o
o

Dec 15, 2011

cardboard gems & crackers

A while a go I found this paper crafters dream blog Minieco. Its full of all kinds of gorgeously produced (cardboard) crafts and there´s also printable instructions for these gems and crackers witch I´m gonna try, of course. Enjoy!

Yesterday I read you comments for my giveaway and I almost started to cry. Thank you! Blogging makes me happy and it´s nice to hear that the feeling is mutual : )

p.s I will also add something extra for the giveaway.

***

Löysin jonkin aika sitten super hienon, taidolla toteutetun Minieco-blogin joka on täynnä aivan mielettömiä tee se itse ideoita ja ajattelin jakaa sen teille. Tässä pari omaa suosikkiani joihin  löytyy myös printattavat ohjeet sivuilta. Pahvit on jo hankittu ja viikonloppuna toteutan omat timanttini. 

Luin eilen kommenttejanne koskien arvontaan ja aloin melkein itkemään. Miehenikin halusi lukea ne (hän ei todellakaan lue blogiani saatika tiedä mitä edes teen) ja hänkin meni hiljaiseksi. Totesi vain -Minna nää on ihan mielettömiä. Kiitos vielä kerran. 
Blogini on tärkeä minulle. Työssäni pääsen harvoin toteuttamaan itseäni niin kun haluaisin. Kuuntelen asiakasta, tuottajaa, ohjaajaa ja luovin heidän välissä. 15-vuotta freelancerina ja yrittäjänä on opettanut sekä antanut paljon mutta ajoittain se myös verottaa raskaalla kädella. Tämä se paikka missä saan tehdä ja toteuttaa asioita omalla tavallani. Piste. Ja onhan se ihana huomata että joku vielä pitää siitä. Toinen piste. 

p.s Laitan pari ylläriä vielä anvontaan, niin paljon teitä on jo osallistunut.

7 comments:

 1. I see exactly the same today :)
  I love it!

  ReplyDelete
 2. Nää on niin nameja. Juuri ihastelin timangeja sun muita ihanuuksia joita Ti on taitavilla sormillaan tehtaillut koko joulukuun, käy tsekkaamassa - ihailtavaa kärsivällisyyttä...http://pilvitehtaamo.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Huikeen hienoja. Kiitos vinkin jakamisesta. Tarttis näitäkin kokeilla - joskus.

  ReplyDelete
 4. love the geometry! and great blog, love the simplicity, will look out for more posts!

  ReplyDelete
 5. vinkiivinkkinä. Meikän kauppaan tulossa kans taiteltavia geo-juttuja:)

  ReplyDelete
 6. Nanainen. Kiitos vinkistä : )

  Katriiina: Thank you!

  Weekday: Lepää joskus : ) Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 7. merci beaucoup pour le lien...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!