o
o

Oct 24, 2011

kids entry before-after
About year ago we made this entry renovation. We used to have a tiny closet just beside the entry. It was always full of stuff and the door was  disturbing.  Closet was impractical, even I tried my best to make it work.
First I took the door away, but then I realized that the hole wall must go. So my  husband hammer it away.  We spread the walls and made a new floor from concrete witch I just painted white. Old door I also painted for grey, so now it´s matching for all this black and white.
Now it just for kids clothes (we have three) and this works well, though this never looks like this ; ) Our clothes are now hanging in a main halls rack.
In those black Ikea rubber basins are kids rain clothes. Mittens and hats are in that white drawer (also from Ikea).
Black coat rack for kids I made from old Ikea rack and solid wood balls, here are instructions.
Have a nice week!

***

Tämä on vanha juttu. Tehtiin vuosi sitten mutta ajattelin nyt näyttää nämä ennen ja jälkeen kuvina.
Meillä oli pieni komero tuulikaapin vieressä mistä pursuili tavaraa ja sen ovi oli aina tiellä. Teimme siitä  lapsille oman eteisen. 
Otin ensin oven pois mutta tajusin aika pian että koko seinä saa lähteä ja mies moukaroi sen pyynnöstäni (siis anelin, jos ollaan rehellisiä ; ) Seinä ja lattia tasoitettiin ja lattialle asennettiin lämmitys. Betoni vedettiin tasaiseksi ja maalasin sen Betoluxilla pariin kertaan.
Myös vanhan, naarmuisen välioven maalasin harmaaksi ja nyt sekin sopii paremmin tänne.
Seinälle jäi vanha naulakko (Formwerkistä hankittu) ja sen päälle pistin kaksi Ikean kumisaavia kuravaaatteille. Kenkäteline oli vanha ja kolhiintunut joten maalasin sen. Hatut, lapaset ym ovat tuossa valkoisessa laatikostossa (myös Ikeasta).
Mustan pallonaulakon tein itse. Täällä ohje.
Hyvää viikkoa! Nyt täytyy taas kiiruhtaa : )

13 comments:

 1. Näyttää tosi hyvältä. Ikean mustat muovikorit on tosi kivoja, meiltäkin löytyy :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous24/10/11

  Tyylikäs, avara vaikutelma!

  Täytyy kuitenkin udella, mihin loput vatteet ja kengät joutuivat? Karsitko rankalla kädellä vai ovatko toisessa eteisessä tai jossan muualla? Onko tila pysynyt noin siistinä?

  Meillä vaatehuone eteisen yhteydessä. Tämän tästä järjestelen sen; saan hetkeksi mukavan "kaikki paikallaan, paikka kaikella" -tilan. Muutaman viikon päästä vaatehuone taas tuntuu täydeltä ja sekaiselta, kun sinne on ajautunut myös sisävaatteita, harvoin käytettäviä ulkovaatteita, kasseja, harrastusvälineitä ja leluja jne. Huoh. Turhauttava siistimiskierros alettava alusta. Onneksi vaatehuoneessa on ovi :)

  ReplyDelete
 3. Erittäin hyvää jälkeä - vautsi! Tuli heti kauheat moukarointihimot...mistäköhän seinästä alottaisi...?

  ReplyDelete
 4. In spain autumn has finally arrived... Today I have to move summer clothes to a suitcase...;(


  olivilla-olivilla.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Hanna: Kiitos! Ne ovat loistavia mutta pahus kun menivät muuttamaan mallin. Tuo vanha oli parempi. Meillä on noissa leluja, lapasia ja sadekamoja ja vaikka mitä ; )

  Anonyymi: toki siivosin ja meidän vaatteet ovat nyt eteisessä (siis siinä varsinaisessa) ja osa tavaroista meni autotalliin, kuten ompelukoneeni ja ratsastuskamani. Ne kun eivät ole päivittäisessä käytössä.
  Ei tämä normaalisti tältä näytä, älä huoli ; ) Naulakko on täynnä hiekkaisia ulkovaatteita jne.

  Maire: No hyvä jos inspiroi ; ) Näistä kahdesta pikku tilasta tuli ihan toimiva eteinen seinän kaatamisella ja suht pienellä vaivalla.

  ReplyDelete
 6. Anonymous24/10/11

  Hienolta näyttää! Meilläkin olisi juurikin mustalle muovikorille tarvetta, pikaisella vilkaisulla en tuollaista kuitenkaan Ikean sivuilta löytänyt. Tiedätkö onko jonkinmoinen versio myynnissä edelleen?

  ReplyDelete
 7. Tosi tyylikäs eteinen! Nuo mustat vadit on kyllä monikäyttöisiä. :)

  ReplyDelete
 8. Like how this turned out - absolutely my style :)

  ReplyDelete
 9. Inspiroiva blogi sulla! Kivalta näyttää. Tuollaista samantapaista tuunattua naulakkoa olin ajatellut tekeväni, en vain ole löytänyt sopivaa naulakkoa pohjaksi...

  ReplyDelete
 10. UU!
  Ja pallonaulakon teit. Minäääkin halajan tehdä!
  Kiitos ihana!

  ReplyDelete
 11. Wau, aivan upea muutos! Tykkään kovasti <3

  ReplyDelete
 12. Anonymous25/10/11

  En ole ennen lukenut kun noi suomenkieliset jutut, mutta täytyy sanoa että sun enkku on kyllä aika söpöä. Vähän kun mun saksa (luotan saksankielisen mieheni sanaan tässä). Älä anna periksi, vain harjoittelemalla oppii!!
  Siisti eteinen!

  ReplyDelete
 13. Anonyymi: Juulisin, en ole käynyt vähään aikaan.

  Esmeralda: Kiitos ja sitä ne ovat.

  Vi: Thank´s

  Annu: kiitos, oma on vanha Ikean.

  Niina O: : )

  Mapela: kiitos!

  Anonyymi: Se "söpö" on kouluenglantini jota ei ole treenattu pariinkymmeneen vuoteen ; ) Kiitos se oli söpösti sanottu. Kyllä, jos ei yritä ei opi!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!