o
o

Nov 27, 2011

photo dumpster
It´s just so damn dark here in Finland now and if you wanna take good pictures in a daylight you must hurry, light fades away after three o´clock in the afternoon. But I have a new "weapon", a new lens. Okay, it´s not mine I just borrowed. Our fried, he´s a photographer and he asked if I would like to test some wide-angle lenses he doesn´t use.
Can you believe!! Yes, yes. I´m so totally bored for these (same old) home pictures. We don´t have nothing new or exiting here, except the damn lousy light but maybe now I can have some new inspiration for this blogging etc.  I took the first (home)picture with my "new" wide-angle but rest are some old ones.

***

No joo, pakko tunnustaa että tämä pimeys ei inspiroi minua yhtään kuvaamaan. En jaksaisi näyttää myöskään yhtään kotikuvaa. Kyllästyttää ja paljon. Mikään ei ole muuttunut, paitsi vain surkeampi valo. Enkä nyt kuitenkin saan vähän lisäpuhtia tähän touhuun kun minulla on uusi linssi. Tai siis no, uusi lainattu linssi. Kaverimme on valokuvaaja ja hänellä oli muutama laajakulma joita hän ei käytä joten saan lainata niitä. Aika loistavaa!!  Olen harkinnut uuden ostamista, mutta kun kokemusta ei ole muusta kuin tuosta kameran mukana tulleesta alle sadan euron peruslasista on kiva saada testailla vähän muutakin.
Eka kuva on tuolla laajakulmalla muut on ns. roskakorinkätköjä. Palaillaan : )

1 comment:

  1. Naurukuva on hurmaava! Olen vakoillut sitä jo useamman kerran - mahtava nenän rutistus.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!