o
o

Apr 22, 2012

the LAMP and OLDIES GOLDIES

Just changing the places, nothing is new. I really like the Bumlingen lamp in here. It´s a 70´s kitchen lamp but perfect in our living room.  
I watched some old home pictures with my daughter from our previous apartment. She was one, when these were taken, about seven years ago. -Hey look, my old room. -This was nice, where is it now? -Oh these we still have here, and look the same sofa, table, vases and...  -But mom, your style is just  like now! Why you haven´t done anything to yourself during the years? Bad and so true. I still have the black Filippa K t-shirt, those flip flops, skinny jeans and ponytail. My style is dull as ever, except my wrinkles  are much deeper. Kids, there comes the truth. 


*** 

Pientä säätöä ja muutosta olkkariin, ilman mitään uutta. Bumlingen -joka on minusta enemmänkin keittiölamppu on aika hauska olkkarissa. Sopivan 70-lukuinen ja hyvä kaveri kirpparilta löytyneelle mustalle lukulampulle.
Katselin tyttäreni kanssa vanhoja kotijuttukuvia. Tämä edellinen kotimme oli keskustaasa ja Frida oli kai vajaa kaksi kun tämä tehtiin. -Aaah, mun vanha huone, kiva. Hei, tuo meillä on ja tuo mut erivärisinä. - Oii, toi oli niin kiva. -Hei mut äiti! sä oot ihan saman näköinen kun nytkin? Miks sä et ole tehnyt itsellesi mitään näinä vuosina?! Jotain muutosta? vaalentanut vaikka hiuksia tai jotain. Äiti! Hhhmmm, sama ponnari vähän pidempänä, tuon mustan t-paidan omistan vieläkin ja flipflopit. Aika paha mutta niin totta. Rypyt tosin ovat syventyneet ja muutama muukin paikka hieman romahtanut. 


18 comments:

 1. Sano tyttärellesi ettei muutos ole aina hyvästä.Etenkään muiden mieliksi!

  ReplyDelete
 2. Haha, oh funny!
  I'm sure you're style has changed but basics and classics don't go out of style quickly.
  I love the Finnish windsor chair from the nursery. If I ever found one here, I would freak out!
  Your old apartment was really beautiful too.

  ReplyDelete
 3. violet: Sen kun kaikki nuoret naiset ja naisenalut ymmärtäisivät ja sisäistäisivät. Olisivat vain juuri sellaisia kun itse haluavat eivät niin kuin muut heidät määrittävät. Minä olen jo iloisesti jämähtanyt mutta hyvällä tavalla ; ) Nämä ovat asioita joita olen tyttärelleni kyllä kertonut aika monta kertaa.

  ReplyDelete
 4. A Merry Mishap: Well, I still the same t-shirt, those flip flops and jeans and my daughter noticed it ; ) I am still wearing them... Chair is Ilmari Tapiovaara´s Madmoiselle. It was nice aratment, though those dark floors don´t look nice anymore but we did´t chose them.

  ReplyDelete
 5. Anonymous22/4/12

  Aah miten ihania juttuja noissa vanhemmissa(kin) kuvissa!
  Muistanko oikein, että laitat välillä huonekaluja yms. "lepäämään" varastoon? Jäänyt tuo mieleen, koska itse kun tykkään jostain (huonekalut, muut sisustusjutut), niin varastointi on hyvä tapa välillä saada vaihtelua,kun ei halua myydä tai muuten luopua.
  Ihania klassikoita sinulla ja silti oman näköistä ja kodikasta! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous22/4/12

  et taida välittää sohvatyynyistä? Pari "kivaa" pirtsakkaa tyynyä tekisi ihmeitä. Mutta kuvista päätellen ne eivät ehkä ole sinua.

  ReplyDelete
 7. Pauliinalotta: Kyllä, vien aina välillä jonkun huonekalun varastoon. Tuo vanha ruokapöytä on nyt autotallissa ja odottaa uutta tulemista. Kuten kuvista näkyy, makuni on ollut aika saman tyylinen yli kymmenvuotta = tylsää mutta toisaalta tiedän aika hyvin ne omat juttuni. Koitan kuitenkin olla realisti varastoinnissani, en haluan haalia liikaa tavaraa myöskään : ) Kiitos.

  anonyymi: Kyllä pidän ja niitä löytyy varastosta mutta nyt on menossa aika minimalistinen kausi ; )

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia! Jotenkin ruskea on kyllästyttänyt jonkin aikaa jo, mutta vaikka näissä vanhoissa kuvissa on paljon ruskeaa, näyttää tosi kauniilta silti!

