o
o

Sep 30, 2011

car "park" carpet


Yesterday evening I draw this car (play) carpet to my sons. Material is same as I used in those felt slippers, design fairs display felt carpet. Size is about 1.70 x 1.50 cm, so there is plenty of play ground now. This can easily wrap in to roll when play is over.

***

Eilen piirtelin tämän. Ohut kierrätys huopamatto kun on mitä mainioin tällaiseen tarkoitukseen. Rullautuu hienosti ja samoin aukeaa. Teen vielä keltaisesta kumpparista hienot lenkit rullan päihin. Matosta tuli iso, n.1.70 x 1.50 cm joten nyt on lääniä leikkiä autoilla.


23 comments:

 1. Siis upea!!

  Mun mielestä ne liikennematot on tosi rumia - meidän lastenhuoneeseen sellaista ei todellakaan ole hankittu! ;) Mutta tälläinen hillitty olis hyvä leikkimiseen.

  ReplyDelete
 2. Anonymous30/9/11

  Hieno! Kelpaisi meillekin ja tämän olisin mieluusti nähnyt myös siellä Trash Design-näyttelyssä:) Ihan huippuidea tehdä tuosta messumatosta kaikkea kaunista, omakin sydän meinaa kärventyä, miten paljon tavaraa kipataan roskiin messujen päätyttyä. t.Piia K.

  ReplyDelete
 3. Tyylikäs ja varmasti pojat tykkää! Nuo tossutkin ovat mahtavat! Hienoa kun käytätte näyttelyhuovat, niistähän voi tehdä vaikka mitä -niinkuin teetkin! Kuulostaa kummalta että matskut menee muuten kaatikselle :(

  ReplyDelete
 4. Minna - sä oot super. Lelukauppa pystyyn - sellanen tyylikkäiden lelujen kauppa. Mä kans vihaan niitä värikkäitä automattoja, onneks poikani ei ole koskaan tykännyt leikkiä autoilla :)

  ReplyDelete
 5. Ihan mahtava! :)

  ReplyDelete
 6. Jälleen mahtavia kierrätysideoita!!

  saara

  ReplyDelete
 7. Tosi hieno! Pitää ehdottomasti itse tehdä sellainen kun on mustaa mattoa kaapissa!

  ReplyDelete
 8. Upea liikennematto! Ne kaupasta löytyvät on karseita!

  ReplyDelete
 9. Tosi hieno ja tyylikäs! Tykkään kovasti.

  ReplyDelete
 10. Ihan mielettömän hieno ja eleetön! Meilläkin on messumattoja hyödynnetty ties mihin aiemmin. :) Se on hauskaa matskua ja väreissäkin löytyy.

  Ei sillä, minuun vetoaa kyllä tämä hillitty sävyskaalakin tosi paljon.

  ReplyDelete
 11. Sulla riittää ihan mielettömästi ideoita kierrätysmatskuille :). Hienoa!! Mitäs kaikkea kivaa keksisit tehdä muovista, siis esim. kerniliinasta tai kristallimuovista, oisko heittää mitään vinkkejä? :)

  ReplyDelete
 12. Ihana, paljon kätevämpi kuin se tieteippi, sillä meidän lattiasta se ei ainakaan irtoa millään... Irtosiko se teiltä?

  Lisää ihania puisia autoja saa leikkien.fi -osoitteesta ja 10 % alen jos käyttää koodia hal678oul:). Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. Aivan mahtava. Tällainen olisi tervetullut myös tähän kotiin, jossa on kaupan automattoja vihaava äiti ja autoleikkejä rakastava jälkikasvu. Myyntiin jos tekisit, hankkisin :)

  ReplyDelete
 14. Piia K: sanos muuta. Voi että ens vuonna näitä on sitten siellä ; )

  Pia: järkyttävät määrät jätettä tulee, ikävä kyllä.

  Laura: täällä on kaksi automiestä ja kovaa sellaista. Mattoakin on kinuttu joten tämä on vähänkuin pakko tehdä ; )

  Hanna: meiltä lähtee helposti irti. Revin just vikat palat pois. KIITOS vinkistä!

  Hilkka: jos teen, ilmoitan heti. Tuntuu että moni olisi kiinnostunut.

  ReplyDelete
 15. kiva idea ja toteutus! mä olen hiukan allerginen sellaiselle lasten lelujen liialliselle stailaamiselle ja valikoinnille, että kyllä mun mielestä lastenhuoneessa pitää voida olla myös niitä "rumia" leluja, jos ne on niitä joilla se lapsi tykkää leikkiä. tässä kuitenkin tää matto ajaa varmasti ihan yhtä lailla asiansa, kuin sellainen riemunkirjavakin, ja on vielä kierrätetty ja iso ja kaikkea, niin ei voi sanoa kuin et hianoo :)

  ReplyDelete
 16. hanna: tajuan ponttisi, kyllä meiltäkin löytyy perus kökkömuovileluja joita lapset rakastavat mutta tämä oli vain sellainen "tee jotain kivaa" roskismateriaalista ja tämä tuli nopeasti mieleeni. Näistä matoista voisi tehdä helpolla vaikka päiväkoteihin halpoja ja hauskoja leluja sen sijaan että lentävät roskiin. Materiaali (pestynä) on vielä hyvin allergiaystävälllinen.

  ReplyDelete
 17. totta! ja päiväkodit ottaisi varmaan ilomielin vastaan, kun määrärahat hankkia mitään uutta on kuitenkin aina aika niukat. plus tietty se kasvatuksellinen näkökulma, että kierrätys kannattaa :)

  ReplyDelete
 18. Mahtava ja inspiroiva idea! Kiitos siitä!

  -Riikka

  ReplyDelete
 19. Paitsi että kysymys unohtui... Millä kynällä piirsit kuviot? Tästähän voisi jalostaa ideaa ja keksiä esimerkiksi jonkun pelin, jonka rullais leikkien jälkeen kaappiin. Raksuti raks, vaikka mitä ideoita tulis mieleen. :)

  ReplyDelete
 20. Riikka: kiitos! Ihan kangastussilla.

  ReplyDelete
 21. Ihan huippuidea! Ja kauniskin vielä.

  ReplyDelete
 22. Hello, as thickly is the felt material? The material 3 mm is more thick or.? The carpet is so beautiful. Many greetings Mela

  ReplyDelete
 23. Mela: it´s about 2-3mm thin felt carpet. Thank you!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!