o
o

Mar 28, 2012

MY GUIDE TO HELSINKI


A new "site"  - My guide to Helsinki on the right corner. It´s not finnish yet, I´m still updating it and map is missing. But if you ever come to Helsinki , check this. This is my guide to restaurants, cafe´s (they are still missing), bars (still missing) flea markets and shops. Also where to stay section is coming.

***

Keskenhän tämä vielä on, mutta oma listani Helsingistä on oikealla sivupalkissa. Jos tänne vaikka eksytte.
Ne minun suosikit. Ravintolat (ei ketjuja), kahvilat (puuttuu vielä listasta). Baarit? Ihan unohtuivat, kun en muista koska olisin käynyt. Täytyy korjata äkkiä.
Kirpputorit (osa puuttuu) ja ne parhaat kaupat. Älkää täriskö jos kirjoitusvirheitä on ja sönkkään vielä englanniksi, huh. Kuviakin laitan ja kartan, kunhan tässä ehdin.

10 comments:

 1. Ihanaa, olen juuri pohtinut vastaavan tekemistä ruoka-aiheisiin liittyen. :)

  ReplyDelete
 2. Anna: Tee ihmeessä, nämä ovat hyviä vinkkejä / muistitauluja vaikka lähellä asuisi ; )

  ReplyDelete
 3. Olen jo käynyt kurkkimassa :) Kun silloin tällöin Helsingissä poikkean..

  ReplyDelete
 4. Anonymous28/3/12

  Selasin sairaslomalla blogisi läpi sen ensimmäisestä postauksesta viimeiseen ja se jaksoi ilahduttaa postaus toisensa jälkeen. Ihailen tyylitajuasi suuresti! Törmäsin yhdessä postauksessasi Kubus-kynttilänjalkaan jota olen pitkään ajatellut hankkivani. Värivalinta on vain tuskaisen vaikea. Mihin väriin sinä päätyisit - mustaan vai valkoiseen?

  Ja nämä Helsinki-vinkit oli loistava juttu!

  ReplyDelete
 5. Merja: tämä päivittyy koko ajan : ) ja korjaan virheitäni samaa tahtia : )

  Anonyymi: Oi mikä kärsivällisyys. Joskus kidutan itseäni ja selaan noita vanhoja postauksiani ja tunnen myötähäpeää itseäni kohtaan ; )
  Hui, mikä kysymys. En tiedä sisustuksestasi mitään mutta jos on paljon valkoista, erottuu musta paremmin valkoista seinää vasten ja sitten taas jos on paljon tummaa ottaisin ehkä valkoisen. Itse ottaisin varmaan sen mustan.
  Kiitos : )

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Helsinki-kuume kasvaa.. turistina voi tulla ihan Suomen sisältäkin ja tässä oli monta vinkkiä, jossa ensi kerralla käyn. :)

  ReplyDelete
 7. Ihan huippua Minna! Juuri tälläistä meidän perhe tarvitsee, sillä Helsingissä vierailemme useamman kerran vuodessa.

  KIITOS jo nyt!

  ReplyDelete
 8. hennis: joo tämä on tarkoittettu ihan kaikkille, ei missään nimessä ulkomaisille lukijoilleni. Päivitä lisää tekstejä ja laitan kuvia myös : ) Ei kestä.

  Minna-Leena: No mahtavaa. Kuten jo edelliselle totesin koitan laajentaa tätä ja saada kuvia myös. Nämä ovat vain omia suosikkejani mutta niitä pieniä suuria aarteita Helsigissä. Mitään tavarataloja tms. en tähän laita.

  ReplyDelete
 9. I want to visit Fnland so bad! But the plain tickets are so expensive.

  ReplyDelete
 10. Oi, kunnia olla mukana molempien ravintoloidemme kanssa, kiitokset luottamuksesta, Minna!
  Hyvä idea tuo lista muutenkin. ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!