  ReplyDelete
 9. Hei, liityin juuri blogisi jäseneksi. Ihailen suunnattomasti blogisi modernia ulkoasua ja tietysti myös kuviasi...toimin itse tällä hetkellä mm. tekstiilisuunnittelijana ja vasta aloittelija bloggaajana, joten on mukava katsella ja lukea visuaalisesti lahjakkaiden blogeja.

  ReplyDelete
 10. Kikka: Minun ruskea kiintiöni täyttyi tässä asunnossa ; ) Kiitos.


  Päivi Lemströn: Tervetuloa! Vaikka olen tehnyt blogiani yli kaksivuotta tunnen olevani silti ihan aloittelija mutta kiitos kovasti.

  ReplyDelete
 11. Teillä on kyllä niin ihanan tyyliskästä ja simppeliä. On nyt ja ollut ennenkin, tykkään!(:

  ReplyDelete
 12. Marja23/4/12

  luin juuri vanhoja lehtiä ja käsiini osui muistaakseni avotakka jotain vuodelta 2006 (?) ja tutunnäköistä oli kyllä. mitäs niitä hyviä kalusteita vaihtamaan huvin vuoksi, ikävä tulisi kuitenkin! :)

  hyvältä näyttää siis!

  ReplyDelete
 13. I have a fantasy of having my home featured in an interiors or style magazine (or blog, or whatever).

  Am I superficial and decidedly a fool, considering I struggle to decorate my home? I think so.

  Your homes are awesome, Minna. Thank you for sharing them.

  ReplyDelete
 14. Anonymous23/4/12

  Mä säilytin tätä Koti ja keittiö lehteä pitkään, olin siis todella riemastunut, kun blogisi alkuaikoina tänne löysin :)

  Tyylisi on kiva. Vaikka meillä on näitä pikkukaupunkineliöitä jonkin verran enemmän ja tavaraakin, niin silti viehätyn sisustuksestasi todella paljon. Etenkin lastenhuoneet ovat huippuja. Vieläkin.

  ReplyDelete
 15. Sussu: Kiitos. Tyylistä en tiedä mutta aika samanhenkistä on aina ollut. Hyvää viikkoa!

  Marja: Joo siinä taisi olla tämä koti, kun juuri olimme muuttaneet. Täällä on kyllä hyvin moni aisia muuttunut sen jälkeen ja sen tähden nämä kotikuvat tai jutut ovat tosi kivoja muistoja minulle/ meille. Minulla on aina ollut tuttuja toimittajia tms. mistä nämä jutut, ei meidän kodit mitään erikoisuuksia ole, ihan tavallisia.

  Julia: Okay : ) This is not my dream or fantasy I just happens to have journalist friend and I am easy to say -yes ; ) These are just nice memories to me.

  Anonyymi: ei voi olla totta. Aika hauska että osasit yhdistää ; ) Ihan huippu. Kuten jo totesin kotimme ovat olleet siksi että tunnen toimittajia / näiden juttujen tekijöitä ja olen ollut helppo kohde, sanon helposti ok ; ) Ei näissä meidän kodeissa mitään erikoista ole mutta minulle jutut toimivat kivoina muistoina vanhoista kodeista ja sisustuksista.
  Hyvää viikkoa!

  ReplyDelete
 16. I would never say your style is dull - timeless and classic. :)

  ReplyDelete
 17. Meillä on tuo sama lamppu, mies löysi sen joskus kirpparilta. Hinta oli 8 euroa ja mies pyöritteli sitä aikansa ja mietti, että jotain tuttua siinä on, muttei muistanut mitä. Osti sitten, kun siinä ei lukenut Ikeaa missään.

  Lamppu odottaa ullakolla, kun en ole oikein keksinyt sille meiltä paikkaa. Olen ajatellut, että se on aika massiivinen. Mutta ainakin teillä se näyttää olohuoneessa tosi hyvältä. Meidän lamppu on tosin alumiinin värinen, mikä tekee sen sijoittamisesta vieläkin haastavampaa. Mies on sitä mieltä, että ehdottomasti ei voi maalata.

  ReplyDelete
 18. Laura: Uuuh, mikä löyto. Omani ostin suht edullisesti mutta uudet taitavat olla lähempänä 400€. Älä maalaa, kattoon vaan : ) Atelje Lyktan/ Bumlingen

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!