o
o

Feb 24, 2012

nothing new in this planet...
There is nothing new here. I´m just trying to take better pictures, again... Once a while this blogging is slightly difficult, especially when you use your own pictures ;)
Tomorrow I will buy some paint, spray one. I have stool & table legs and they both need some new paint. So something new will come.
Have a great, fine and beautiful weekend!
p.s I still have those sugar tea towels in my shop. If you need something nice for spring...

***

Oma koti on kuvattu puhki, ei vaan voi mitään. Siltä tämä usein tuntuu. Omien kuvien käyttämisessä on ongelmansa ;) 
Huomenna käyn maalikaupoilla ja sitten spraymaali ja pensseli heilumaan. Nämä  DIY, maalamis ja muut jutut eivät vielä onneksi toista itseään. Viikonloppuna, jos vaan ehdin, maalaten ja viilaten. Hyvää ja kaunista viikonloppua!
p.s Noita Sokeri-keittiöpyyhkeitä on muuten vielä jäljellä kaupassa.

18 comments:

 1. these pictures are gorgeous! i love them!

  drop by allister bee soon!

  ReplyDelete
 2. I love your pictures. I'm excited to see what you do with the spray and some colours.
  Have a lovely weekend!

  ReplyDelete
 3. Paislea E: Have a nice and fun weekend! Thank´s : )

  allesistgut: nothing special but I´ll show it you when it´s ready. Just little fixing : )

  ReplyDelete
 4. Tuon kattilan kaveri on Töölössä Mannerheimintiellä, siinä ABC:ta vastapäätä olevan kirpparin ikkunalla (isompi, ei varrella vaan kahvoilla). Joku DoM tai muu vastaava sen kirpparin nimi, juuri tänään illalla katselin sitä ikkunan takaa. Päältäpäin katsoen täydellinen kunto, mutta mun silmään järkyttävä väri... ;)

  ReplyDelete
 5. Tuon kattilan kaveri on Manskulla, siinä Töölön ABC:ta vastapäätä olevan kirpparin ikkunalla - juuri tänään illalla katselin. Päältä katsottuna täydellinen kunto, mun silmään karmea väri ;). Isompi, kahvoilla, ei varrella.

  ReplyDelete
 6. sitruuna. Kiitos ; ) Minulla on näitä kolme erilaista ja väristä ja se saa nyt riittää. Eivät ole enään edullisia joten jätän tarvitsevalle. Oikein hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 7. Anonymous25/2/12

  Hei, muistaakseni mainitsit joskus tilanneesi keittiöösi kodinkoneet Saksasta. Mitä nettikauppaa/kauppoja olet käyttänyt? Kiitos!
  T. Jo pitempään blogiasi seurannut

  ReplyDelete
 8. Hei Minna! Olisi kysymys tuosta teidän keittiöstä, eli onko tuon lieden taustaseinää käsitelty jollain, vai onko pelkällä maalipinnalla? Painin juuri välitilaongelmien kanssa...

  ReplyDelete
 9. Hei Dooda: se on lasilevy, tausta maalattu valkoiseksi. Rt-lasi Helsingistä hoiti homman ja hyvin hoitikin : ) Tsemppiä rempaan, kävin just kurkkimassa.

  Anonyymi: joo näin tein ja muistaakseni Gasherde.

  ReplyDelete
 10. No voi mahoton! Ja minä kun mietin, ettei se ainakaan lasi ole, kun ei viherrä eikä heijasta. :) Hieno on!
  ( ja nyt kun tarkemmin tarkastelin, niin heijastaahan se tuossa vikassa kuvassa niinkuin lasit tekee. )

  ReplyDelete
 11. Dooda: joo se ei viherrä tms. kun tausta on maalattu mattavalkoiseksi.

  Anonyymi: Tarkastin Gasherde.de se oli ja tilaus toimi hyvin.

  ReplyDelete
 12. Bravo Minna! This looks super pro!!

  ReplyDelete
 13. Nämä kuvat inspiroivat mua niin paljon, että tein näistä kuvista blogiini inspiraatiopostauksen. Laitoin selkeästi esille, mistä kuvat ovat ja linkin myöskin.

  Jos haluat, että kuvasi eivät ole postauksessani, niin poistan toki postauksen. Ihania kuvia kumminkin!!!

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/02/inspirations.html

  -Inanaa-

  ReplyDelete
 14. Inanaa: Kiva kuulla että inspiroi : ) Kuvat saa lainata kun tarkoitus on oikean ja linkittää. Hyvää viikkoa ja kiitos!

  ReplyDelete
 15. Anonymous3/3/12

  Heips!

  Mahtiköökki, erityisesti tuon tason perään kuolaan. Onko ihan kiveä? Missä teetetty? Ollaan keittiörempan aloitusvaiheessa ja olen totaalisen kyllästynyt peruskeittiöfirmojen taso, teräsallasyhdistelmiin.

  Kiitos jeesistä ja hyvää kevättä!

  -Sanna

  ReplyDelete
 16. Sanna: se on Hi-macks levyä ja keittiö asentaja tilasi sen. Eli se on näitä uusia komposiitti materiaaleja. Allas on integroitu tasoon. Hyvä mutta vaatii puhtaanapitoa, etenkin tuo tiskiallas.

  ReplyDelete
 17. Hei Minna, tällaista vanhaa postaustasi luin... Mistä kaupasta - tai oliko niitä useampia, tilasit Saksasta kodinkoneet? Olen etsinyt Saksasta ja Hollannista (siinä vasta kiva kieli koettaa seurata ;) kauppaa, joka toimittaisi Suomeen, mutta tuntuu olevan tiukassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa, arvaa osaanko Saksaa - en, mutta kyllä selvisin tilauksesta. Nämä koneet tilasin Gasherde nimisestä liikkeestä. Heille voi soittaa ja selvittää asioita englanniksi. Jos muuten olet, tai tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut tästä Gorenjen uunista ja liedestä - vinkkaa. Olen vaihtamassa ne perus Smegeihin jossain vaiheessa. Lähtevät edullisesti.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!