o
o

Jan 3, 2013

garden plans-------------puutarhaunelmia

Last night I was building a tiny vegetable garden to our summer house´s yard, but just in my dreams... I really miss the place and right now I am just waiting to get started rest of the renovation. Spring -hurry up!
I still have few holiday days left with kids but next week all be back in "business" and it´s nice. Holiday has worked well.
Have a nice week! Now I will start to collect all the Lego pieces around the house. With love from my sons...

***

Viime yönä rakensin jo kasvimaata meidän mökille -unissani. Muutkin remppahommat alkoivat jo pyöriä päässä. Taidan jo vähän kaivata töihin... Loma on tehnyt terää. 
Ens viikolla simppelit mainoskuvaukset ja siitä tämä vuosi sitten lähtee taas käyntiin. Saa nähdä mitä tulee. Toivottavasti jotain hyvää ja kivaa. Alkuvuodesta aloitan myös opettamaan uudessa, yksityisessä Helsinki Design Schoolissa muutamina päivinä. Uusia haasteita, sitä aina kaivataan.
Viimeistään pääsiäislomalla päästään jatkamaan mökin parissa. Siihen asti unelmointia sillä saralla, kaipa vaan. Sen päätimme, että koitamme tehdä mökistä ympärivuotisen. Kotona on ihan ok mutta talvilomilla olisi mukava päästä näistä nurkista välillä poiskin.
Hyvää loppuviikkoa! Nyt taidan lähteä keräilemään vähän Legoja. Rakkautta pojiltani...

13 comments:

 1. heh, mä taidan myös mennä keräämään legoja..

  ReplyDelete
 2. Kikka: Joo, mun joulun ja uudenvuoden jumppaa. Kontataan Legojen perässä ;)

  ReplyDelete
 3. Your home always look so nice and beautiful.
  My son love those cars, he have so much of those : )

  X

  ReplyDelete
 4. Tutun näköisiä lego kasoja :-)
  Täytyy oikein erityisesti kiittää sinua inspiraatiosta ja "silmien avauksesta" mökkinne kunnostukseen liittyen. Ihailen pelkistettyä tyyliäsi muutenkin, mutta mökkinne 70-luvun tyyliä kunnioittava sisustus on avannut silmäni tuon ajan kauniille ominaisuuksille! Meilläkin on vanhempieni 60-70 luvulla rakentama hyvin samantyylinen mökki, ja olen pähkäillyt sen (kovasti tarpeellista) uudistusta milloin mihinkin tyyliin. Nyt suunnitelmat selkeytyvät huomattavasti, vaikka mitä 70-luvun hienoja ominaisuuksia voi säästää hieman vaaleutta lisäten. Innolla siis odottelen lisää mökkipostauksiasi :-)

  ReplyDelete
 5. Mariela: Heh, our house is full of these. Have a great year 2013

  Hannah: Hitsit olipa kiva kuulla tämä. Ei tuo 70-luku ole ihan se oma suosikkinikaan ollut, mutta koitan elää aina tilanteen vaatimalla tasolla eli tässä tapauksessa siellä 70-luvulla. En ole varsinainen retrofani mutta tässä projeketissa aika ja raha (kumpaakin vähän) saneli myös paljon mitä tehdään ja mitä ei.
  Ja mitä tuohon mäntyyn tulee, olen aika ihastunut siihen, varsinkin jos sen rinnalle lisää paljon valkoista ja vähän modernia ilmettä.
  Mökkiä tulee lisää ja paljon, heti kun taas pääsemme sen kimppuun, joten älä huoli. Arvaa vaan syyhyävätkö käteni jo mökkiprojektiin? kyllä.
  Hyvä meninki läpi koko vuoden 2013 -sinulle!

