o
o

Oct 7, 2011

I see red


I see red, everywhere in our boys room and I actually don´t like it.
Right now I don´t have enough work which is not nice but at least I have time to learn new things, like for instance starting to like red ; ) 
Well, honestly learning to take better pictures and using computer programs like Google SketchUp (free download) witch might help me in my work. 
I also borrowed a camera for few weeks. Canon EOS 600D which I´m also trying to learn to use ; ) Ou, and I bought tripod, witch I´m using now. It was a good purchase.

Have a nice weekend! 

***

Näen punaista joka puolella poikien huoneessa ja en oikeastaan pidä punaisesta.
Juuri nyt, töitä on surkeasti mutta toisaalta on aikaa, heh. Yritän kuitenkin oppia nyt jotain uutta, vaikkapa pitämään punaisesta ; ) 
-Oikeasti yritän opetella kuvaamaan paremmin. Kyselen kaikilta kuvaajilta neuvoja riesaksi asti ja hankin jalustan, selvä parannus. Yritän myös opetella  Google SketchUpin käyttöä, siitä voisi olla hyötyä työssäni. 
Sain myös pariksi viikoksi Canonin EOS 600D:n lainaksi ja nyt yritän sählätä sen kanssa. 

Mur, mur ja mar mar. Perjantaina pitää vähän puhdistaa ilmaa. Hyvää viikonloppua! 


22 comments:

 1. Anonymous7/10/11

  Mun on ihan pakko viilata pilkkua, mutta sinun Englanninkieli ei ole kovin hyvää ja etenkin haluaisin korjata sanan "witch" jota käytät, se tarkoitta noitaa. Oikea kirjoitusasu tuolle sanalle on which.

  Tuo noita sana aina vaan pomppaa silmiin niin oli pakko sano, ei millään pahalla :)

  Punainen on kiva väri, jouluinen.

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Kiitos, tiedän sen, valitettavasti ja siinä taas yksi aihe jota pitäisi myös opiskella uudestaa. Kouluenglantini on surkeaa : (

  ReplyDelete
 3. If you need more of the red that you dislike, I have a give away on my blog ;)

  Have a nice weekend!!

  ReplyDelete
 4. edit: sama pätee suomenkieleeni ; )

  ReplyDelete
 5. Janne: no, dislike is the wrong word. I just have tiny problems with the color ; )

  ReplyDelete
 6. Kivoja punaisia väripilkkuja. Mun tytön lempiväri on kirkkaan punainen.. joten sitä tultaneen näkemään meillä jonkin verran. Onneksi kuitenkin muutkin kelpaa. Vaikka tykkään itsekin kirkkaan punasesta, sopivina annoksina:)

  ReplyDelete
 7. :D viikonloppuja! välillä on hyvä vähän murista;)

  ReplyDelete
 8. Cat´s Meow: pieninä annoksina punainen on ok ja yhdistettynä tiettyihin tummiin sävyihin mutta esim.vaatteissa en ole siitä koskaan oppinut pitämään.

  Mira: samoin : ) tämä on lempeää murinaa joskus vain kaikki epäsäännöllisyys ärsyttää ja hieman pelottaa.

  ReplyDelete
 9. Hauska kielikuva! Nähdä punaista. :D

  Sama vika rahikaisella. Meille on silti jostain syystä kerääntynyt yllättävän paljon punaisia tavaroita vuosien varrella. Täysvalkoisessa kämpässä se toimi sillon pieninä annoksina tosi raikkaana, mutta hirsihökkelissä siitä tulee tunkkanen. Ja mustan vaatteen kanssa en tykkää siitä yhtään, vaikka ehkä sillon joskus kultasella ysärikaudella... ;)

  Friikku on frii ja hanurista on ihan oikea sana siihen aina joskus. Tekemistä kyllä riittää aina, sulla on siellä kivoja uusia haasteita kun opiskelet sen linssin takana.
  Painiskelen täällä saman friikkuahdistuksen kanssa. Eilen hilluin ilman duunin häivää, tänään jo tiedän, että kolme tiukkaa deadlinea ens viikolle. Ja mä jo kuvittelin et tulis rento viikonloppu...vaikka kuin yrittäis hangailla, ni silti ne ideat pyörivät siellä mielessä.

  Viikendiä!

  ReplyDelete
 10. Nanainen: Toinen free kyllä tietää miltä tämä touhu tuntuu. Kaikkea "puuhaa" tässä kyllä piisaa ihan yllin kylin mutta ne oikeat palkkaduunit hieman nyt uupuvat mikä kyllä pelottaa. No, 14-vuotta on näin menty ja aina hommat ovat "jostain" tulleet. Viikendiä sinne suklaavuorille ; )

  ReplyDelete
 11. Anonymous7/10/11

  Hei!
  oonkohan koskaan kommentoinut.
  no, blogisi on tosiaan magee, hienostuneet kuvat, laadukas, kuin sisustuslehti, hyvä sellainen.
  kohta uuteen kotiin muuttaessa tarvinnee kaikkea, mm. pojille työpöytää, tässä postauksessa kiva pöytä, missä jalat tuollaiset kaarevat. onko ikean pöytä? onko tarpeeksi pöydällä syvyyttä? olen huomannut että monet katsomani pöydät on niin kaposia, tehty vain atk lle.
  kiitos, päivi

