o
o

Dec 17, 2011

weekendRandom pictures from last weekend. Right now don´t have much to show you, my inspiration level is so down. December just sucks all the extra energy. I would rather just lay on the sofa with a good book. I have one (commercial)photo shoot to organize and after that it´s hooooliday. Have a nice weekend!

Near us is a house (built in 60´s) and inside the house grows a big three. It´s gorgeous.
Behind that fence (first pictures) is also 60´s architect house with a huge windows and atelier living  room towards the sea. I´m a bit of house stalker ; )


***

Pari harmaata kuvaa viime viikonlopulta. Nyt on energiat ja inspikset aika lähellä nollaa. Ainoa mistä innostun on sohva ja hyvä kirja kombinaatio. Eilen skoolasin Lontooseen muuttavan kaverini kanssa glögit ja lounas punkut ja heräsin hetkeksi. Koitan silti keksiä jatkossa muutakin kun tätä miukun maukua. Ensi viikolla vielä yhdet (mainos)kuvaukset järkättävä ja sitten kohti lomaa.
Pari uutta juttua keksin jo kauppaan mutta vielä kun keksin koska jaksan ne toteuttaa. No, näistä asioista ehkä sitten tammikuussa lisää. Mutta köyhistä postauksistani huolimatta bon weekend! Olkaa te reippaita. Terv. sohvaperuna!

Ai niin. Meidän lähellä on yksi mieletön talo, ei tuo mikä on ekassa kuvassa, tai siis aidan takana. Se on myös arkkitehdin, 60-luvulla rakennettu valkoinen laatikko ja sen keskellä kasvaa puu. Hieno on ja aidan takana. Olen hieman talostalkkeri ; )

8 comments:

 1. I love that first photo.
  Hope you are having a nice weekend Minna :)

  ReplyDelete
 2. kickan & c/ Deborah: Thank´s Deborah: ) I am and hope the same to you!

  ReplyDelete
 3. Lumimarjat niin juouluisia harmauden keskellä..

  ReplyDelete
 4. Talo kuullostaan unelmalta.

  ReplyDelete
 5. No juuh, samanlaista vätystelyä täällä...sentäs saatiin aikaiseksi täältä yökkäriluolasta lähteä käymään rautakaupassa ex tempore laattaostoksilla. Mutta jatkamma laiskottelua, tältä sohvalta terveisiä sinne toiselle sohvalle :)

  ReplyDelete
 6. Maire: Toihan on ihan reipailua ; ) Leivon poikieni kanssa S-keksejä iltapäistä (ihan pyjama päällä :) Takinan tein pari päivää sitten mutta se unohtui jääkaappiin. Nyt ei ole "domestic goddes" kotona, jos se joskus on ollut...

  ReplyDelete
 7. Hmmm, se valkoinen 60-luvun arkkitehdin talo JA PUU jäi kiinnostamaan. Ootko päässyt visiitille vaiko jäänyt ihan stalkkausasteelle (toistaseks) ? ;)

  ReplyDelete
 8. Nanainen: olen täysin stalkkaus asteella ; ) Puu on pienen patiopihan keskellä joka on keskellä olohuonetta. Talo on neliön mallinen. Tämän olen päätellyt stalkkaukseni perusteella ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!