o
o

May 27, 2012

PLAN B

Right now we don´t have much budget for terrace table or anything expensive so this is my plan B. Old Ikea legs + old closet door (both from our garage) = our new backyard table. In the future we would like to have a bigger table and a sunshade but right now we go with these.
When you look over that brick fence you can see glimpses of  sea  and that´s why I want to have a table here. Well, just a bigger one but as I said this is now plan B. Summer terrace/ backyard, that´s my plan A.

***

Juuri nyt ei oikein ole budjettia mihinkään ylimääräiseen eli isot ideat tämän pikkupihan kohdalla saavat odottaa. Suunnitelmaan kuitenkin kuului pöytä ja se löytyi autotallista. Ikean halvat pukkijalat ovat jäänet jostain kuvauksesta ja tuo "pöytälevy" on vanha siivouskaappimme ovi. Ei siis mikään säänkestävä mutta kuten sanoin, tämä onkin suunnitelma B jota kehitän pikkuhiljaa.
Tuosta aidan takaa aukeaa kurkkimalla merinäköala, kiitos kaupungin joka raivasi puita, ja vaikka sitä ei  ihan kunnolla tuosta näe sen kyllä aistii. Piha on ollut hieman vajaa käytössä ja haluaisin tehdä tästä kunnon kesäpihan nyt vihdoin.

4 comments:

 1. Aivan mielettömän näkönen ratkaisu B! Voisin vaikka haluta tollasen joskus omaan keittiöön ratkaisuksi A :)

  ReplyDelete
 2. Mullekkin kelpaisi ratkaisuksi A! Hienolta näyttää... Tuolihaaveilu siis jatkukoon :)

  ReplyDelete
 3. I love that garden! (And the chairs.) Kellie xx

  ReplyDelete
 4. Anonymous29/5/12

  Oi, puutarhan aitaa vasten on rauhaa huokuva patsas.
  Kokonaisuus näyttää kauniilta ja patsas on piste iin päälle !

  t.Leena

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!