o
o

Mar 30, 2012

GOOD START FOR the WEEKEND


My second post today... Sorry! I´m just so trilled! I probably found a cooperation partner for my playhouse. I could just jump. The company is just excellent for this project, family owned etc. Perfect start for a weekend! Thank you Pia!

***

Toinen jo blogipostaus tänään. Taidan olla aika sekaisin mutta syystäkin. Luulen että löysin yhteistyöfirman leikkimökkiini. Kotimaisuus ja perheyritykset, ne ovat nyt tämän "talon" runko. Kiitos Pia sinulle myös! 
Tärisen vähän innosta mutta kerron lisää kohta. Nyt ruokakauppaan ja lapset tarhasta. Hyvää viikonloppua! 


17 comments:

 1. Pinja: KIITOS! Nyt on vauhti aika nopeata. Firma tekee taloja ja minä leikkimökkejä, ei ihan huono yhdistelmä. Viikonloppuja ja palataan pian!

  ReplyDelete
 2. It always looks so lovely at yours. And if I had a child, the playhouse would definitely be mine :)

  ReplyDelete
 3. Nia: Have a nice weekend! and Thank´s : )

  ReplyDelete
 4. Anonymous31/3/12

  Katso vaan että leikkimökistä ei tule älyttömän hintasta ettei siihen ole kellään varaa. Jo tuo sinun leikkilinnasi on aika kallis :/

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Huh, joskus tekisi mieli jättää vastaamatta näihin... Katsoppas tämä http://www.ferm-living.com/dollhouse-wood/
  Hinta on 135€ ja tämä ei todellakaan ole valmistettu Tanskassa, vaan jossain halpatyömaassa. Harmillisesti näistä halpatyövoiman ja ison volyymin tuotteista ihmiset ovat kuitenkin valmiita maksamaan. Miksi sitten ei tästä? Kerro se minulle, kiitos!
  Tiedätkä miksi meillä menee niin huonosti Suomessa taloudellisesti? Kun kukaan ei usko ja ole valmis maksamaan kotimaisesta työstä ja tuotanto siirretään ulkomaille. Leikkimökistä tulee aika kallis koska käytän kotimaisia perheyrityksiä ja kotimaista materiaalia. Onko lapsityövoimalla tehty leikkimökki sinulle sopiva, toivottavasti ei ; ) Voin kertoa että jos myyn näitä mökkejä 20 kpl saan ehkä hieman korvausta tekemästäni työstä ; )
  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Vähän tyhmä vastaus tuli kun taisin ärsyyntyä ; )
  Tuotteen suunnittelu paperille tai päähän on helppoa mutta raaka-aineen etsiminen, proton valmistus ja sen virheiden takistus ja testaaminen tuoteeksi vie jonkin verran aikaa ja rahaa. Siitä valmistajan etsiminen ja tuoteen tilaaminen kestää ja vie taas rahaa ja aikaa. Omassa tapauksessani eivät resurssit riitä isoon joten tuote maksaa. Siinä lyhesti paketissa. Koita itse, suositten lämpimästi. Siinä oppii paljon : ) ymmärrät nyt ehkä miksi ärsyynnyin ; )

  ReplyDelete
 8. Your home is so lovely! I love all the corners you share with us!

  ReplyDelete
 9. Traveling Mama: thank you, I hope great weekend to you : )

  ReplyDelete
 10. Anonymous1/4/12

  Hello lovely pictures. I would like to now where your coffee table is from?
  Thank you
  Lökke Copenhagen

  ReplyDelete
 11. Hienoa, onnea yhteistyöstä! Yksi mökki saa kyllä kodin meidän tytön huoneesta kunhan saat ne myyntiin!

  ReplyDelete
 12. Lökke C: It´s my own "design". Thank you and greetings to Copenhagen ; )

  K: No hauska kuulla, koitan kiiruhtaa että saadaan mökit toukokuussa ulos. Tämä on tarkoitettu myös ulos, eli kestää vettä jne.

  ReplyDelete
 13. Uijuijui - UPEETA!!!

  Aika nasevasti ja hemmetin hyvin perusteltu vastaus tuohon asiattomaan täräytykseen, hyvä Minna. Niin totta. KAIKKI työ ansaitsee palkkion ja suunnittelijan kaikkia työtunteja pystyy harvemmin edes loppuhintaan laittamaan. Hyväntekeväisyyden puolelle menee useinmiten.

  Olisi mahtavaa jos jatkossa kritiikkiä antavat henkilöt uskaltaisivat tehdä sen myös omalla nimellään.

  Kuulostaa lupaavalta toi valmistajakombo. Odotan innolla jatkoa tähän mökkiproggikseen! :)

  ReplyDelete
 14. Nanainen: sanos muuta. Minua ei niinkään tympäise kritiikki vaan se että aina anonyymisti.
  Välillä tuntuu että pitäisi vain tehdä hyvänkekeväisyyyttä -ihan kaikessa. Oma palkkatyökin valuu jo pois kun kaikki isot mainostuotannot siirrettään ulkomaille, Itä-Euroopaan maihin missä tuotanto on edullisempaa. Ne mitä täällä tehdään, tehdään päivässä kun ennen käytettiin kaksi. Sitten kun tekee sen 14 tuntisen päivän, pitäisi siitäkin laskutaa vain päivän (8h) palkka. Onko reilua? Ei. Haluanko jatkaa tätä? En. Ja sitteen kuuntelen näitä anonyymeja valittajia. Pinnahan siinä palaa ; )
  Valmistajakombo on lupaava. Ei näillä mitään tuloja tehdä mutta toivonmukaan ainakin työllistetään ihmisiä. Se joka tätä ei tajua, olkoot ilman.
  Hyvää viikkoa sinne suklaavuorille : )

  ReplyDelete
 15. Anonymous3/4/12

  Heippa, Mistä noi ihanan väriset harmaat samettityynyt ovat? Kiitos vastauksesta ja kiva blogi, jota olen ruvennut seurailemaan!

  ReplyDelete
 16. Heippa : ) Ne ovat H&M Homen nettikaupasta. Muistaakseni 7€ kpl Kiitos sinulle ja tervetuloa!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!