o
o

Dec 8, 2011

red


What do you think about red? I think like Jenni, who just post about "the seasons color". But when I looked these four favorites of mine, it looks quite nice and fresh. Especially  these Gunilla Axéns bedlinen looks so appealing in red. Enzo Mari (poster and calendar) is old classics and Daniel Palillo´s rabbit dress makes me smile.

***

Luin juuri Jennin postauksen punaisesta tai siis "sesongin väristä" ja vähän samat on fiilikset. Etenkin tuo vanha suosikki, Gunilla Axénin Måln-pussilakana näyttää aika houkuttelevalta punaisena. Vanha harmaavarpunen tässä taas sekoilee mutta saatan jopa hankkia ne pojille. Enzo Marin juliste ja kalenteri on houkuttanut aina ja Daniel Palillon mekosta en vain osaa olla pitämättä.

18 comments:

 1. Täällä yks punaisen fani ihastelee noita lakanoita myös! Itsellä oli pitkä tauko ilman sen enempää punaista, mutta nyt se on palannut raikkaana ja viihtyy meillä hyvin :)

  ReplyDelete
 2. Tytön lempiväri on kirkkaanpunainen, niin jotenkin kummasti sitä on alkanut löytyä meiltä.. :) Ei se mitään, kirkkaanpunainen on ihana enkä halua pakottaa lasta pelkkään puuhun ja pellavanväriin hehe. Hän toivoo ekaksi sängykseen kirkkaanpunaista, ja sellasen aion hänelle maalata.

  ReplyDelete
 3. Olen yllättänyt itsenikin kirkkaanpunaisilla elementeillä. Aiemmin jotenkin ajattelin, ettei se ole minun värini mutta niin vain sitä on hiipinyt Ivana Helsingin telttalakanoissa, tyttären tarvikkeissa ja leluissa ja pitkin keittiötä vaikka missä tänne kotiinkin.

  Nuo lakanat on ihanat! Itse ostin juuri samaisen sarjan mustavalkoisen pilvipeiton. :)

  ReplyDelete
 4. Täytyy joo kyllä myöntää että joku siinä punaisessa on. Siihen on sellainen viha-/rakkaussuhde.

  ReplyDelete
 5. Pinja: Teillä se näyttä hyvältä, raikkaalta.

  Pony rider: meillä on paljon punaista lastenhuoneessa, en ole sitä mitenkään kerännyt, on vain kerääntynyt, mutta nyt kun näin nuo lakanat aloin hieman lämmetä sille ; )

  kottarainen: pilvet ovat hienoja olivat ne sitten punaisia tai mustia. Lähetin, tai siis ainakin yritin, lähettää sinulle meiliä, kiitosta Finlayson onnitteluista mutta taisin lähettää sen jollekkin toiselle vahingossa ; ) jälkikäteen vasta tajusin.

  Hanna from the corner table: Samoin. Itselläni (70-l lapsi) on ollut paljon punaista pienenä ja se on jotenkin nostalginen väri mutta taas jotenkin niin ei minua.

  ReplyDelete
 6. Tuo mekko on MAHTAVA! Ja kirkas punainen väri lemppareita.

  ReplyDelete
 7. Anonymous8/12/11

  Missä kalenteria ja pilvilakanoita myydään? Onko niitä vain nettikaupoissa ja missä niistä? Voisin tietysti googletella sinne sun tänne, mutta se on niin raskasta ja epäekologista...Kiitoss!

  Haaveilla voi aina;)


  Helka

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/12/11

  Uuh, viharakkaus. Se on niin energinen väri, puhtaan punainen. Vähintään kerran vuodessa ostan itselleni yhden punaisen vaatekappaleen (joka jää pitämättä). Nyt roudasin kotiin Hilfigerin punaiset farkut. Jessus että on hienon väriset, laput niissä vielä roikkuu, mutta ties vaikka sitä repäsisi.

  Tänään puin tytölle Marimekon aikaa sitten kirppikseltä tarttuneen trikoomekon. Kirkkaanpunaista muijaa valkoisille priploilla. Tyttö oli kuin joulukarkki. Voi kun tuo väriyhdistelmä olisi vielä saatavilla...

  ReplyDelete
 9. Anonymous9/12/11

  Ihanat lakanat! Ja mekko!

  ReplyDelete
 10. Helka: linkit löytyvät tekstistä, klikkaat vain.

  ReplyDelete
 11. Oi, ihania! Nuo pilvivuodevaatteet ihastuttavat minuakin! Sopisivat varmasti hyvin pojan huoneeseen askartelemieni pilvitaulujen kanssa.

  -Paula

  ReplyDelete
 12. Tahtoo ton mekon. Ja tukan!

  Minna, miten mä muistasin että sä näät vähän punasta punasta kohtaan...? :D

  ReplyDelete
 13. Niina O: niiiiimpä ; )

  ReplyDelete
 14. Haaaaaaaaa, love red, good colour. Power on!

  ReplyDelete
 15. Ei ole kieltämättä näkynyt mailia joten joku muu sai kiitokset. :D

  Mutta tosiaan, onnea vielä! :D

  ReplyDelete
 16. kottaraien: Joo, anteeksi. Tajusin lähettäneeni meilin jollekkin toiselle A:lle : ) Mutta kiitos viimeisestä!

  ReplyDelete
 17. Kyllä, punainen on paha. Mulla oli kans piiitkä tauko, mutta yllätin itseni loppukesästä etsimästä kuumeisesti ORANSSINpunaisia villalankoja. Ja nyt sitä väriä on jo joka huoneessa, mutta vain tomaattisena ja valkoisella taitettuna. Onko pilvilakanoiden väri luonnossa tumman vai kirkkaan punainen?

  ReplyDelete
 18. Birgit: En ole nähnyt luonnossa mutta kuvan perustella aika perus(kirkkaan) punainen ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!