla on varsinaisen hyvä fotaus-silmä!

  Meillä on muuten nuo "hammas"tuolit mustana. Tosin mustat hampaat ei ole niin fressi ajatus, mutta hampailta se tuolin muoto kuitenkin näyttää
  : )

  ReplyDelete
 5. Kylläpä tuli hieno!!

  ReplyDelete
 6. Kiitos rouvat!
  Siitä vaan sutimaan, nämä olivat alunperit sitä hirveää kyllästettyä vihreää lautaa mitä K-raudat tms. myy edullisesti.

  Anne: yritän kovasti kehittyä, kuvaamisesta on tullut jonkinmoinen harrastus blogin myötä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!