o
o

Nov 9, 2012

f r i d a y

Lying on the sofa and doing nothing... New for subject blogs? What I didn´t do this week... Well the flue knocked me down but still this is nice and way too underestimated. Right now I recommend to take a sofa brake and enjoy the weekend!

***

Mietin tässä, sohvalla matessani, flunssa vähän kamppasi että uusi aihe voisikin olla: Mitä en tehnyt tällä viikolla, tai mitä kaikkea jätin tekemättä. Tämä sohvailu kun on vähän aliarvostettua mutta oikein kivaa. Ehtii selailemaan vanhoja lehtiä, blogejakin ja ottamaan pitkät päikkärit sekä tuijottamaan likaisia ikkunoita. Ei puhdistuneet katseen voimalla. Suosittelen kuitenkin.

13 comments:

 1. Lovely pictures!
  Hope you feel better soon!

  ReplyDelete
 2. HEI JA PIKAISIA PARANEMISIA!! TÄMÄ PÄIVITYS OLI HYVÄ PÄIVITYS...MIELELLÄNI OLISIN MYÖS LUKENUT KIRJOITUKSESI, MISSÄ POHDIT MIKSI KIRJOITAT BLOGIASI, sitä kaiketi miettivät kaikki blogin kirjoittajat toisinaan...HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

  ReplyDelete
 3. Hoytykk: I am jus fine this "sofa life" is just great. You too!

  Päivi Lemström: kyllä minä sen varmaan julkaisen. Se vain liittyi oikeastaa siihen miksi aikoinaan aloitiin ja jatkoin blogia ja on tietysti hieman henkilökohtainen. Samoin sinulle Päivi!

  ReplyDelete
 4. Höh, ajattelin itse koittaa hoitaa koko viikkosiivouksen katseen voimalla. Jos sotkun tuijottaminen ei auta, niin kokeilen jos mies ymmärtäis paremmin katsetta. ;) Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. K: Menen nyt takaisin sohvalle ja koitan tuota taktiikkaa, mies tulee kohta. Kiitos vinkistä ; ) ja samoin. Toimikkohan sama pyykkeihin? katsotaan.

  ReplyDelete
 6. Hello Minna, hope you'll get better soon! (You are always so busy, a bit of flu is the way the body tells us to slow down). I like the sofa perpspective :)

  ReplyDelete
 7. la casita: I know, this has been a quite busy fall and it´s really time to take it easy now. I love "the sofa life" : )

  ReplyDelete
 8. Näissä kuvissa on jotain tosi kivaa.

  Olen muuten ikuisesti kiitollinen meidän kodinhuoltaja työssäoppijalle, joka kiillotti lasimme.

  ReplyDelete
 9. Anonymous9/11/12

  Hello
  May I ask where your "magazine-keeper" is from??? I have been looking for exactly this one forever!!! :o)

  Kind regards....

  Mette, Denmark

  ReplyDelete
 10. Nannas: Se sohvaperspektiivi. Viikonloppuja : )

  Mette: It´s from Design Torget Stockholm but they don´t sell it anymore.

  ReplyDelete
 11. feel better soon!
  subjects? finnish ceramics, woodwork, split pine baskets: your personal favorites/collections.

  ReplyDelete
 12. Anonymous13/11/12

  Moikka! Hieno tuo seinä hylly arabian ruukkuineen! Tiedätkö kuka suunnitellut ja milloin tuon hyllyn? Kaikki tieto tervetullutta :) Paranemisia!

  ReplyDelete
 13. Anonyymi: En teidä, varmaan tanskalainen. Tässä siitä lisää kuvia.
  http://www.timeoftheaquarius.com/2012/08/my-new-shelf-before-after.html
  Kiitos, kyllä tämä tästä : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!