o
o

Apr 18, 2012

IN The EVENING LIGHTKids have now so much to do when they go out. There are swings, bicycles, football and friends in the neighborhood. I just open the door.


***

Lapset olisivat nyt vain ulkona. Mikäs siinä. Naapurista löytyy kavereita, keinuja ja polkupyörällä pitää vetää ainakin pari kierrosta pihan ympäri. Oma puistotäti kiintiöni tuli täyteen jo vuosia sitten mutta pihan hiekkalaatikon reunalla jaksan istuskella ja katsella menoa -ilta auringossa.

7 comments:

 1. Anonymous18/4/12

  Epiä! Meil on viel lunta ja lisää tulee koko ajan :/

  ReplyDelete
 2. Meillä ei ole enään lunta mutta niin kylmä. Aika kevyt kevät tämä vielä on. Huono light versio.

  ReplyDelete
 3. lunta täälläkin. ja kun pellot ympärillä lumisia niin tuntuu että lunta on kilometritolkulla. Ihania valoisia kevät iltoja, ja HIENO tuo maja!

  ReplyDelete
 4. Tunnelmallisia kuvia. Oma puistokiintiöni on myös tullut täyteen ja nautin kun saan vain katsella tuota menoa sivusta. Hieno projekti sinulla meneillään, onnittelut.

  ReplyDelete
 5. Minä myös vielä ihastelen Majaasi! jo muutama vuosi sitten pohdin, että pitäisikö tehdä oma osuus yhteisen hyvän eteen ja suunnitella muutamat piirustukset vähän modernimman näköisiin leikkimökkeihin ja lahjoittaa asiakkaille. Tavanomaiset perinteikkäät mökit kun usein näyttävät vähän hassuilta uudempaa muotokieltä olevien talojen pihassa. En saanut aikaiseksi, mutta eipä tarvitsekaan, tuo on mahtava ja varmasti 100 kertaa parempi! Sen voi ottaa vaikka kesälomalla mummolaankin mukaan :)

  ReplyDelete
 6. Looks like all snow is gone, hopefully the spring can finally start! Enjoy the outside!

  ReplyDelete
 7. Kikka: Kiitos. Täällä jo kaikki lumet lähteneet mutta koska asumme rannan tuntumassa, huokuu kylmyys vielä kauan, kauemmin kuin sisämaassa. Illat ovat olleet kauniita, sellaista kesäiltojen valoa.

  terhi: useimmiten katselen tuota menoa ikkunan kautta ; ) Joskus, reippaana, jalkaudun naapurin hiekkalaatikon reunalle istumaan. Kiitos.

  17 neliötä: katselin juuri näiden pirttimökkien kuvia ja minusta niissä on jotain suloista kaikessa mökkeydessään mutta eihän niitä kukaan kaupunkialueella halua pihalleen, esim jos on rivari ja omistaa pienen patiopihan. Ei sinne saa edes tuollaista rakentaa. Nämä ovat lisäksi niille jotka eivät halua rakentaa ; ) Kiitos.

  Floor Number Four: No snow, but still cold. I hoping sun for weekend. Yes I will and have a nice week!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!