o
o

Nov 14, 2011

papershopWhere can you buy beautiful presents under 20€ or were do you find the most gorgeous Christmas cards? From Papershops collection. 
I also love this fish poster calendar, illustrated by Matti Pikkujämsä for Kauniste. Its one my "must have" products for a year 2012.

And check this blog, she´s queen of the paper art.

***

Mistä löytää ihanat lahjat alle 20€:lla tai parhaat joulukortit? Papershopista. Oma suosikkini on tuo Kaunisteen kalakalenteri, kuvittajana Matti Pikkujämsä. Nuo lahjapaperit ja kortit ovat myös mainio lahja kehystettyinä.
Tyttärelleni aijon hankkia ainakin muutaman kauniin vihkosen, tai siis "päiväkirjan"  sekä kortteja. Jos Krunikassa päin liikkuu, kannattaa poiketa liikkeessä, se on ihana. 

Ai niin, katsokaa tämä blogi. Fideli on paperiaskartelun kuningatar.

4 comments:

 1. Täytyypä käydä kun sinnepäin töihin menen (kruunukirppuun) ja tervetuloa sielläkin käymään!!

  Riikka

  Mukavaa päivää!

  ReplyDelete
 2. Onneksi näkyi tuo Kaunisteen pyyhe. Muistutti siitä että vielä pitäisi metsästää 2011 vuosipyyhe tänä vuonna syntyneelle lapselle muistoksi.

  ReplyDelete
 3. Onneli: Sivujen mukaan se on seinäkalenteri eikä pyyhe, mutta ihana lahja silti : )

  Riikka: Kruununkirppu on kiva : )

  ReplyDelete
 4. Joo, huomasinkin saman kun tarkemmin kävin katsomassa ja yhdestä nettikaupasta olisi löytynyt tämä vuosi julisteversiona mutta pitäs se pyyhe metsästää, paras varmaan suunnata design destrictin liikkeisiin ja jos ei tärppää niin olla yhteydessä Kaunisteeseen suoraan.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!