o
o

Feb 27, 2012

side table before-after

This project has bean on my To Do list for ages. I made this marble table about seven years ago to your previous apartment. I´ve always liked marble but these chromed legs... Not any more.
So the only solution was painting. First primer and then matte white and of course the spray versions. Also Ikea´s KarlJohan stool / side table got new matte white cover. Birch was fine but white is much better.
Now these two are couple and I like.

***

Tämä on näitä To Do-listallani jo kauan keikkuneista projekteista. 
Sohvapöytä on vanhasta kodista, kuten iso osa muistakin kalusteista. "Tein" pöydän 7-vuotta sitten (siis teetin levyn poistonurkasta löytämäni rungon päälle...) Marmori on jotenkin aina ollut hienoa, nytkin kun se on trendi. Yhdistettynä kuitenkin tuohon kromiseen runkoon huh! turhan ysäriä. Vanhassa osoitteessa vielä toimi, mutta ei täällä. Eli primeria (pohjamaalia) pintaan ja sitten mattavalkoista päälle. Ikean koivunvärinen KarlJohan jakkara / sivupöytä sai ankaran pohdinnan jälkeen myös uuden pinnan samalla tekniikalla ja nyt näistä tuli pari. Seuraavaksi pitää kyllä kokeilla mattamustaa.
Spraymaalipurkkeja meni kolme eli hintaa muutokselle tuli alle 16€ (Maali K-raudasta).

Kevään To Do-lista:
 • Poikien huoneen maalaaminen.
 • Yläkerran ovien maalaaminen.


15 comments:

 1. Sä saat hyvänkin näyttäämään aina vaan paremmalta. Hienoja!

  ReplyDelete
 2. Naku: No en tiedä oliko tämä kromirunko niin hyvä mutta kiitos ja hyvää viikkoa!

  ReplyDelete
 3. i love those black wire chairs!

  drop by allister bee soon!

  ReplyDelete
 4. It´s looks great, good job! i love your livingroom :)
  /annie

  ReplyDelete
 5. Tosi hyvältä näyttää! :)

  Olen kaavaillut myös marmoripöydän tekemistä itse. Ajattelin sellaista sivupöytää, jossa olisi mustat kehikot jalkoina. Saa nähdä saadaanko aikaiseksi toteuttaa...

  Meidän keittiön välitilaankin olen jo ihan kypsynyt, kun se on niin hankala pitää puhtaana (saumaa on niin paljon). Siihen vaan isoa marmorilaattaaa, niin puhtaanapito helpottuisi... ;)

  ReplyDelete
 6. Paislea E: Thank you, again : )

  Annie: Spray painting is easy and fun : )

  suvi m: joo se kuulostaa hyvältä. Bauhausissa oli aikoinaan sellaista n. 20 x 70 marmorilevyä ja aika edullisesti. Kannattaa tsekata jos aijotte sen tehdä.

  Se on vähän ärsyttäävää kun remppaa tai rakentaa nämä "ens kerralla teen sitten toisin" jutut. Meillä on lasi keittiössä ja olen todella tyytyväinen mutta kylppärissä olisin ehkä tehnyt jotain muita kaakeliratkaisuja, ainakin mustat saumat ; ) No vain tekemällä oppii kunnolla.

  ReplyDelete
 7. Anonymous27/2/12

  Ei piilomainontaa tänne blogiin! Kaikki muut jo tuntuvat käyttävän sitä niin aktiivisesti :///

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: anteeksi mitä tarkoitat? Tuota K-raudan mainitsemistako? Minä mainostan täällä kyllä aika paljon, varsinkin jos aihe tai asia on sellainen mistä pidän. Hetki sitten oli vielä mainoksia sivupalkissakin.

  ReplyDelete
 9. Like a lot!
  I do really like your style and I am glad I found your blog:)

  ReplyDelete
 10. I like it too, good idea! Now they look like a little family.

  ReplyDelete
 11. So much better with that white colour, great idea! I love your blog & that carpet under the table, where is it from? Thank you!

  Anna xx

  ReplyDelete
 12. Anonymous27/2/12

  Heip,

  kun en ole maalaajaässä, kysynkin, että oliko kaikki maalit spray-muodossa, siis pohjamaalikin? Ja kuinka monta kertaa speijasit pohjamaalin päälle kerroksia, että tuli tasainen ja peittävä?

  Uteliaisuuttani kysyn: Minkä väriseksi ajattelit maalata poikien huoneen?

  Minä tuumin maalaavani 6-vuotiaan poikani huoneen uudelleen. Valkoinen ja bauhaus-henkiset kirkkaat värit (lelut, värikkäät kirjat, muutama kirkas tekstiili) saavat vähentyä ja tilalle saa tulla taitetumpi, englantilaisempi tunnelma. Pelkistettyyn kotiin on helppo tuoda uudet tuulet pienellä muutoksella;)

  t. Helka

  ReplyDelete
 13. Anna: Thank´s Carpet is from Ikea. Sadly they don´t sell it anymore.

  ReplyDelete
 14. Helka: kaikki olivat spraymaaleja. Ohutta kerrosta vaan paljon, riipuen pinnasta.

  Ihan valkoiseksi ja harmaaksi kuten nytkin. Se maalattiin aikoinaan tosi kiirellä, pojat ovat piirtäneet seiniin ja äiti siirrellyt tauluja tms. joten seinät ja kattokin ovat kauheassa kunnossa.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!