o
o

May 19, 2012

REAL LIFE and BLOG LIFE


I love being creative and doing something new but once a while I just want to enjoy thing as they are right now. No DIY, no decorating just ordinary life which don´t give much subjects for blogging, but be patient! I think my blog as a pet dog. You can´t leave it alone for a long time but you don´t have to make extra long runs every day. Once a while it´s nice just sit in a couch (and take pictures from your kids...)
Next week I try to visit Alvar Aalto´s  home in Munkkiniemi (I can´t believe that I have´t bean there before?) Villa Mairea in Noormarkku I have visited. Its great.  Also my Maja playhouse´s first order is coming out and I will see the black and white version for the first time plus the bench that I designed from the leftover pieces. Exciting and bit busy week but at least something else is coming than just snapshots from my family... Have a nice weekend!

***

Luovat puuskat ja kaikkien DIY juttujen väkertäminen on tosi hauskaa ja inspiroivaa mutta silloin tällöin on aika ihana nauttia asioista juuri sellaisina kun ne ovat. Ei mitään uutta. Ei mitään. Antaa vain asioiden olla.
Blogi on oma leikkikenttäni ( plus hitusen halpaa terapiaa) johon suhtaudun kuin lemmikkiin. Sitä ei voi jättää pitkään yksin mutta aina sen kanssa ei tarvitse juosta viiden kilsan lenkkejä. Joskus on kiva vain istua kotisohvalla (ja räpsiä kuvia lapsista...)
Ensviikolla tapahtuu kuitenkin  jo jotain. Maja-leikkimökkini eka tilaus tulee ulos. Jännää! Varsinkaan kun en vielä ole nähnyt yhtään mustavalkoista versiota, enkä tuota jämäpaloista suunnittelemaani jakkaraa. Tarkoitukseni on myös vierailla Alvar Aallon (museo) kodissa Munkkiniemessä, joka on jostain käsittämättömästä syystä jäänyt näkemättä! Villa Maireaan Noormarkussa olen kyllä visiteerannut. Hieno paikka.
No siis, jotain muuta kun näitä räpsyjäkin tulossa. Aina ei jaksa, mutta onneksi muut jaksavat. Sehän on blogeissa hyvä. Palataan ja viikonloppuja!

9 comments:

 1. Anonymous20/5/12

  You are so right, we are not to forget the Real life, very beautiful blog and pictures. Have a nice weekend!

  ReplyDelete
 2. Sama suhttappaus täällä moi!
  Pitkääästä aikaa muuton... Taisin jättää oman huooollettavani vähän hunningolle, ehee... :)

  Villa Mairea! Jesjes! Ihunaa!

  *suututtavan suloisii kuveja, muuten* NI! ;)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, niin rauhallisia.
  Blogit elää oman elämän ohessa.
  Onneksi omaa blogia voi kirjoitta just silleen kuin haluaa, milloin haluaa. =)

  ReplyDelete
 4. The playhouse in white? I absolutely need a child, so I can justify buying one of your houses ;)
  Enjoy your time off and your children!

  ReplyDelete
 5. HEIPS...olin kirjoittavinani kommentin aiemmin, mutten sitten tainnutkaan...OI, PIDÄN KOVASTI OTTAMISTASI KUVISTA, VARSINKIN NÄMÄ SULOISET KUVAT SULOISISTA LAPSISTA...:)

  ReplyDelete
 6. Ihanat kuvat. Lapsuus!

  ReplyDelete
 7. Anonymous14/8/13

  Is there a tutorial somewhere on your blog for your daughter's hairstyle? She's beautiful!

  ReplyDelete
 8. Anonymous: Sorry, no. This was just quickly styled "chignon".
  Thank you :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!