o
o

Nov 23, 2012

f r i d a y

Some of my flea market finds: 60´s white stool, old enamel hooks, and  Swedish ceramic container with teak wood lid all matches to our cottage just like a pepper with a pot roast. Also some souvenirs from my traveling husband. He came back from Estonia with a bag of Aesop cosmetics. How did he knew... Rest of pictures is just pointless details.
Bon bon weekend!

***

Muutama kirppisostos tuli tehtyä taas jossain välissä. 60-luvun jakkara 5€, vanha emali  naulakko 3€ ja ruotsalainen keramiikka purkki, teak kannella 2€. Tämä tippuvat taas sinne mökille kuin pippurit pataan.
Mies palasi reissusta kotiin Aesop kassin kanssa. Mistä ihmeestä hän tiesi... No, tuliaiset on meillä harvinaisuus joten olen aika otettu. Loput onkin vain epämääräistä kameratestailua. 

Nuorin poika leikki vähän dinosauruksilla... Ja sitten se iso dino sitoi sellaisen narun tuohon Archille Castiglionen Toio-lampun jalkaan, joka on painava, ja lähti seikkailemaan. Kuului poks kun lamppu kaatui ja jättimäinen polttimo pamahti. Sit se dino jatkoi seikkailuaan... Nämä minun poijjaat, sellaisia pikku kullanmuruja.

6 comments:

 1. Voi pojat ja miehet! :D miehet liikkiksiä lahjoineen ja pojat rasittavan ihania leikkeineen. Ja me naiset siihen vielä päälle!

  ReplyDelete
 2. K : no sanos muuta ;) Jos olisin ainut nainen tässä talossa niin -huh! Mutta onneksi minulla on tuö tytär pitämäässä naiskiintiötä ylhäällä.

  ReplyDelete
 3. Miehesi on tainnut salaa lukea blogiasi (viitaten tuliaisiin) ;)

  Mulla on samanlainen jakkara, jonka maalaamista mustavalkoiseksi olen miettinyt pitkään. Olen vaan niin saamaton näissä asioissa. Ja miksi mulle ei tule koskaan vastaan noita emalinaulakoita?? Tykkään noista.

  ReplyDelete
 4. Merja: minullakin kävi mielessä tuon jakkaran maalaus mutta vielä harkitsen, ostin vasta eilen.
  Niin minä vähän pelkään, vaikka aina väittää että ei lue ; ) Naulakot on minustakin kauniita ja taidan omistaa niitä jo kolme. Jos lisää tulee vastaan täytyy muista tarjota niitä sinulle. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 5. Lovely photos! No pointless details in my opinion, just pure beauty. :)

  ReplyDelete
 6. love the little white lamp

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!