  ReplyDelete
 12. Tuntuu niin tutulta ja tuohon liustaan pitäisi vielä lisätä, että on tarjolla aina sata projektia, joista ei kellään oo latiakaan edes maksaa ja silti kivana tyttönä sun pitäis hitusen jelppiä =) Mutta mä tulin itseasiassa ihastelemaan sitä, että tuo hehtoidis on sun =) Se on ihastuttava, vaikka mun vauvat lähenevät jo 190 cm =) Mutta ihanasti se on myös ollut esillä niin bloggauksissa kluin lehdissäkin. Kerrassaan viehättävä tuote

  ReplyDelete
 13. Päivi: kiitos kaunis ja kumarrus. Pöytä in Ikean ja aika kapea n.40 cm.

  pieni mopo: Ihana että saa jakaa tämän tunteen saman henkisten kanssa : ) Tiedät mitä tämä on, ja ei aina herkkua. Onneksi mies on ok vakkariduunissa muuten helistäisiin. Joo kiire kyllä on mutta välillä mietin minne ja minkä takia. Kehdot olivat minun, kiitos : ) Viikonloppua!

  ReplyDelete
 14. Pieni mopo lisäs nasevasti sen ikuisuuspulman mitä en viittinyt ottaa esille.
  Kun mennään ruokakauppaan, niin emmehän mekään voida alkaa polkemaan hintoja syystä ettei meillä oo budjettia...vai pitäskö yrittää!?! ;D

  Ja huihai niistä kielivirheistä. Sulla Minna on VISUAALINEN KIELI vahvempi kun kellään. ❤

  ReplyDelete
 15. Anonymous8/10/11

  Moi! Olen sun vakituinen lukija vaikka kommetoin harvakseltaan. Oma remontti on tulossa ja haluaisin tietää mikä lattia kyseisessä huoneessa on? Onko se linoleumia?

  ReplyDelete
 16. Nanainen: heh, kiitos. Tuntuu kyllä että hieman on solmussa tuo kieli ; )

  Vakkarilukija: Ei ole. Se on teollisuuskumia (ei muovia). Täällä oli ennen vanha linoleum ja halusin jotain saman henkistä mutta modernia.

  ReplyDelete
 17. Anonymous9/10/11

  Heippa Minna,

  minkäkokoinen tuo poikien huone on? Mahtuuko sinne vaatesäilytys? Minulla on nyt pojat (kaikki kolme) samassa huoneessa mutta vanhin hinkuisi omaa huonetta. Pohdiskelen täällä huoneen jakamista, mutta en tiedä riittääkö tila (ikkunoita on, ja ovetkin saisi kahteen huoneeseen mutta riittääkö neliöt).
  Kiitos kivasta blogista!

  Anna

  ReplyDelete
 18. Anna: Huone on 195cm leveä ( lähes yhtä leveä kuin tuo ikkuna) ja pituutta on noin 3.5 m. Eli pitkä ja kapea = vaikea sisustaa ; )
  Huone oli ennen päädyssä olevan parven verran pienempi. Kaadettiin vanhojen komeroiden seinät meidän makkarista ja tehtiin tuohon huoneeseen lisää tilaa.
  Vaatekaappina meillä on kaksi Ikean Paxia jotka ovat vain 36cm syviä, toimivat loistavasti tähän huoneeseen.
  Tästä on saatu ihan toimiva huone kahdelle pojalle suunnittelulla. Lelut ovat seinällä String-hyllyssä ja sängyn alle teetetyssä isossa lelulaatikossa. Toivottavasti oli apua!

  ReplyDelete
 19. Anonymous10/10/11

  Mä olen samaa mieltä aiemmin kommentoineen Nanaisen kanssa tuosta visuaalisesta kielestäsi. Pidän myös tekstiesi lukemisesta. ja vierailen blogissasi päivittäin. Joskus kielivirheesi kyllä vähän häiritsevät. Kieli on kuitenkin viestinnän väline, ja uskonkin, että viestisi menee perille. Jos ei mene, niin vika saattaapi olla myös vastaanottajassa. Kielinipo on tietysti mukava olla, mutta silloin kannattanee viilata myös omissa viesteissä kieliasu kuntoon (vinkvink alun Anonyymi)esim. kielten nimet kirjoitetaan suomeksi pienellä ja ihan erilleen sanasta kieli, esim. englannin kieli. Jepjep. Aloinpa mä nyt sitten nipottamaan, kuinkakohan monta pilkkua tästäkin puuttuu :)

  ReplyDelete
 20. Anonyymi: kiitos! tämä sai minut hymyilemään. On ihana lukea blogeja joissa kieli on hyvää ja kuvat laadukkaita. Toki pyrin siihen itsekkin, mutta omilla resursseillani ; ) Minulla on lievä lukihäiriö enkä olen joutunut pahemmin kirjoittamaan työssäni aijemmin. Yritän parhaani ja toivon että se välittyy. Korjata saa ; ) KIITOS!
  Kirjoittamani englanti on myös aika surkeata, sen myös tiedän, en kuitenkaan halua lannistua. Puhekieli on ok, mutta ihan sama kuin suomen kieleni kanssa, sitä p...le kun ei ole tullut treenattua.

  Syksyä!

  ReplyDelete
 21. edit: ja taas tuli niin sotkua, ah...

  ReplyDelete
 22. So cute the mushrooms, the rocket and Pinocchio!♥

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!