o
o

Dec 29, 2011

paintedWall is now painted and it´s white and bright. For a while I´ll enjoy it this way. For me, white is a color that  waits for something, even just a stain...
Outside is dark and storming and I don´t enjoy it at all.

***

Ulkona myrskyää ja on mustaa. Nyt nautin, ainakin hetken, sokaisevan valkoisesta seinästä. 
Valkoinen on minulle väri joka odottaa jotain. Realistina sanon -vaikka tahraa, mutta siis jotain. Katsotaan.
Parina päivänä, kun oli kirkasta ja aurinko paistoi, huomasin kuinka hirveässä kunnosaa poikien huoneen seinät on. Se on seuraava kohde, joka tosin saa vielä odottaa.

10 comments:

 1. Hieno. Haluaisin tällä hetkellä meille täysin valkoiset seinät. Väreihin kyllästyy yllättävän äkkiä.

  ReplyDelete
 2. Leenah29/12/11

  Ihana aloittaa puhtaalta ja miettiä mitä siihen nyt keksisi. Poistettu tapetti kyllä erittäin kaunis. Kuten ed. postauksessa mainittiin, vaihtelu on niin virkistävää. Tykkään tyylistäsi. Yksinkertaisempi kuin itsellä, mut niin rauhallista ja selkeää. Itellä enemmän tai vähemmän hakusessa 3 v vanhan oktalon sisustaminen. Siinä sivussa lapsia kaitsiessa ja tuntuu ettei aikaa ole eikä riitä, mut haaveilua sitäkin enemmän. :)

  ReplyDelete
 3. Täydellinen sanavalinta Minna, valkoinen todellakin "odottaa jotain". Se on kuin lupaus jostain ja se siinä ehkä jotenkin niin kiehtovaa onkin.

  Täällä odotellaan että päästään hirsiseinäisten vuosien jälkeen taas takaisin valkoiseen...

  ReplyDelete
 4. Working mum30/12/11

  Kaunis! Onko pöytäkin uusi? Olen haaveillut värillisestä/tapetoidusta seinästä, mutta valkoinen+tammi -yhdistelmä taitaa viedä voiton meilläkin. Hyvää Uutta Vuotta vakiolukijaltasi :-)!

  ReplyDelete
 5. Terhi: valitettavan totta .

  Leenah: tapetti oloi kaunis ja pidän siitä yhä, halusin vain yksinkertaistaa olohuonettamme. Kiitos! Täälläkin on näitä haaveita ja haijatteluja sekä kolme lasta ; )

  Nanainen: Sekin kuulostaa lupavalta. Valkoinen tosiaan odottaa jotain, se on rauhallinen väri mutta yksin liian heikko minulle, se tarvitsee jotain ; )

  Working mum: Ei ole. Se on tehty Ikean valkoiseksi maalatuista jaloista ja teetetystä pöytälevystä. Kiitos, se on rauhoittava kaiken myskyn ja joulukaaoksen keskellä. Sitä samaa sinulle : )

  ReplyDelete
 6. you should put this url where you have bloglovin, i had to browse your source code to get it, its for rss.
  http://www.blogger.com/feeds/7380181807282693938/posts/default
  (your home is amazing + cute kids)

  ReplyDelete
 7. Anonymous30/12/11

  Outs, mihin kaunis tapetti katosi?Mutta sehän on vain tapetti. Sinulle sopii valkoinenkin, mutta en silti usko, että jää tuohon... jotain siihen tulee - uskoisin ;-)

  ReplyDelete
 8. johan andre: Sorry, I am really lousy with these rss etc. stuffs. Tahan you : )

  pami: Niimpä ja nyt se on rullalla ja odottaa mitä siitä teen. Nyt katselen ja nautin, ainakin hetken, sen viileästä valkoisuudesta.

  ReplyDelete
 9. Seinä näyttää kauniilta valkoisenakin! Mekin päätimme luopua olohuoneen kuviotapetista. Oli se hieno, mutta sen aika oli jo mennä. Nyt saan tehdä myös suunnitelmia puhtaalle valkoiselle seinälle. Tuntuu hyvältä täälläkin!

  ReplyDelete
 10. Valkoisuus tuntuu niin raikkaalta ja valoisalta ja tuo takka pesän reunuksineen näyttää upealta. Mukavaa uutta vuotta =)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!