o
o

Oct 9, 2012

The unfinished guest room // sauna

We changed a glass door for the sauna. It was my husbands idea. First I said first  -No, It´s too modern. Then I also realized who nice it is to see the sea when you sit in a sauna. Sauna´s old wood panels are still waiting for the black paint and guest room is needs to decorate. Next weekend I hope its ready, we already have quest coming.

***

Ylläripylläri numero viisitoista oli se että saunan ovi ei mennytkään kiinni. Eihän tällaiset kaupunkipallurat kaikkea tajua koputella ja kokeilla kun vanhaa mökkiä ostaa. Pieni höylääminen ei olisi auttanut. Myönnyin lasioveen vaikka aluksi sanoin -Ei. Hetken mietittyäni tajusin kuinka paljon se suurentaa tilaa ja myös lasten touhut näkyvät oven läpi. Eihän tuosta merestä joka näkyy nyt lauteille, miinustakaan tule. Muuten hommat vielä seisovat ja odottavat. Lattiaan on valettu uusi betoni ja reunat odottavat jalkalistoja jotka peittäsivät nuo kattohuovan suirut. Kattohuopa eristää hirren ja betonin. Taas asia jota en todellakaan tiennyt ennen tätä.
Sauna pitäisi vielä maalata ja uudet lauteet asentaa, sekä tuo saunakammari saada kuntoon. Ens viikonloppuna, ehkä. 13 comments:

 1. Olen jo pitkään ihastellut teidän mökkiremppaa - intoa ja taitoa, puhumattakaan "silmästä"! Upeaa jälkeä tulee!

  ReplyDelete
 2. I love every new image of your really lovely cabin..it´s so beautiful.. /ti

  ReplyDelete
 3. Lasiovi puoltaa tuossa maisemassa paikkaansa.
  Innon valkoinen kaksoiskoukku toi muistoja mieleen...
  Lipaston upotetut vetimet on tyylikäs pieni yksityiskohta, jollaisista minä ainakin pidän huonekaluissa.

  ReplyDelete
 4. Näyttää enemmän kuin hyvätlä, muutos on loistava.

  Mistä olet löytänyt Innon koukun? Halajaisin meillekin, mutta ei ole osunut silmään missään.

  ReplyDelete
 5. Niinu: intoa on ja ehkä enemmän kun taitoa ; ) Kiitos ja kaunista syksyä sinne.

  matimuk: After we are renovated, I hope this turns nice. Thank you and have a good week.

  SarP: Niimpä. Vanha ovi oli ihan kaunis mutta armottoman epäkäytännöllinen. Se aukesi vielä saunaan päin. Tuon lasioven asentamisen jälkeen tila tuntui todella isolta.

  Jonna: Kiitos :) K-raudasta.

  ReplyDelete
 6. Anonymous10/10/12

  Mökki näyttää tosi kivalta. Mäntykin on tehnyt uuden tulemisen ihan itsenään kuultomaalausinnostuksen jälkeen. Monia varmasti harmittaa vuosien saatossa, että meni sutimaan mökkihirtensä omituisen likaisen vaalean kukertavaksi.

  Terracotta-laatat ovat varmasti juuri sopivan rouheat 70-luvun mökkiin. Laattoja tekevä keramiikko on myös Kirsi Kivivirta, joka tekee ehkä citytarpeisiin sellaisia taidelaatoituksia, luultavasti julkisiin tiloihin sopivampia. Musta laattakokonaisuus on hänellä hieno, taideteos.

  Teidän mökkiä katsellessa tulee vähän mökkihimo;)

  Helka

  ReplyDelete
 7. Lovely! Wish I could come visit & be your first guest.

  ReplyDelete
 8. Always looking forward to see what you are up too! Lucky guests!!!

  ReplyDelete
 9. I really like your cabin. It's very nice. Lucky you. :)

  ReplyDelete
 10. Helka: makuasioista on turha kiistellä, itse pidän tuosta männystä -tai sanotaanko, olen opetellut pitämään. Se on ajan henki ja sillä mennään ; ) Kiitos vinkistä.

  digger: You are so sweet, thank you : )

  la casita: we are now in a hurry, we have so much to do before we can invite our guests here, but again this weekend the renovation continues. Have a nice weekend!

  Roxanna: Thank you!

  ReplyDelete
 11. Anonymous13/10/12

  Blogisi on aivan Huippu! Valkoinen lipasto on kaunis, onko se alkujaankin ollut valkoinen vai kenties saanut uuden pinnan?

  ReplyDelete
 12. Anonyymi: Pesin sen, ei muuta. Oli "valkoinen" eli sellainen hieman harmahtava. Eilen maalasin huonokuntoiset jalat petroolin siniseksi. Kiitos : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!