o
o

Mar 3, 2012

WEEKEND


Hello! How´s the weekend? This far just great! I browsed around flea markets with my daughter and found brand new, black Dr Martens boots. Lucky me but bye, bye my "no shopping in this month" theme... I´m so lousy.  
There is nothing special for this weekend and once a while these are the best ones. Well, my husband left to Germany. There´s some big wine fair, but he´ll be away just few days. 
White, if you look at outside. Snow all over. I miss green. Spring, spring please come soon! If I can wish for something. 

***

Miten viikonloppu? Sanoisin omalta osaltani että oikein hyvää. Ei mitään erikoista ja sehän oikeastaan tekee siitä sen hyvän. Tavallista ja kivaa. Tuntuu kun tämä valo lisääntyy, että oma kaamoskoomani taittuu. Ainakin energiaa on enemmän ja hyviä ajatuksia.
Mieheni pakkasi kassin ja lähti Saksaan. Isot viinimessut. Alan miehiä. Minä kiertelin tytär kainalossa kirppareita ja löysin upouudet, mustat Dr. Martensin maiharit. Lucky me, mutta heippa tämän kuun "en osta mitään teema". Olen todella surkea, varsinkin kirppareiden kanssa.
Vaihdoin kaikki mustat kukkaruukut valkoisiin. Arabian vanhat ovat ne kauneimmat. Mustat vain saavat nyt mennä kellariin. Pientä helpotusta kevään ja vihreän kaipuuseeni. 


7 comments:

 1. Kiitos ihanasta blogistasi!On ainoa löytämäni sisustusblogi, josta aina avatessa löytyy uutta! Kiitos aktiivisuudestasi!

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/3/12

  Hei! Olisiko vinkkejä mistä löytäisi kivoja isoja ruukkuja, kuten tuo valkoinen kahvoilla? Olisi aika vaihtaa kasvit isompiin, mutta ruukut uupuvat..

  Terkuin, Virpi

  ReplyDelete
 3. Wanderer: Kiitos paljon. Nyt on ollut sellainen aktiivikausi eli blogia on ollut tosi kiva tehdä. Kyllähän tämä ajoittain notkahtaa, oma elämäntilanne vaikuttaa niin paljon. Aurinkoista viikonloppua!

  Virpi: Se kahvallinnen on vanha Ikea löytö. Ostaisin heti lisää jos erehtyvät joskus tuomaan noita taas tuotantoon. Kymmenvuotta ja ylikin on kestänyt.
  Sanoisin että kokeile Ikeaa, siellä on välillä kivoja. Toinen on Plantagen.

  ReplyDelete
 4. Anonymous4/3/12

  arabian ruukut on kyllä hienot! arvaa harmittaako mua, kun myimme noita kirpparilla ison läjän jokunen vuosi sitten. onnekseni kaappiin jäi vielä yksi musta ja valkoinen...

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Heh, se on tätä oppimista. Arvaa onko minullakin käynyt sama. Ei ruukkujen kanssa mutta monen muun jutun. Jälkikäteen on vasta tajunnut mitä möi ; ) On ne hienoja.

  ReplyDelete
 6. Anonymous4/3/12

  Hi Minna!
  Do you have any hungarian contact, because I see the Unicum's bottle.
  I am hungarian, I live in Budapest, I am interieor designer, but now I am at home with my little kids. I like reading your blog, this is one of my favorite. The best wishes!
  Orsi

  ReplyDelete
 7. Orsi: the bottle is old, from my grandmothers country place (which does not exist anymore). I have bean in Hungary once. Four years ago in a horse ringing trip. It was one of my best journeys ever, so beautiful country. : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!