o
o

Dec 28, 2011

for kids from the saleIt´s really difficult to find nice clothes for my eight years old daughter. Yesterday I spend whole day browsing around sales and the result was zero. In the evening I opened computer and clic there was a news letter from Stella Mc Cartney for kids -50% sales and I found these. Pure love! Thank you Stella.

***

Väsytin itseni totaalisesti eilen kiertemällä aleja. Tarkoitus oli hankki venähtäneille lapsilleni vaatteita, etenkin 8-vuotialle tyttölle. Tulos oli heikko. Arvostan liikkaa hyvää laatua, kohtuu hintaa ja simppeliä tyyliä. Se on huono yhtälö, tiedän. Itselleni löysin sen mitä tarvitsin mutta lapsilleni en oikeastaan mitään.
Illalla käännyin koneen puoleeni ja klik, sieltä tipahti Stella MacCartney for kids ale mainos. Tyttärelleni löytyi muutakin kun mauttomia printtejä, tekonahkaa ja napapaitoja ja tosi kohtuu hinnalla. Tilaus lähti heti.

6 comments:

 1. Kiitos linkistä,Stellalla vierailen muutakin kuin ikkunaostoksilla kunhan on mahdollista,aivan ihania vaatteita lapsille.Välillä tuntuu että mitä yksinkertaisempi vaate; ei printtejä,logoja,paljetteja tai tekokuitutylliä niin sitä kalliimpi.Materiaalithan ne tietty maksaa mut joskus löytyy massaketjuiltakin yllätyksiä,H&M:llä oli viime syksynä kashmirneuleita lapsille,ostin pojalle pari ja isoimman lasten koon itselleni :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/12/11

  Ihania löytöjä olet tehnyt tyttärellesi! Hei osaisitko neuvoa noissa Stella McCartney for kids-vaatteiden kokomerkinnöissä? Eli siis millaista kokoa ovat? Mitä oma 8-vuotiaasi käyttää? Oma poikani on juuri täyttänyt 5 ja käyttää kokoa 122/128. Mitäköhän se vastaa jne.? Kiitos jo etukäteen neuvoista! :)
  -Mari-

  ReplyDelete
 3. Rimpsukaisa: Ostan paljon "ketjuvaatteita" varsinkin pojille mutta katsoppas joskus yli 128cm kokoisia tyttöjen vaatteita, ei ihan iske. h&m:stä olen tehnyt paljon loistavia löytöjä, pojalle löysin juuri täydellisen talvitakin 20€:lla mutta tytölle ei mitään.

  Mari: 8 vuotialle tytölle joka on n.131cm pitkä ja hoikka tilasin 10 v. kokoa. Luulen että on ok.
  Ottaisin varmaan tuon 8v. koon.
  Poikani 5 v. on aika pieni ja käyttää vasta 110-116 kokoa.

  ReplyDelete
 4. törmäsin tanskalaiseen Pomp De Luxiin, mielettömän ihania juttua, posti- ja käsittelykulut vähän kalliit.

  ReplyDelete
 5. Suuri kiitos vinkistä! Olen tuskaillut ihan samaa asiaa lastenvaatteiden suhteen. Vaikka tyttäreni on vasta 2 vuotta, on mielestäni hänellä oikeus pukeutua kunnollisiin, laadukkaisiin ja kauniisiin vaatteisiin, eikä tarvitse vetää päälle niitä kaikkia HelloKittyin ja paljetein koristeltuja hirvityksiä...
  Vaikea on ollut vaan löytää klassikoita, joissa olisi joku juju! Tämä oli kyllä sitä, joten suosikeiksi päätyi tämä sivu. Myös COSin lastenvaatteet on aika hauskoja mielestäni!

  ReplyDelete
 6. Veera: COS on kiva lapsille mutta koot loppuvat tytölle.
  Eipä kestä, nämä on kivoja ja nyt alessa ihan järki hintaisia.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!