o
o

Jul 1, 2012

DIY coat hanger (once more)

Again these oldies, sorry.  I am on vacation so I am trying to avoid all DIY, decor and design things and it´s not easy... But  here´s one old DIY  coat hanger which I made about two years ago to our just renovated (kids) entry.
Base was Ikea´s cheap hanger. (It belonged to Antonius shelving system but Ikea don´t produce the hanger anymore...) Solid wood balls, a drill,  contact glue and spray paint.
Simple and easy but be careful when you are drilling the holes to these wood balls and use primer first when you paint!
And all  new readers, welcome! 

***

Vanhoja juttuja -taas. Olen laiska ja ajattelin vähän kierrättää näitä aijemmin tekemiä juttujani. Pitäähän sitä lomaillakkin. Tämä on kohta kahden vuoden takaa ja pohjana on halpa Ikean naulakko joka kuului Antonius-ritiläkorisarjaan. (Naulakko ei ole enään tuotannossa. Harmi.)
Halusin tehdä kivan ja edullisen naulakon lapsille, juuri remontoimaani eteiseen ja tämä syntyi. Simppelin naulakon lisäksi tarvitaan puisia palloja (askartelukaupasta), pora sekä kontaktiliimaa ja spraymaalia. 
Ainoa vaikea asia on poraaminen, siinä kannattaa olla tarkka. Pallot kiinni naulakkoon kontaktiliimalla ja sitten pohjamaalia pintaan ja lopuksi väri. Toivottavasti on selkeä ohje. Ja muistakaa soveltaa, jos näitä matskuja ei löydy. 
Uusia lukijoita on taas tippunut jostain - Tervetuloa!

13 comments:

 1. Anonymous1/7/12

  It's funny when you posted that the first time, I thought what a great idea, and bookmarked it. But I have not tried it yet, but I really feel for it now, once again! have a great vacation!

  ReplyDelete
 2. Oh, so cool! Love it!

  ReplyDelete
 3. Hassua, selailin juuri viikonloppuna vanhoja Dekoja ja silmiin osui tämä hieno naulakko ja hyvin toteutettu uusi eteinen :)

  Olet mestari taikomaan pienellä rahalla kaunista.

  ReplyDelete
 4. naulakko on hieno mustana, valkoisena ja ilman maaliakin!

  ReplyDelete
 5. This is brilliant! I am still pretty new to your blog, so I'm thrilled that you are showing us your DIY's! Now I really want to try this one!

  ReplyDelete
 6. mostercircus: this is simple if you just have some plain hanger.

  muotokieli: joo, tein Dekoon tästä aikoinaan myös jutun. Kiitos : )

  Kikka: Totta. Tästä piti tulla valkoinen mutta päätin sittenkin tehdä mustan. Erottuu valkoisesta seinästä paremmmin.

  Traveling Mama: I have done lot of DIY´s here but not just lately. I have bean too busy : (

  ReplyDelete
 7. hei! huomasin etta huomasit etta sinulla on uusia lukijoita :) joten esittaydyn taalla, olen yksi joka on sinun blogisi on lisannyt "seuraan" listaani :) Oman blogini olen aloittanut ihan vasta askettain, mutta kaypa vilkaisemassa :) kun nettiin kerkia niin sinne paivittelen elaman menoa maailman toiselta puolelta :)

  ReplyDelete
 8. so clever, love it!!

  ReplyDelete
 9. tein tämän meille sen ekan postauksen innoittamana, minä vaan en löytänyt Turusta puupalloja, joissa olisi ollut vain yksi reikä, mutta hyvin sain paklattua toisen kolon umpeen ja värin päälle. Meille tuli valkoinen.

  ReplyDelete
 10. amelia: Loistavaa. Harmi, nänä olivat täysin reijättömiä joihin porasin sopivan kokoisen reijän.

  ReplyDelete
 11. LOVE this! Exactly what I'm needing!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!