  ReplyDelete
 6. Spring - hurry up! Let's hope so :)

  ReplyDelete
 7. Tuuli4/1/13

  Olen jo jonkin aikaa säännöllisen epäsäännöllisesti seuraillut kaunista blogiasi. Nyt pakko kiittää!! Tämä on helmi. Ihanaa, että joku säilyttää teksteissään "oman äänensä", luottaa omaan vaistoonsa ja makuunsa. Raikas tuulahdus blogimaailmassa, jossa moni "hyvä" blogi muuttunut mainosalustaksi. Jatkathan samalla reseptillä...? Ja vielä, kotinne on ihana!

  ReplyDelete
 8. Annie: YES, I´m not winter fan, even it looks fab.

  Tuuli: Oi, kiitos. Kyllä minäkin koitan kovasti täällä "mainostaa" mutta itse valitsemiani ja hyväksi kokemiani juttuja. Kiitos kivasta palautteesta :)

  ReplyDelete
 9. Ai että mä tykkään kun pääsen tyllerön kanssa kaffelaan kahestaan ja hän ottaa pikku päikkärit ja mä saan rauhassa lukea sun blogia!
  Sinä se vaan inspiroit mua kaikessa!
  Aika sairaan mageeta että pääset tonne skoleen opettamaan! Onnea! Olispa ihana jos pääsis itekki vaikka tolle visualistin linjalle!
  Energiaa mökkiajatuksiin ja kaikkeen muuhunkin!
  Minä sain taas energiaa sulta kaikkeen!
  Pus vaan!:)

  ReplyDelete
 10. Anonymous7/1/13

  Hei!

  Mielenkiintoisen kuuloinen tuo Helsinki Design School, missä tulet opettamaan. Olen innokas harrastelijasisustaja, joka haaveilee alalle siirtymistä. Alan AMK opinnut ei tule nyt kyseeseen ja yksityisen puolen kurssien (esim. AJK) pätevyys ja hinta-laatusuhde mietityttää, koska monia asioita voi itsekin opiskella. Tuo Helsinnki Design School kuulostaa todella virkistävältä vaihtoehdolta, ja visualistin koulutuksesta voisi varmasti olla hyötyö jos työ sisustussuunnittelijana/-stailaajana kiinnostaa. Mitä mieltä sinä olet? Millaisen "pohjan" voisin tuon koulun kautta saada sisustusurahaaveille? Entä millainen mielikuva sinulla on AJK jatkokoulutuksen sisustussuunnittelukurssista?

  Kiitos kommenteistasi ja inspiroivasta blogista!

  -A

  ReplyDelete
 11. rasymattoni: Kiitos ihana :) Joo, koulujuttu on hauska uusi haaste, katsotaan miten käy -minun, kun joudun koulunpenkille.

  A: Linja ei ole varsinaisesti sisustussunnitteluun tarkennettu. Koulusta saa kyllä eväitä sisustamiseen, sisustus stailaukseen ja tilasuunnitteluun mutta myös moneen muuhunkin visualisen alan osaan. Jokaisella opettajalla on oma erikoisosaamisensa ja opettajia on monia eri alojen ammattilaisia. Se on tämän koulun iso vahvuus.
  Itse vastaan lähinnä elokuva, tv- ja mainosmaailmasta sekä sisustus ja rekvisiitta stailauksesta. Tilasuunnittelua ja sisustamista opettaa mm. Joanna Laajisto. Kannattaa ottaa kouluun yhteyttä ja tiedustella myös heiltä, sieltä saa vielä tarkempaa infoa. Minä vastaan vain yhdestä osa-alueesta.
  Kiitos :) Ei mitään mielikuvaa -valitan.

  ReplyDelete
 12. Anonymous13/1/13

  Opetatko Visualisti-opiskelijoita? Veljentyttöni aloittaa siellä opiskelijana :) Pääseepä hän hyvään oppiin!
  -Anessa

  ReplyDelete
 13. Anessa: kyllä -juuri heitä. Kiitos:) ja hyvää sunnuntaita.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!