o
o

Apr 3, 2012

WHAT A DAYDo you know those days or even weeks when you have done all the time something but when you look back you see nothing. You don´t even remember what you have done. You have bean busy that´s all.
Past weeks I´w bean thinking and doing a lot and now when I look back I am so amazed how easily things have just rolled along. My project is moving fast and it makes me so happy. I can the result of my own hands, it´s so important to me.
Plus yesterday I head that I´m leaving to Stockholm for few days. Not bad start for April.

***

Tiedättekö ne päivät ja jopa viikot kun koko ajan on tehnyt jotain mutta päähän ei tunnu jääneen minkäänlaista muistijälkeä. Muka on ollut kiire mutta minne? tai miksi?
No onneksi aina ei ole niin. Viime viikot ovat olleet tavallaan kiireisiä mutta olen ajatellut paljon ja toki tehnytkin ohessa. Nyt kun katson taaksepäin on tosi hyvä fiilis. Minulle on tarjottu apuakin, se on asia mitä en osaa pyytää. 15-vuotta yrittäjänä on opettanut pärjäämisen yksin, se on myös tiputtanut. Asiat etenevät niin hyvin että hitusen pelottaa. Teen työtä mistä pidän ja näen siinä vielä oman käden jälkeni. Eilen varmistui vielä parinpäivän Tukholman reissu, melkeinpä loma. Aika hyvä alku huhtikuulle sanoisin. Tuli räntää tai ei.

3 comments:

 1. I know the feeling. Most of my days are like that. No complaints though.

  Unrelated, but where did you get that tea jar? It's simply perfect!

  Kisses

  ReplyDelete
 2. Nora: I hate being busy without a good reason. Jar is old Arabia from the flea market, design is Esteri Tomula´s

  ReplyDelete
 3. Thanks for that!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!